Düşünsenize bekarsınız istediğiniz şeyleri doğru ölçülerde yasalara uygun şekilde ya da illegal bazı işler yapıyorsunuz. Onun dışında istediğiniz gibi plansız şekilde kafanıza göre geziyor, istediğiniz saatte uyuyor istediğimiz saatte yemek yiyorsunuz. Evlenince noluyor? Yemek saati belli oluyor uyku saati belli oluyor. Öyle kafana göre bi yerlere gidemiyorsun. Evlenmek müebbet hapise girmek gibi bence. Bekarlık güzel ama adam gibi kıymetini bilirsen.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Hic arkadasim olmadigi ici. Her yere esimle. gidiyorum zaten eşim olmadan disari cikinca sıkılıyorum dlgru eş ile hersey güzel. Zaten evliligi pranga olarak goruyorsa. Hic eclenme elin kizininda basini yakma
Benim istemediğim bir şeyi kimse zorla yaptıramaz. Elin kızının başını yakma demişsin, peki ya ben? Önce kendi başımı yakmış olurum. Neden bile bile mutsuz olmak için evleneyim ki
Evlenme işte😅 bende onu diyorum
La olum tövbe yarabbim. Sanki evlilik şöyle böyle kötüleyip sonra evlenicem demişim gibi psikolojik baskı yaparak söylemiş olduğum evlilik hakkında ki sözlere bana ters psikoloji yaparak nakavt etmeye çalışıyorsun ama yemezler 😂
Adamın biri var diyor ki sigara içmek zararlı kimse içmesin, sen ayağa kalkıp adama bağırarak diyorsun ki “sakın sigara içme”. La adam zaten sigaranın zararlarından bahsediyor. Seninkisi de o hesap 😅
bekarda olsan evlide olsan hayattan bir beklentin yoksa mutsuz olursun
O da farklı bir bakış açısı evet katılıyorum
Yani bir çiçek bile su ister gün ışığı ister ilgilenirsen daha erken açar
Ben çiçek istemiyorum abla. Penceremi açıp gün ışığı yüzüme yansısın yeter
Yalnız bir ömür geçmez zo
Niye geçmesin?
Ne kadar yaşayacağın belli değil çünkü
Ortalama bir ömrümüz var. Adam gibi yaşayıp kimseye karışmadıktan sonra harika geçer. Sağlığıma dikkat ediyorum, sporumu yapıyorum, alkol sigara kullanmıyorum, mutfakla aram çok iyi, ev konusunda temiz ve tertipliyimdir. Daha ne olsun. Kendimle vakit geçirmesini de seviyorum. Benim kimseye ihtiyacım yok. Yani duygusal olarak kimseye ihtiyacım yok
Evlilik geleceğe yatırım
O sana göre öyledir abla. Haklı haksız yok burada. Bana göre de evlilik gereksiz. Kendi payıma konusuyorum. Evlenirsem 1 yıl içinde kanserden ölürüm ben
Nice sağlıklı adam ayakta gidiyor kimin ne zaman öleceği belirsiz şimdi gençliğine güveniyorsun
Hayvanlardan örnek vereyim. Alman kurdunu evinde besleyebilirsin ama vahşi kurdu evinde besleyemezsin. İkisinin durumu farklı. E şimdi bizde insanız diye evlenmek zorunda değiliz. Herkesin kafa yapısı farklı
Niye her yeni insanla tanışmak hayata değiş bir bakış açısı getirir hiçbir şey öğrenmezsen o güne kadar izlediği filmleri okuduğu kitapları ne bileyim onu etkileyen şeyleri öğrenmiş olursun. Sadece senin olduğun hayat çerçevesi olup resmî olmayan tabloya benzer
Biraz mübalağa ve fantastik konuşmak istiyorum belki durumumu o şekilde anlarsın abla; böyle gökten iki tane melek inse, karşıma çıksa, bana dese ki bak şu kız dünyanın en iyi kızı, git onunla tanış evleneceksiniz dese, saol melek kardeş Allah razı olsun der teklifi geri çeviririm, o derece :) şaka değil gerçek
Umalım öyle olmaz hep aynı tip insanlarla karşılaştığın için olabilir beş parmağın beşi bir değil
Değil tabi. Benim kurulu bir düzenim var o yüzden evlenmek istemiyorum
Burcun ne senin
Koç
Sana senin gibi daha kurulu düzenli birisi lazım
32 senedir dükkanımız aynı. Şimdi kalk yer değiştir falan zor iş. Böyle iyi. Bana dokunmayan yılan bin yaşasın. Evlenenlere saygılar mutluluklar 😃
Ne dükkanı
Bekarlık dükkanı. Abla ben derin ve ince konusuyorum. Sen mevlana gibisin iyilikten gidiyorsun hep. Ben kaba saba adamımdır zaten yeri geldiğinde yani. Evlilik beni bozar. En ufak tartışmada ayrılırım.
Ben senden küçüğüm abe benim abimde senin gibi Nuh diyor peygamber demiyor aileler için kötü durum
Yaş 45 üstü yazıyor sende. Aileler için niye kötü olsun?
Yalnız olursa hep merak ederiz ne yaptı ne yedi içti ben çocukken orta yaşlı bekar kişilerden korkuyordum donuk bakıyorlardı duygusuz gibi öyle olacağından korkuyorum. En azından biriyle yaşıyor dersin rahat uyursun.
Evlilerin ne yediği içtiği belli öyle mi? Her evli mutlu dimi? Allah aşkına netflix filmleri dizileri izleyip öyle sanmayın. Her gün evdr kavga tartışma. Onu niye aldın! Ne gerek vardı! Haftasonu oraya gitmek istemiyorum! Banane senin akrabalarından! Bıltım bu çocuktan ya bu niye ağlıyor! Bana hastayım hastayım deme madem hastasın doktora git! Gibi bir sürü örnek. Sen hep canım cicim ayları sürecek sanıyorsun