Erkek arkadaşım Kürt ve ben de Kürtçe öğrenmek istiyorum ona söylemiştim fakat işinden dolayı vakti olmuyor. Ben de Kürtçe öğrenip onu şaşırtmak istiyorum. Google'dan araştırıyorum fakat çok karışık. Ve nasıl okunur anlayamıyorum. Ayrıca sadece kalıp cümleler çıkıyor. Ben ise ana dilim gibi öğrenmek istiyorum. Hangi sitelerden ya da kanallardan öğrenebilirim? Tavsiyeleriniz nelerdir?
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumlar faşist dolmuş
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne için gerekli olduğunu bilmiyorum ama yani bir Kürt arkadaş bul kendine öğretsin sana başka da öğrenebileceğin yer yok diye biliyorum
Kürtçe kolay sen arapça ören نسنيزيزيززرمزينيزبزب نينرمبزوبزبزبمؤز ينرويزرزيز ينرززبزببز ينبنثواسكسكمث تؤايسغهثقخم
Kanka sorunu da gördüm yemin ederim senin kafadan istiyorum ya sırrı ne bunun dneizjwozjsodjd
Benim kafaya ulaşmak için benim gibi düşünebilmelisin 😎
Soruma niye yazı yazmıyon
Foşistlerrr
Kanka Allah aşkına söyle nasıl ulascam senin kafaya znskzmskxms
neyini öğreneceksin abuk subuk bir dil, kimse anadili gibi bilmiyor. batman'da yaşayan biri ile hakkaride yaşayan kürt birbirlerini anlamıyor
kürdüm
Sanırım farklılıklar olduğu için ve zaten farklı dillere ilgim var ve sevgilimi şaşırtmak mutlu etmek istiyorum
iyi düşünmüşsün bence. mutlu olur. ciddi düşünüyorsan tabi. sonuçta ilerde çocukların kürt olcak onlarada öğretirsiniz. kürt erkekleri baskın oluyo evlilikte
Nerden buluyorsunuz bunları memlekette erkek mi yok
Bu kafayla iflah olmazsın
Ne alaka?
:) su yorumları görünce neyse bir şey demeyecem
haçayiçi içeriye ko geleko
Burası Türkiye ana dil Türkçe.
Buna karşı çıkan mı var? Ya da konu bu mu? İngilizce de oğrenmeyelim bu mantıkla.
İngilizce dünya dili öğrenmek zorunlu, Ama Kürtçe öğrenilmesi sadece zaman kaybı
Ben zaman kaybı olarak görmüyorum benim için yeni bir şeyler öğrenmek hobi?
O zaman lehçe falan da öğren Znhfmfhfndmfh
Lazca da öğrenmek istiyorum mesela? Ayrıca Almanca ve Fransızcaya da ilgim var ingilizce yanında? Kürtçe de öğrenmek istediğim bir dil? Neden bu kadar zoruna gitti?
Faşistim
Senin tercihin
İngilizce biliyor musun?
İngilizce ile ne alakası var?
İngilizce dünya dili ya hani onun için dedim. Kürtçe öğrenmen senin için bir şey değiştirmiyicek çünkü erkek arkadaşın türkçe biliyor sonuçta. Sana naçizane tavsiyem ingilizce bilmiyorsan bırak kürtçe öğrenmeyi ingilizce öğren.
İngilizce biliyorum. Ayrıca öğrenmek istiyorum. Benim tercihim. Hobi olarak görüyorum. Erkek arkadaşımı da mutlu etmek istiyorum. burada öğrenmeli miyim diye sormadım. Nerden nasıl öğrenebilirim diye sordum.
Hangi seviye de biliyorsun peki? Benim sana demek istediğim şey şu o dili öğrenmen sana bir şey katmayacak. Erkek arkadaşımı mutlu etmek istiyorum demişsin ileri de ayrılmayacağınız ne malum haha? At gözlüğünü takmışsın ilerliyorsun. Her neyse eğer ileri seviye ingilizce biliyorsan başka bir dil öğren İspanyolca, Almanca vs vs... kürtçe öğrenmen için vereceğin çabayı başka bir dile ver.
Bilmeden yorum yapıyorsun. Dediğin şeylerde haklısın evet bana bir şey katmayacak olabilir ya da ileride ayrılacak olabilirim. Dediğin bahsettiğin diller bana daha çok şey katacak da olabilir. Fakat ben öğrenmek istiyorum. Merakım olan bir dil. Ayrıca Almanca gibi diğer diller konusunda da kendimi geliştiriyorum. Hiç merak etme.
O halde ne güzel. Hayatında başarılar diliyorum ve iyi geceler diliyorum.
Teşekkür ederim ben de sana hayatında başarılar ve iyi geceler dilerim
Teşekkür ederim.
Diyarbakır'da takıl 3-5 ay
Zor zor
Nerde yaşıyorsun
laa. naapacan kürtçeyi
Cidden yeto
Tamam asko sakinnn