Aşk İlişkileri Korkuyorum bekar kalacagim diye benim gibi olan var mi? Maviskadir92 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Böyle olan var mı yanlız hisseden.. Güncellemeler+1 yıl Gncl Korkuyorum bekar kalacagim diye benim gibi olan var mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Lfㅤㅤㅤ Takip Et Xper 6 Yaş: 110 , eic 92% +1 yıl ben de biri gelip "bu senin çocuğun, evlenmen lazım benimle" diyecekler diye çok korkuyorum assjdk 1 1 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hahahah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Biraz var kimse yalnız değildir kedi köpek besle ıyi gelir 1 1 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Annem eve sokmuyor yoksa kedi alıp beslemek istiyorum Yorumla
Meynard Takip Et Xper 5 Yaş: 27 +1 yıl Valla 2 yılın kalmış birini buldun buldun yoksa geçmiş olsun 2 3 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Aynen öyle 😅😅😅 napim herkesin sevgilisi var Yorumla Meynard +1 yıl Bnde. lodkuyeisuk Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Lodkuyeisuk 😅anlamadim Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı. Ya ben iş derdindeyim sizin hiç mi ev araba alma kariyer derdiniz yok yaptınız da evlilik mi kaldı anlayamadım 0 7 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl İsim var evimde çok. sukur benim derdim. bu şimdilik Yorumla uomoitaliano +1 yıl E nasıl bulamıyosun birini o zaman Yorumla uomoitaliano +1 yıl Senin gibileri arıyor kadınlar 4 gözle heryerde Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Kızlar havali olduğu için. Her hoslandigim sevgilisi var boşta kız yok 😅 Yorumla uomoitaliano +1 yıl O zaman sabretcen hoşlanmaya bakıyosan Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Aynen kardeşim sabır Seninde Allah yardımcın olsun kariyer hedeflerin için Yorumla uomoitaliano +1 yıl Sağol eyvallah Yorumla
143003 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 49% +1 yıl e malum kızlarda o korku olmuyor 2 1 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Hahahh malum kızlar derken? Yorumla
EjderyaAvcisi7 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Evlilik gibi bir derdim olmadığı için korkum da yok. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl benim yaş 23. ben bile korkmaya başladım. 1 3 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Daha gençsin kardesim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl öyle fakat hiç sevgilim olmadı. Çirkin de değilim ama özgüven yok işte. Yorumla Maviskadir92 +1 yıl Korkma kardeşim benim Yorumla
isimsizjargon Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. 31 yaşımdayım bekarım ve korkum yok😎 1 0 Yorumla
Meowiya Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl sadece ben mi sap olmaktan mutluyum :D slşdöşqwö 1 1 Yorumla Maviskadir92 +1 yıl ☺️😅😅😅 bilmiyorum ama ben mutsuzum Allah daim eylesin mutlulugunu Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
ben de biri gelip "bu senin çocuğun, evlenmen lazım benimle" diyecekler diye çok korkuyorum assjdk
Hahahah
Biraz var kimse yalnız değildir kedi köpek besle ıyi gelir
Annem eve sokmuyor yoksa kedi alıp beslemek istiyorum
Valla 2 yılın kalmış birini buldun buldun yoksa geçmiş olsun
Aynen öyle 😅😅😅 napim herkesin sevgilisi var
Bnde. lodkuyeisuk
Lodkuyeisuk 😅anlamadim
Ya ben iş derdindeyim sizin hiç mi ev araba alma kariyer derdiniz yok yaptınız da evlilik mi kaldı anlayamadım
İsim var evimde çok. sukur benim derdim. bu şimdilik
E nasıl bulamıyosun birini o zaman
Senin gibileri arıyor kadınlar 4 gözle heryerde
Kızlar havali olduğu için. Her hoslandigim sevgilisi var boşta kız yok 😅
O zaman sabretcen hoşlanmaya bakıyosan
Aynen kardeşim sabır Seninde Allah yardımcın olsun kariyer hedeflerin için
Sağol eyvallah
e malum kızlarda o korku olmuyor
Hahahh malum kızlar derken?
Evlilik gibi bir derdim olmadığı için korkum da yok.
benim yaş 23. ben bile korkmaya başladım.
Daha gençsin kardesim
öyle fakat hiç sevgilim olmadı. Çirkin de değilim ama özgüven yok işte.
Korkma kardeşim benim
Yooo şu anda evlilik umrumdışı
31 yaşımdayım bekarım ve korkum yok😎
sadece ben mi sap olmaktan mutluyum :D slşdöşqwö
☺️😅😅😅 bilmiyorum ama ben mutsuzum Allah daim eylesin mutlulugunu
Ben korkmuyorum, kabullendim çünkü 😀
Ben alıştım sende alış abi :D