Benim bu konuda diyecek tek bir şeyim var; hiçbir duygu beni terk etmedi ve ben tüm duyguları yaşamaktan memnunum. Sonuçta beni ben yapan o duygular ve hepsi çok kıymetli. Ve tabiki bana göre kimse herhangi bir duyguya elveda dememiştir. Sadece kimisi daha sık kimisi de daha seyrek yaşanır o kadar....Beddua ettirmeyin de gelin hadi soruya😐
hayır terk edebiliyor terk etmese dahi sonsuza dek yaşayabilseydin sonsuza dek aşık olabilir miydin? Olamazdın bir yerden sonra sıkılıyor insan her şeyden aşk, sevgi, kıskançlık, bağlılık, kırgınlık bunlara benim hayatımda artık pek yer yok. Herkesi bir gün gidecekmiş gibi görüyorum artık hayatımda, hiç kimsenin yanıma ait olmadığını düşünüyorum. Böyle düşündükçe daha az mutsuz oluyorsun. Nötr yaşıyorum bütün duygularımı ben açıkcası beni ne aşırı mutlu edebiliyor artık bir şeyler ne de aşırı üzebiliyor.
Umutsuzluk Nefes aliyorsak umut hep vardir Gorseldeki şarki Ilkay akkayanın Beni hayata yaşama baglayan şarki 2 kez farklı kanser hastalığı. ile mucadele ettim bu sarki ve sözleri Ilac oldu Arsivinizde telefonunuzda mutlaka olsun