Arkadaşlar lütfen yardim edin tavsiye verin çok kötüyüm şu an cok fena agliyorum?

Arkadaslar oncelikle üni 2ye geçtim ve az önce babamla konustuk kisacasi dediki bundan 3 4 sene sonra karşıma gelip bana il dışından sevgilim var sevdiğim biri var falan filan deme dedi ben bu şehirden şurdan şuraya kadar istiyom sınırlarım belli buradan birisi bulup evleneceksin dedi soyleyecegimi soyledim uzatma dedi fakat bilmiyorki 1 yıllık ilişkim var ve il dışından güneydoğuda fakat size yemin ederimki beni canından daha çok seven değer veren babamdan daha baba gibi davranan daha sayamayacagim bir suru iyimser ozellikleri olan dunyanin en iyi adamı o kadar çok seviyoruzki birbirimizi bu ilişki için o kadar cok emek verdikki o kadar çok birbirimizle evlenmeyi istiyoruzki.. Fakat babam az önce öyle şeyler söyledi gelecekteki evlencegim kisi icin ve çok kötü oldum aglamamak icin zor tuttum kendimi şuanki ilişkimi yakalamasin diye. Fakat ileride napıcam ben biz birbirimizden ayrilmayazki zaten bana çok aşık surekli ustume titriyor biz bizsiz yapamyiz ölürüz😭😭😭 sevgilim karsima cikan en ennn iyi insan ve çok aşığım ve hic kimsem yok o benim her şeyim. babam ileride kabul etmezse napicam ben nolurr yardim edin dalga gecmeyin sadece ciddi fikirler verin cok kotuyum olmek bile istiyorum😭😭😭😭😭
Güncellemeler
+1 yıl
İl dışından istememesinn sebebi gelip gitmek zor olurmus masraf yol vs ondan bide herkesin örf ve adeti farklidir diyor ondan ve babam katı birisi. ama evlilikte ilk hafta zor olur normalki sanki babammi evlencek yasayacak onla hayat benim hayatim degil mi yeter ya surekli baski
Güncellemeler
+1 yıl
Böylesine temiz saf bir aşkı bitirmek istemiyorum arkadaslar😭😭😭birbirimizi inanin aşktan öte seviyoruz. bu hayata bir defa geliyorum. nolur dalga gecmeyin. sizce babam ileride kabullenir mi? kabul eder mi sevgilimi? bu huylarindan vazgecer mi😭😭😭😭 nolur bide son isteğim dua edin benim icin Allah rizasi icin ya. nolur evleneyim onla nolurr😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭
Arkadaşlar lütfen yardim edin tavsiye verin çok kötüyüm şu an cok fena agliyorum?