Bahsettiğim hayatın her alanındaki özgürlük ; Arkadaşlarınızla görüşmekten, flört etmeye gezip eğlenmeye, giyiminizden tütün harcamalarınıza kadar keşke şunu da şöyle yapabilsem dediğiniz neler var?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Evet. Oluyor. Mutsuzluklar oluyor. Genelde de evlilikler bu tür ilgisizliklerin ve sadakatsızlıkların sonucu olan mutsuzluklar hevesler yüzünden boşanmalarla sonuçlansbiliyor.
Aslında daha anlayışla yaklaşmak, empati yapmak, daha özgür ve dolayısı ile çok daha mutlu olmak lazım. Hem erkek hem kadın, belirli sorumlulukları taşımak kaydıyla hepimiz daha özgür olabilsek keşke. Sanırım o zaman herkes mutlu olur. 😎10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşimle herseyi özgürce yapıyoruz ki
129 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTabiki rahat bir evliliğimiz var bizim ben de o da gidebilir erkek arkadaşıyla tatile bile gittk
Cevap sahibi+1 yılHayır erkek arkadaşıyla beraberken benim ne işim var ki eğlenir gelir ne var bunda o da beni kısmaz bende giderim
Cevap sahibi+1 yılÇok kişi kıskanıyor beni sevdiği sürece problem yok başka bir erkekle clap Lara bara da gidiyor
Cevap sahibi+1 yılZaman zaman onun arkadaşı ya da benim arkadaşım gelicegi zaman eve bile gelmeyiz ya da çıkarız
Cevap sahibi+1 yılHaberi yok olmasada önemli değil evet sevliliyken de boyleydik ama tek. sıkıntısı çok hamile kalıyor sürekli aldiriyoruz erkek bebeği koyup gidiyor sonucuna ikimiz katlaniyoruz
Cevap sahibi+1 yılEşime sipiral taktiricam en yakın zamanda galiba
Cevap sahibi+1 yılSpiral taktiricaz zaten o kadar da değil gurup sevmiyorum ve izleyemem herhalde ya bide gerek yok o da benim yanıma gelmiyor fazla
Cevap sahibi+1 yılBazı zorlukları oluyor hamileliktenn ziyade zorlayan oluyor bir kaç gurup yapmış vajinası yırtılmış şu an kavgadan çıkmış gibi benle de yapamıyor bende birisini buldum o salonda yaticak biz odamızda 🤗🤭🤫
Cevap sahibi+1 yılSenin bakış acin nedir açık ilişkiye karsi
Cevap sahibi+1 yılNe alakası var ki seviyoruz ama karismiyoriz yapacak olan yapar zaten senin bakış acin nedir bu konuda
Cevap sahibi+1 yılSöylüyoruz ama biz öğrenciyiz aramızda nikah yaptık. kimsenin haberi yok
Cevap sahibi+1 yılİstersen eşimle tanistirim seni 3 umuz güzel bir gece geciriz
Cevap sahibi+1 yılNeden peki gel konusak
Cevap sahibi+1 yılEskişehir ama şehir fark etmez bekarmisin
Cevap sahibi+1 yılMesaj atılmıyor ki 🤔
Cevap sahibi+1 yılHeyy
Cevap sahibi+1 yılİyi sen bilirsin konuşmak zorunda değilsin
Cevap sahibi+1 yılEig için teşekkür ederim ama kayboldun
Flört hariç eşime nher şey serbest
07 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
31Cevap
Kesinlikle birçok şeyi özlemiştim,özleniyor da, ama evlilik beraberinde farklı şeyleri de getiriyor. Aile olmak gibi..
42 Yorumla
+1 yılHem de nasıl. Yani başka neler neler var özlediğim de buradan yazılmaz. 10 seneden sonrası fena evlilikte galiba...
11 Yorumla
+1 yıltabi ki özler insan bu arada profil resminde mükemmelsin
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşında evlendim 22 yaşında boşandım. Acaba yanlışmı yaptım dedim. 24 yaşında aynı kişeyle yine evlendim. Sonra Doğru karar verdiğimi anlayıp 25 yaşında tekrar boşandım. şu an bekarım mutluyum. Alyans kelepçedir...
010 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılYok ne kusuru kime anlattıysam gülüyor zaten komik bi durum. 2sindede anlaşarak boşandık hır gür olmadı. Yakın arkadaşlığı aşk sanmışız. Keşke evlilikle bu arkadaşlığı bozmasaydık dedik. Adliyeden çıktık açmısın bişeyler yiyeyim dedim yemek yedik sonra annesine bıraktım Özgürlüğüme aşırı düşkünüm ben. İstediğim saatte istediğim yerde olmalıyım :)
Cevap sahibi+1 yıl4 sene oldu ortak arkadaşlardan duyduö evlenmiş 1de kızı olmuş yeni. Çok sevindim kendine göre evcimen birini bulmuş
Cevap sahibi+1 yılEvet 29 yaşındayım şu an. Aman gelmesin böyle mutluyum. Hareketli biriyim çok sosyalim. İyi dilekleriniz için teşekkür ederiö ama bu hareketlilikten ziyade birine hesap vermeyi sevmiyorum ben. Atıyorum gece 2de dışarsaysam biri beni arayıpta nerdesin dememeli en basit örnek bu daha çoğaltılabilir
Cevap sahibi+1 yılŞimdilik sadece tabiri caizse takılmayı ayıp olmazsa gönül eğlendirmeyi seviyorum. Sorunuza cvp vereyim evet isterim ama resmiyete dökmem işi sevgili kalırım anlaşabildiğim yere kadar
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler sizede... 😊
Gizli Üye(36-45)+1 yılHem de nasıl. İşim, kariyerim, fiziğim herşeyim boşa gidiyor sanki. Bizimki biraz sıkıyor çünkü, daraltıyor. Dertliyim.
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBu arada sana şu anda takip attım.
+1 yılValla benim feragat edeceğim tek özgürlük oyun özgürlüğüm. Evlendikten sonra muhtemelen eskisi kadar oyun oynayamiycam o da beni biraz bunaltacak gibi hissediyorum
01 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
Evli değilim Ama evlenirsem, özlemeyeceğim. Ne gerek var özgürlüğe.. 🙃
06 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvlenince heyecan bitiyor bekarken ki heyecan daha farklı
15 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet bekarken ki yeni insanla tanısma heyecanı cok farklı 😊 evlenince hergun aynı insan
Cevap sahibi+1 yılKendimi tutuyorum 😊 sen yaptın mı
Cevap sahibi+1 yılKaçamak sever misin
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılflört ve gezip görmek harika bir duygu, sevgili olunca zor, sevgili rahat olursa cok iyide işte.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. evlenmedim ki hic? sizde oyle bir durum mı varr, eski özgürlüğünemi kavusmak istiyorsun
016 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen hep bunun kabusunu görüyorum. Ruyamda evlenmis oluyorum. Kısitlanmis hissediyorum, bunaliyorum vs oyle kan ter uyaniyorum 😂
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBenim pek erkek arkadasim yoktur zaten o acidan sorun olmayacaktir ama bir aile kuruyorsun bunun sorumlulugu agir. Ömur boyunca bir adamla ayni yastiga bas koymanin sözunu veriyorsun. Kendi ailenle bile zaman zaman sorun yasarken esinin ailesini de anne baba olarak sahiplenmek zorunda kaliyorsun. Tek basina gidip kafa dinleyemiyorsun evde hep biri var, tek bir yerde kalmana izin verecegini de zannetmiyorum. Beni korkutan boyle seyler
Cevap sahibi+1 yılKendimden daha kurnaz biriyle beraberim maalesef. Bunun uzerine calismam gerek 😂
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır ama arkadaşlarımdan beni özleyenler oluyor 😀
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. sevgi yoksa özlenir sevgi varsa eşinle olmak daha güzel
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSeni değiştirmeye çalışan biriyle evlenirsen tabiki özgürlüğün kısıtlanır
01 YorumlaElinde bir * tapusu olması dışında hayatına pek bir etkisi olmuyor.
10 YorumlaEvli degılım ama olsam hiçbirşkılde kısıtlamam özgürlügünü
05 Yorumla
+1 yılÖzgür kadınları severim 😉👍
10 Yorumla
+1 yılEvlendikten sonra hepsi özlenir bence
10 Yorumla
+1 yılEvli misin ki? Evlenmek en büyük hata
012 Yorumla- +1 yıl
Inancim kalmadı korkuyorum.
- +1 yıl
Sen evli mısın ki çoluk çocuk var mı
- +1 yıl
Bencede yanlızlık zor.😅😬 ee bu pp sen değilsin ozaman.
- +1 yıl
Bilmem, oldukça hossun hiç evli gibi değil.
- +1 yıl
Kesin pp sen değilsin dimi.
- +1 yıl
Diyosun, eklessek bisey danışmam gerek size.
- +1 yıl
Hayır mı yani.😌
Bu dediklerini hepsi var ya hatta dediklerin eksik
02 YorumlaEvlilik o kadar kötü mü
00 YorumlaEvlenemedim henüz. Sen özlüyor musun?
00 YorumlaEvlendikten sonra bakalım nolcak
20 Yorumla
+1 yılSaygı devam ettiği sürece hiçbir problem olmaz
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. daha yokki
10 YorumlaÖzelden yazabilir miyim
00 Yorumla
+1 yılEvli değilim yenge
09 Yorumla- +1 yıl
Sevgilimde olmadı
- +1 yıl
Benle kimse sevgili olmaz onu söyleyim
- +1 yıl
Yenge şöyle söyleyim bazı dertler var kimseyi kendi derdimle üzmek istemem zaten hiç bir kızda bu derdin yüküne girmez
- +1 yıl
Yenge yanlış anlamasan sana özelden yazabilir miyim ordan anlatayım
- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlmaz mı
00 Yorumla
+1 yılSen özlüyormusun bekarligi
00 Yorumla
+1 yılbekarım o yuzden bu sorunun cevabını bilemem
00 Yorumla
+1 yılBana mı evlendin
00 YorumlaOlmaması gerekiyor
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKesinlikle
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılTakip edermisin bi