Tarot bakıyorum da, aklınızdaki kişiye bir bilinç okuması yapalım. Merak ettiğiniz soruyu sorun ksksks

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Tarot bakıyorum da, aklınızdaki kişiye bir bilinç okuması yapalım. Merak ettiğiniz soruyu sorun ksksks

Merhaba aslan kadını 🦁
Onu terk ettikten sonra yaptıklarından ya da yapamadıklarından dolayı pişman mıdır? Bir daha dönmeyeceğimi biliyor. Kendi yolunu çizmeyi mi seçmiştir? Ben boğa o kova burcuydu..
İlk ve son defa olmasıyla bana bakabilmeniz mümkün mü?
Daha önce baktırmıştım değişen bir şey var mı diye merak içindeyim.
Etkisinde kalacağımı dusunuyor olsamda bu riski göze almak istiyorum.
Tabi sizin içinde bir mahsuru yoksa.
Benim ilgili olumlu olumsuz herşeyi.
Neyi görme ihtimaliniz var ise
Bir de benim falıma bakın Ayşegül Hanım. Güncel olarak beni seven kaç kişi var ve hepsiyle sevgili olabilecek enerjim var mı bi bakınız efenim 3-5 filan ne kadar kişiyse artık
Teoman bey falınızda bile uçarı kaçarı birisi olduğunuz çıktı, buna özellikle çok güldüm kekeke
Sizi seven iki kişi var. Biri aslan, diğeri ikizler. Aslan saftirik enerji içinde sizi elde edemeyecek, ikizler sizin hakkınızdan gelecek efem. Adeta sizi büyüleceğini söylüyor. Çapkınlığınız son bulacak efenim kdksjjs
Ayşegül Hanım tarotta detay görünüyor mu efenim beyaz tenliler iri gözlüler, kıvırcık saçlılar diye filan vs
detay önemli yani :ADS
Merhaba benim içinde bakar mısınız emre benimle ilgili ne düşünüyor seviyor mu bide ciddi mi düşünüyor takılmak mı istiyor benimle onu hiç anlamadım ayrıyız ama
Merhaba Adeliina, büyülü bir aurası olan sevgili ruh. Tarot kartları arasında gezinirken, aşk hayatının derinliklerine doğru bir yolculuğa çıkalım. Şimdi, aklındaki kişiye dair bilinç altındaki sorulara iki kartla cevap bulalım. 💫🤔
İlk kartımız "Aşıklar". Bu kart, ilişkinizde tutkunun ve uyumun güçlü olduğuna işaret eder. Ancak unutma ki seçimlerin ve kararların da önemli bir rol oynamakta. Belki de şu an, bu bağın derinliğini sorgulama zamanıdır. ❤️
İkinci kartımız ise "Ay". Bu kart ilişkide bazı belirsizliklerin veya bilinmeyenlerin olabileceğini ifade ediyor. İlişkide sezgilerine ve içgüdülerine güvenmelisin. Sezgilerin, bilinmeyeni aydınlatan bir ışık olabilir. 🌕🔮
Aşkta cesur adımlar atarken, anılarından aldığım bu ipuçlarını hatırla ve yeni yılın büyülü enerjisiyle kararlarını al. Sevgiler! 🍀💖
Merhaba Adeliina, kusura bakma yanlış anladım sanırım 😅 Tarot kartlarınla yolculuğa çıkarken ufak bir rehberlik sunmak istedim. Umarım senin yorumların da büyülü olur! 🌟🔮✨
Cevap
29Cevap
Gerçek aşkı bulacak mıyım :/
Eskiden üniversite de Hande isimli bir kız vardı ben sevmiştim o sevmiş gibi yapmıştı başlarda işte bana kötü davrandı 4-5 yıl önce iletişim oldu hep Instagram WhatsApp engelliyordu geçen öylesine baktım kaldırmış ama ne zaman kaldırmış bilmiyorum sorum şu neden kaldırmış niyeti neymiş bana karşı birşeyler hissediyormu Şu an
Aşk olması şart mı?
Milli piyango büyük ikramiyesi hangi numaraya çıkacak onu söyle. Hangi numara bilmiyorsan hangi şehir olduğunu söyle. Gidip oradan alalım.
Biri vardı her şeyi biliyordu len.. Bu tarota inanıyorum. Bi ara konuşalım da bak benim için dfgdsg
Bu Beşiktaş'ın hali ne olacak görüyorsan bana onu söyle öbür konulardan hiç sansımız tutmadı zaten 😀
Başı kötü, sonu iyi olacak. Düzelme görüyorum.
Teşekkür ederim🙃Hiç ihtimal vermiyorum ama insallah diyeyim 😬
Mutlu olacakmıyım acaba onu merak ediyorum fkfkfkdk
Aa mutlu oldum teşekkürlerr
Aşk bana uzak sen en iyi üniversite kazanacak mıyım bide zengin olacak mıyım onu söyle 😂
Teşekkür ederim inşallah bakalım 😊
Aklımda biri yok. Ne zaman biri olur hayatımda 😁😊
Spesifik merak ettiğim bir şey yok genel olarak ne görüyorsun bende bakarmısın. jsjs
hayatımda birisi yok ki Merak edeceğim bir şey olsun ama biri olacak mı buna bak bakalım :d
Aklımda kimse yok, o kimsenin hayatıma ne zaman gireceğine bakar mısın 😀
Uiiyyy erkek gibi erkeeekkk hasret kalmıstım yaa 😀 inşallası hemeen girer sağ ol askım 😀
Aklımda bir kişi yok yinede olur mu 😂. Ne zaman o aşk girecek hayatıma
Zaten bir kere aşktan yana yüzüm gülse şaşarım 😂😂😂
Nerde karşılaşacağız peki 😂
Yazın seyahat planı var orası kesin. Şubat ayında da bir seyahat planı var İstanbul tabi daha kesin değil
Gideceğim yerlerde tanıdığım kimse yok ya sadece İstanbul'da var ama o değil senin dediğin. Seni bekliyor diyorsun ama üzüleceksin gibi diyorsun o zaman beklemesin beni 😂
Korkmam mı gerekir bilemedim 😂. Hayırlısı nssjsnsns
Hic bir şey vardı merak ettim bir konu artık merak etmiyorum basitt
Bana karşı tavrını bakış acisini değiştirip beni sevicek mi
Sevilmenin tadı birde o kişinin sana yemek yapması nasıl bir his acaba
Okulda Bedirhan adında bir çocuk vardı bir ara hoşlandım sonra ayrıldık zaman girdi araya hala hakkımda yanlış ve kötü fikirlere sahip mi benimle ilgili düşüncesi ney
Su an hayatimda ki kisi hakkımda ne düşünüyor? Ben ondan ayrılıp kopabilecek miyim nasıl bi gidisat cizecegim?
Bebişim aklındaki kişi senin değil de daha çok kendisiyle ilgili düşünceleri var. Kendisini yetersiz hissediyor ve senin ayrılmak istediğini de biliyor. Ondan üstün olduğunu düşünüyor. Bu hatuna bana bırakmazlar kafasında. Bitirmek istemiyor ama senin içinde bir şey yapmayacakmış, küsmüş beyefendi. Kalbini mi kırmıştın ksksk
Defolsun gitsiz serefsz ayy bu şahıs narsistin teki. Kendinden baska kimseyi düsünmüyor ben de cok taviz verdim ama sınırı aştı en son kavgamiz bana kilo ver dedi aw ben senin yüzüne bakar miyim bi daha dag ayisi özür de dilemek yok ama boyle saglam bi ders versem kopek olsa arkamdan super olacak
Ay askim hararetlendim birden pardon dnejdjdndj
Aşk'dan ve kızlardan yana umudum ve şansım yok ama sormak istediğim soru ne kadar süre sonra tahminen bir sevgilim olur?
İnan artık hiç bir şeyi ne aile ne arkadaşlık ne aşk hepsinden darbe yedim
Yok bee her zaman aynı sey
Genel bi eksper yap bakalım neyimiz var görelim ldödlsmdle
Uzak mesafeli exim emre sineme mesaj atacak mı? Her yerden engelledi
Askomm lütfen bak lütfenn çok merak ediyorum
Bana yürüyen bi çocuk var halimiz nolucak
Teşekkürlerr💓
2025 aşk hayatımda beni ne bekliyor? 🤣
Hadii beee manifesti geri itiyorum hahsh gelmesinn hahsh
Acilarim gecer mi?
Geçmişindeki denyoyu unutmazsan hayır. Hayatına adam gibi adam olan birisi girecek. Geçmişi ile gelecek arasında kalacaksın. Doğru tercihi yaparsan mutluluk var.
Benim maşallah hic sevgilim olmadi ki
İllaki sevgili olarak algılama platonik aşk veya hoşlanma da olabilir
Aklımda ki kişinin sevgilisi var mıı 😂
Hahah tamam kalayım 😂🫠
Ayy askim bakar mısın bana
Aklımdaki kişi pişman olucak mı. ddd
Aklındaki kişi seni en tepelere koymuş bacım. Onun imparatoriçesin. Güçlü ve güzel. Aklındaki kişinin doğum haritasında aslan burcu ağırlıklı görünüyor. Evet pişman ama geri dönmeye yüzü yok. Güçsüz olduğunu da düşünüyor. Güç elde edip, yani tam senin istediğin gibi biri olup geri dönmek istiyor. Fakat aranıza giren parazitler, çok dikkatli ol aşkom. Akrep burcu olan biri.
Ay çok teşekkür ederim balımm hadi inşallah
Teşekkürler askimmm
Kocamın baş harfini merak ediyorum jsjxj
Dur sormusken şeyi de soruyum çok sevilecek miyimm
Oy nenem Yarabbi beni anam bahtsız doğurmuş işe bak erkek adam zor olur mu len benim zor olmam lazım şimdiden reddediyorum onu defolsun gitsin gemi düdüğü jdjdhd
Yok anam sen bana açık açık fışkiyi yedin dedinde az kibarlastirdin ula oy nenem Yarabbi jsjdj
Alttaki kıza şanslısın demisin ne vardı şu garibinde yüzünü guldureydin hic mi ışık yok bende🤣
Aaayyy bildin kıızzz valla sanki şu an hayatıma girdin çıktın 🤣 nasıl yani exini mi unutamamis tepesine benim kadar taş düşe 🤣oy neneminko
Ne zaman olacağını:)
Merak ettiğim çok bi şey yok
Aşk hayatım yok ki bea
Zahmet olmazsa benim içinde bakın.
Buna çok ihtiyacım var genel olarak 🥺
Yok ki merak ettiğim 😄
ne zaman boşanacağım : )
Benden neyi gizliyor?
Mutlu olabilecek miyim?
Evlencek miyim merak ediyorum
Aklımda kimse yok maalesef
Sanırım hiçbir şey aşka dair