sürdürebilmek konusunda pek iyi değilim. Yani bilmiyorum. Kısa sürüyor hep ilişkilerim. Ama sorun bende. Karşımdaki insana çok fazla fedakarlık edip çok taviz veriyorum kendimden. Hayatımın aşkı gibi seviyorum. Dünyadaki tek kadın oymuş gibi... E öyle olunca cepte sanıyor bizi karşı taraf. Kaybetmekten korkmuyor, ve kadrimizi bilmiyor. Umursanmadığımı hissettiğim, karşıdan ilgisiz vurdumduymaz tavrı gördüğüm an ilişkim bitiyor. Biraz zor adamı oynamak lazım. Biraz ağırdan satmak lazım. Asla ama asla bir kadına ciddi niyetle yaklaşmamak lazım. Yoksa ciddiye bile alan olmuyor. Karşıdaki insana çok degerli olduğunu hissettirmemek lazım. Sevgi cimrisi, hiç bişiyi kafaya takmaz bir adam olmak lazım. Öylelerinin peşinde millet kul köle... aşkta kazanmak için ya böyle bir adam gibi davranmam gerekiyor, ya da beni olduğum gibi sevecek insanı bulana dek temkinli olmam, daha çok insan tanıyıp daha seçici davranmam lazım.🥺🤷♂️
Ben 20 yasındayım benim hic sevgilim olmadı benim en büyük sorunum güven hicbir kıza güvenmiyorum çünkü bugün size aşkım hayatım vs diyen yarın kim bilir kaç kişiye diyecek ve en son utanmadan kocasınada aynı şeyi diyecek (erkekler içinde aynı şey geçerli) ben bu tür şeylere cok dikkat ediyorum hem zaten artık yakısıklı veya zengin olmassan vir iliskinde olmuyor ve yeni moda Elleri güzel olsun kolları damarlı olsun! ;)