29 yaşında 175 boyunda 56kg ağırlığında bir erkeğim, hep ret cevabı aldım. Evlenme arzumu ailem ile paylaştım, ücretli öğretmenlik yaptığım için ailem çok sert tepki gösterdi. Yaşıtlarımın hepsi evli. Ben aynı zamanda bakır bir erkeğim. Bekar oluşum beni çok üzüyor , benim yerimde olsaydınız ne yapardınız?
Güncellemeler
+1 yıl
Öyle kötü bir durumdayım ki , bu karanlık gecenin yok mu sabahı,
Güncellemeler
+1 yıl
aqwertyui
Bekârlıgımı çok dert ediniyorum, bu durumu nasıl aşabilirim?
senin ihtiyacın seni ilgilendirir, benim ihtiyacım beni ilgilendirir. benim bacak arası işlere ihtiyacım yok. zaten sevmem öyle şeyleri. o bi zorunluluk değil. eşede gerek yok. ben bu zamana kadar kendi hayatımı kendim yaşadım. bi başkasını hayatıma ortak etmek zorunda değilim. herkes aynı şekilde yaşamak zorunda değil. başkaları evleniyo diye evlenmem gerekmiyo. ben koyun muyum ki onların yaptığını yapayım? herkes kendi işine baksın. kimse kimsenin işine burnunu sokmasın. kim nasıl isterse öyle yaşar.
Ne biliyim valla kardeşim aileler cok önemli bu konularda banada kalkiyorum evlen yatiyorum evlen diyorlar hal hatir soruyorum sen hala bekarmisin diyorlar 😂 Konuşarak çözmeniz lazim bu konulari olmuyorsa bul birini ayril ailenden
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Abi ileride bende senin gibi bekar kalacam kimse istemez beni
Bekarlık sultanlık. kafam rahat ve özgürüm. daha ne istiycem?
ihtiyaçların var
ne ihtiyacı?
benim için en önemli ihtiyaç huzur ve özgürlüktür.
senin ihtiyacın seni ilgilendirir, benim ihtiyacım beni ilgilendirir.
benim bacak arası işlere ihtiyacım yok. zaten sevmem öyle şeyleri.
o bi zorunluluk değil. eşede gerek yok. ben bu zamana kadar kendi hayatımı kendim yaşadım.
bi başkasını hayatıma ortak etmek zorunda değilim. herkes aynı şekilde yaşamak zorunda değil.
başkaları evleniyo diye evlenmem gerekmiyo. ben koyun muyum ki onların yaptığını yapayım?
herkes kendi işine baksın. kimse kimsenin işine burnunu sokmasın. kim nasıl isterse öyle yaşar.
Ya abicim aldatmaların bu kadar arttığı bir yerde evlenip ne yapacaksın
kardeşim ben dr insanım affına sığınarak söylüyorum ki, nefsim büyük bir güçlük çekiyor, yaş geciyor
Sende kompleks olmuş sanırım gez hayatını yaşa ya
Hocam beni yanlış anlamayın ama ben bakır bir erkeğim , ailem senin iyi bir işin yok kimse sana kız vermez diyip bana rest çektiler
Ailen yanlış düşünmüş evleneceğin kişi de çalışıyorsa neden evlenemeyesin. Ailen kabahatli valla
annem öyle bir bağırıp çağırdı ki anlatamam , ailemde beni hiç sevmedi
Bence sen cevrende açılmaya bak bir sevgili bulursun evlenirsin bu kadar takma
çirkin biriyim , sıska kara kuru biriyim. Hep ret edildim , nefsim de ayrıca beni zorluyor
Spor yap evde uygulamalarla kisisel bakimini yap biraz kilo al sende
Öyle kötü bir ortam içersindeyim ki anlatamam, aile bireylerim kendilerinde başka kimseyi düşünmüyorlar, sevilmedim de ben
Valla baskabirsey diyemem o zaman 🤷🏻♀️
Biraz kilo alırdım :)
evlen
ama maddi durum ve ailemin sert tepkisi bana engel oluyor, ücretli öğretmenlik yapıyorum hocam
o zaman atanmaya bak, asgari ücretle evlenilmez.
Evlen
maddi durum işte ailem kimse ücret li öğretmene kız vermezler
Maddi durumu nice kötü insanlar evleniyor alçak görme bu kadar kendini
bunu aileme anlatamıyorum ki , tamam çirkinim doğru evet sıskayım o , da doğru ama sen annemsin babamsın niye hiç yardımcı olmuyorsun
Ne biliyim valla kardeşim aileler cok önemli bu konularda banada kalkiyorum evlen yatiyorum evlen diyorlar hal hatir soruyorum sen hala bekarmisin diyorlar 😂
Konuşarak çözmeniz lazim bu konulari olmuyorsa bul birini ayril ailenden