Güncellemeler
+1 yıl
Güncelleme
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Durumlar musaitse, ideal gordugun biri varsa neyi bekliyorsun ki. Ha ailem, cevrem yadirgar diyorsan hiic oyle seylere takilma. Yas gecerken de bu sefer yaslandin oluyor
Hiçbiri yok ya ne yalan söyleyeyim :)
O halde erkek olarak alt yapiyi hazirlar sonra da yola koyilursun. Tabii cok teferruatli dusunme derim, inan acisindan az ve oz esya bile yeterli. Buna uygun duzgun birini bulmak esas is
Para eşya meselesi düzgün birini bulmaktan daha kolay zaten :)
Dua et
ailene evlenmek istediğini söyle yardımcı olurlar sana
Knka daha öğrenciyim çalışsam belki olur ama üni bitmesine 1 sene var daha bir şekilde bu durumu idare etmeyi öğrenmem lazım benim
evlenmeyi şimdilik düşünmüyorsan oruç tut kendine. Maddi konular evlenmene engel değil, ailen destekci olur
Geçen lafı açıldı ailem bir erkeğin iyice olgunlaşmadan evlenmemesi taraftarı 30 a yakın diyorlar yani direk bana demiyorlar ama fikirleri o yönde
Eğer sen evlenmek istediğini söylemekten çekiniyorsan çekinmediğin yakınına söyle o kişi güzel bir şekilde bildirir. Evlilik nasip kısmet işi yaşa bakmaz
Ailem anca kendi kendine yetiyor, oruç işe yarar ama uniler tatil olduğu için evdeyim oruç tutsam çok dikkat çeker
oruç tuttuğunu söylemekten çekiniyorsan zamanını ve zihnini doldurmak için ek işlere bakınıp yap bence
Ben birine evlenmek istiyorum desem "azmış bu" diye gülerler bayağa
o zaman senin çevrendekilerde sorun var kusuruma bakma. İnsanı utandıracak yorum yapmalarından çekinmeni anlıyorum. Eğer evlilik konusuna sıcak bakıyorsan evlenebileceğin bir kız bulup ailene bu şekilde evlenmek istediğini bildirirsin. İnsanlar sadece azdığı için evlenmez
Teşekkür ederim ilgilendiğin için
Kader gayrete aşık. Sabredip dua etmen lazım ki karşına birisi çıksın
Başka yolu yok zaten :)
Hayırlısı
Biz bu dünyaya izlemeye gelmişiz evlenip berbat olan yaşamıma bieini ortak etmeyi düşünmüyorum
Herkes dengini buluyor o yüzden dert etme 😄 ayrıca ne varmış ki yaşantında
Boşver ya tesekkur ederim
sabret
Knk biraz daha açıklayıcı ol nasıl sabredeyim
ben daha kötüyüm ama sabrediyorum başka şeyler düşün
Ne olcak halimiz
idare edeceğiz artık
Of bee hep dardayiz hep