Sevgilim bana bunları hiç birini hak etmedim onu çok sevdim bunalmış onda hiç ilgi yok olsa da olur olmasada olur havasında. Bugün de ablasıyla yemeğe gitti yanında kız varmış konuşmam dedi geldi sonra iyi birine benziyo sevgilisi varmış e hani konuşmayacaktın dedim kavga burdan başladı ne zaman tartışsak anlaşamıyoruz diye tutturuyor ne yapacam ben böyle lütfen yol gösterin bunlar ne ki daha beter.
Arkadaşlar lütfen yardım edeyim çok kötüyüm ne yapmalıyım?
Buradaki net problem : ikinizin de kendi düşüncelerinizi inatla ispatlamaya ve diretmeye çalışmanızdır. Birbirinizi keşfetme fırsatı yaratmak yerine her şeyi olduğu gibi açıklamayı tercih ediyor görünüyorsunuz. Olayları büyütmeden alttan alıp, birbirinizi keşfetmeye çalışın. Belki şansınız olur ve gerçek duygularınızı fark edersiniz.
Çocuk ayrılmak istiyo ama o kadar uzatıyorsun ki ayrılan taraf kendisi olsa ağlayıp sızlayıp ya da ağır hesap sormalara girip onu iyice bunaltmandan çekindiği için bunu yapmıyor. Sana tavsiyem daha fazla uzatma sizde kurtaracak bir şey kalmamış. Çocuk çoktan soğumuş
0
21 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ayrılma topunu bana atıyorsun sen dedim hep böyle diyorum deniyoruz o amaçla demiyorum diyor
Hayır ya çocuk düpedüz ayrıl bir an önce istiyor bu çok net. Zaten sen biraz daha uzatırsan daha fazla dayanamayıp ya gözüne soka soka boynuzlar ya da kendi ayrılır ama ağır laflar ederek.
Neden mi? Anlattım nedenini güzelim zaten yukarıda? Sen sümük gibi yapışınca ne olacak ki düzelecek mi ilişkin? Sen bitirmeyince sadece uzatıp saygını da yok etmiş olacaksın o çocuk sorumluluk alacak karakterde değil bu yüzden senin vicdan azabını ağlayıp sızlamanı çekmemek için ayrılan sen ol istiyor hepsi bu.
Kendini küçük düşürmüş olursun söyliyim. Bu uzatmaların nedeni gıcıklık değil çok sevdiğinden yapamıyorsun sadece ama çok büyük hata. İleride o sana tekmeyi vurunca bugünlerine çok kızarsın
Yavrum ne pişmanlığı ya sende çocuk gibi kendini kandırıp durmayı iyice adet edinmişsin. Çocuk seni hiç sevmiyor ki bu çok belli seni sevmeyen birinden ayrıldığına mı pişman olacaksın? Ben sana neyden pişman olacağını söyliyim bu kadar uzatıp sonunda sana hiç hak etmediğin ve gururunu incitecek laflar ederek o seni terk ettiğinde niye bunu yapan taraf ben olmadım diye çok pişman olursun. Hem ayrılık acısı hem gururunu hiç etmen çok koyar
Sen yukarıda seven bir adam görüyorsan cidden kendini kandırmaya devam et ama beni sevmiyor musun diye sorduğunda seviyorum diyen birinin seni sevdiğine, sevilmenin ve ilişkinin bu olduğuna inanıyorsan sevgilin haklı sen daha toysun büyümemişsin.
Seven insan emek verir, çabalar adam sevmiyor ki niye çabalasın. Zaten açık açık gelecek yok bizde demiş daha ayrılmamak için niye direniyosun ki terk et gitsin bırak bari gururun kalsın
Sana yararlı olayım mutlu olalım diye hep üstüne geldim sen ters anladın bir değişdin sonra sıkıldım dedin her tartışmada ayrılalım sonra sebep soruyorum neden böyle diye o yok zorla dedirtiriyorum sonra barışıyoruz hiç alttan alma yok hep ben alıyorum ben suçluyum bir şey diyorum ters anlıyorsun belli sana batmışım bir şey yapıyorum yanlış anlıyorsun üzülüyorum zaten hassasım bir şeyin net değil bir varla yok arası bir şeysin tek başıma bir şeyker çabalıyorum derken bunları kasdediyorum sen bana yıktın yıktın anlaşamıyoruz deyip benim ayrılmamı bekliyorsun yanımda olmak isteyen bahane yapmaz yanımda olur. Anlaşamamakta değil seviyorsan anlamaya çalış iletişim kurmaya çalış ben yapmaya çalışıyorum sıkıyor oluyorum ne bu yani ben ne yapayım ya ben ne yapayım söylesene ne suçum var benim ya
Sana yararlı olayım mutlu olalım diye hep üstüne geldim sen ters anladın bir değişdin sonra sıkıldım dedin her tartışmada ayrılalım sonra sebep soruyorum neden böyle diye o yok zorla dedirtiriyorum sonra barışıyoruz hiç alttan alma yok hep ben alıyorum ben suçluyum bir şey diyorum ters anlıyorsun belli sana batmışım bir şey yapıyorum yanlış anlıyorsun üzülüyorum zaten hassasım bir şeyin net değil bir varla yok arası bir şeysin tek başıma bir şeyker çabalıyorum derken bunları kasdediyorum sen bana yıktın yıktın anlaşamıyoruz deyip benim ayrılmamı bekliyorsun yanımda olmak isteyen bahane yapmaz yanımda olur. Anlaşamamakta değil seviyorsan anlamaya çalış iletişim kurmaya çalış ben yapmaya çalışıyorum sıkıyor oluyorum ne bu yani ben ne yapayım ya ben ne yapayım söylesene ne suçum var benim ya dedim
kız aynı benim durumum vallahi yaa jhgjhgk direk bitir bak bir kaç ay geçtikten sonra ohh be diyip nefes almaya başlayacaksın inan bana burcun ne senin
En İyi Cevaplar