Aşk İlişkileri Bir hoşçakal kelimesine neleri sığdırdınız, sevdikleriniz, arkadaşlarınız, aşkınız? Sanamıısorcam Takip Et Xper 7 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Selamm🥳🥳Yere göğe sığdıramadıklarımızı bir zaman sonra hoşçakallara sığdırdık, peki siz kimi hoşçakal diyerek yolcu ettiniz hayatınızdan?🙄 Bir hoşçakal kelimesine neleri sığdırdınız, sevdikleriniz, arkadaşlarınız, aşkınız? Cevapla Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
kalpmimarı Takip Et FenomenGuru Yaş: 29 +1 yıl Kimler kimler saklıdır o hoşçakallarımda... şimdi bir başlasam ssbaha kadar konuşuruz emin ol bunu. Kapağını hiç açmayayım gönlümledeki yaşayan ölüler mezarlığının...😣 2 0 Yorumla
movie_colic Takip Et FenomenMaster Yaş: 39 +1 yıl Kendi gidişimi sığdırdım beni hak etmeyenleri yokluğumla cezalandırdım.. 2 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı. Yaa ama sen bana onurcanı hatırlattınhttps://www.youtube.com/embed/M5axrGmmaSs 1 5 Yorumla Sanamıısorcam +1 yıl Ahh bu şarkıyı çook severim, neler hatırlattın bilsen 😔 Yorumla aloneenolaa +1 yıl Neler hatırlattımm Yorumla Sanamıısorcam +1 yıl Yarı acı, yarı tatlı şeyler :) Yorumla aloneenolaa +1 yıl Derin mevzular demek :)) Yorumla Sanamıısorcam +1 yıl Çook şaapmayalım 🙃 neyse bi kere daha dinleyip kaçayım Yorumla
Problemmaker Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 56% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 356 cevap paylaştı. Artık bir kelime dahi etmiyorum son sözler akıldan çıkmaz çünkü...Arkama bile bakmadan herşeyi bırakıp gidiyorum. 1 0 Yorumla
Tuğberk_Bey Takip Et Master Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimler geldi geçti ama zamana neker sığdırmışim vallahi şehir değiştirirken hoşçakal demiştim 1 0 Yorumla
GeTMyLoVe Takip Et Xper 5 Yaş: 36 +1 yıl Evet hemde sayısını artık ben bile unuttum ama kararlarımdan asla pişman olmadım 1 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 43% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı. Hiçkimseyi.. 1 0 Yorumla
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Sayısız insanı. 1 0 Yorumla