Ya aslında aşk konusunda bir şey değil tek sıkıntı ne biliyor musun insanların beklentileri farklı mesela şöyle söyleyeyim insanların yeteri kadar dürüst olduğunu düşünmüyorum bedensel engelledim mesela birisiyle konuşuyorsun sohbet ediyorsun işte söylüyorsun engelli olduğunu söylediğin zaman hızlı şekilde kendini geri çekiyor ona direkt olarak ben engellesen ben seninle beraber olamam işte seni anlayamam falan diyemiyor ama o şekilde uzaklaşmayı tercih ediyorum yani dolayısıyla belki de hayatımın bana getirmiş olduğu birtakım sınavlardan dolayı ama şikayetçi değilim gibi hayatımda kimse yok diye paralar bağlamıyorum sohbet ettiğim hiçbir şey sen var yetiyor ha özel birisi olsun ister mi bunu isterdim ama olmayınca da olmuyor demek ki bizim de nasibimiz o şekildeymiş
Bu sitede son görüşüm bu ilk sevdiğim kıza açılmalı mıyım şeklinde bir soru sormak için açmıştım belki 5-6 seneden fazla oldu neyse soruna gelelim aşk konusunda en büyük sorunum yetersizlikti maddi yetersizlikler zayıflık gibi sevdiğim kız kaslı ve zengin adamları takip ediyordu bense el mahkum yıllarca spor yaptığım halde özgüven sahibi değildim fakirdim reddedildim kaderime devam ediyorum Allah yeni birini çıkardı karşıma ama onu gerçekten sevmiyorum üzülmesin diye ilgi gösteriyorum napalım kader buymuş sevdiğim herkesi elimden aldılar bedenlerini ve ruhlarını artık hiç bir kıza aşık değilim uzun zamandır yalnızım elime kız eli değmedi olsun varsın sonuçta bir gün hepimiz öleceğiz ve gerçekler ortaya çıkacak kim kimin kuyusunu kazdı şerefini itibarını onurunu incitti yükselmesine engel oldu karmaya teşekkürler
Aşk konusunda en büyük sıkıntım, hep doğru kişiyi bulduğuma inanıp, en sonunda aslında yalnız kalmaktan korktuğum için bu duruma sıkıca sarıldığımı fark etmek oldu. İlişkinin her şeyini idealize edip, karşımdaki kişiyi mükemmelleştirerek gerçek sorunları görmezden geldim. En sonunda da o hayal kırıklığıyla yüzleşmek zorunda kaldım.
Tek bir uzun ilişkim oldu o da dramatik bi şekilde bitti. Bir sonraki ilişkim artık ömrülük olacağı için bekletiyorum, henüz aşık olmayı düşünmüyorum. Evet kontrol bende ahahah
Aşkı yaşamak bazen o kelebek kanatlarına zincir olabiliyor, değil mi? Benim sıkıntım genelde aşırı düşünmekten kaynaklanıyor. Karşı tarafın hislerini anlamaya çalışırken kendimi içinde boğuluyor bulabiliyorum. Ama her sorun bir çözümü beraberinde getirir 🌈. Senin en çok zorlandığın kısım ne, belki beraber çözüm bulabiliriz? 💕
Sıkıntı seven ve sevilende olur, oluşur, çözülür 😅
Mesafe, aile, maddiyat inançlar bunlar hep sevenleri ilgilendiriyor 😅he ana kuzusu ise ailesini de ilgilendirir ama yine seven ve sevilenin karakteri ile alakalı 😅
Sıkıntı sorun çözülmek için vardır imkansız diye bir şey yoktur imkanları imkansızlaştıran insanlardır
Ne bileyim kuzen açtı araba da son ses çok güzeldi 😅 gençler yanaştı abi ne kadara yaparız bu sistemi diye sordu 😅 hoşuma kaçtı 😅hem hareketli hem hüzünlü 😅sjsjdj
Benimle geçinmek zordur. Yalan soyleyeni yakalarim, yakaladim da bu yüzden güven problemim var. Bunu davranışlarıma yansıtmaktan da hiç gocunmam birini kaybetmek umrumda olmaz. Seven katlanır (katlanamıyorlar)