Fikirleri , konuşması , bakış açısı.. vs

%85 öyle bir iş olmaz. Çünkü kimse çekici bulmadığı kişiyi merak etmez, can kulağı ile dinlemez. Senin daha önce ki yorumda dediğin gibi beyinde bir olumsuzlaştırma durumu olur. Tabi ki bazı arkadaşlıklar da diyelim, kişi beraber vakit geçirip , gülüp eğlendikten sonra bir çekici hareketi ile aklına girebiliyor. İstisnaları da değerlendirmek gerek.
Tabi ki de mümkün değil bak yalan yok.
Şöyle düşün bir meyveyi yemek için ilk önce dışı seni cezbetmeli ilgini dikkatini çekmeli.
Bu ilişkidede geçerli ilk önce dışı gözüme bir tık hitap etmeli ki içini merak edeyim şimdi gerçekleride kabullenmek gerek.
Ama yine şöylede bir şey var tamamı ile dışa odaklı asla davranmam zeka anlayış sakin olması dingin olması insan halinden anlaması önemli bana iyi gelmesi önemli.
İlk önce dışı ile ufak bir his uyandırmalı sonrasını ben çorap söküğü gibi getiririm zaten.😊
Ama artık yapmam.😂
Ne bir ilişki ne bir flört nede arkadaşlıktan bir tık öte olan şey işte adı her neyse artık kapalıyım gerek yok en iyisi tek olmak kimse ne dışıyla ilgimi çeksin nede içiyle.
Hiçbir şarkı bu kadar beni anlatmamıştı.
teşekkür ederim
🐣😂🤦♀️🐣
😄🌺🌺
Erkekler gözleriyle Kadınlar kulağıyla sever unutma
Elbette mümkün
Her iki cinsi diyemem ama kadınlarda kesin mümkün
Müdürümüz vardı
170 boyunda zayıf minyon erkekti
Yüzüde nasıl söylesem zayıftı beyaz tenliydi
Hayko çepkin gibi sakalı vardı
Ama ağzın bir açardı
Konuşmasıyla davranışlarıyla
İş yerindeki bir kaç kız ona aşıktı
Doğru 😄
Yani bence değil, önce göze hitap etmeli
Cevap
69Cevap
Hı hı mümkündür, hele ki biz kadınlar için :) Zeka, hayata bakış açısı, tavırları.. bizim için ilk sırada yer alıyor, bir çoğumuz için
Haklısın 😌
☺️🌸
🌺🌺
Mümkün ben yaşadım ama pinç aldattı beni Dd
Hatırlıyorum brother ondan sonra bir süre kapandım sen
Kapandın deyince aklıma kara çarşaflara girmişim gibi gelddi :ddd
Kabuğuna kapandıydın ninja 🐢
Dua etsinler o kabuk deliklerinin hepsinden piton yılanı çıkardmadım sağlı sollu sokardım dolardım boyunlara. d d
Aha başladı yine birazdan meyveler gelir 😂😂
Portakal canım çekti. Dd
Elbette mümkün insanlar sadece sesine bile aşık oluyorlar gadası
Tabi ki mümkün.
İnsan iki kısımdan oluşuyor.
Fiziksellik ve fizik dışı özellikler.
Fizik dışı kısmını detayda yazılan gibi düşünce ve duygular oluşturuyor.
Fizikselliği ise dış görüntü.
Bunları maddeler haline getirebiliriz hepsini yazmaya kalksak.
Diyelim 30 tane olsun.
Bir kişide bu maddelerden kaç tane bulursak o kadar etkileniriz, bunun fizik-fizik dışı olması fark etmez.
Farklı kişiler farklı özelliklere farklı puanlar verebilirler fakat sonuçta ulaşılacak sayı yine 30 olacaktır.
Kim nereden başlamak istiyorsa veya hangi kısım denk gelirse oradan başlayabilir.
Sonuçta ulaşacağı yer içini de dışını da beğenmek olacak.
Bir elektromıknatıs bobini düşünün. O mıknatısın o metali çekmesi için hem bobimin icinin sargılarla dolu olması gereklidir. Hem de bir yerden elektrik alması gerekir. Önce şöyle önce böyle degil. İkisi aynı anda aynı insanda hissedilmiyorsa olmaz.
Bu durum erkek için daha zor çünkü doğada seçici olan dişidir aslında, o yüzden bu gibi şeyler kadını, birleşmek isteyeceği erkeği seçerken farklı düşüncelere iter. Daha zeki bir adamın daha iyi nesiller yaratacağı algısı, kadını onunla çiftleşmeye itebilir bilinç altında ve o da çekici gelmeye başlar. Erkek ise zaten olabildiğince fazla dişi ile çiftleşme içgüdüsü ile kodlanmıştır neslin devamı için. Bilinç altında daha verimli nesiller yaratma düşüncesi kadınlarda olduğu gibi kodlu değildir.
Mümkündür.
Ama kişinin ne aradığı mesele.
Kimisi fiziği beğenmez şans vermeyi bırak muhatap bile olmaz. Bu onu yaptı, şunu yaptı, şunu dedi, Ama onun umurunda değil.
Kimisi de der Duygusal olarak çekici gelebilir ama o da bana bakmıyor diyebilir ya da bana bir faydası yoktur der geçer.
Görsel olarak beni ilk etapta etkilemesi gerekir muhakkak.. Yani tabi ki düşünceleri duyguları ve bunları yansıtma biçimi oldukça önemli ama görsel ile pekişmesi gerekiyor.. Keyifli geceler..
Evet olabilir bence..
Fiziki özellikleri hiç dikkatimizi çekmeyen birisi ile aynı ortamda vakit geçirmeye sohbet ve muhabbet etmeye başlayınca o kişinin oturaklı konuşmaları hayata karşı pozitif yaklaşımı konuşurken sevecen tavırları ve bize karşı olan ilgi ve alakası O kişiyle aramızda duygusal bir çekim yaratabilir bence..
Benim için ilk önce görsel beğeni ve çekim önemli eğer ki onun dış güzelliğinden etkilenip beğenmediysem duygusal anlamda ona karşı birşeyler hissedebileceğimi sanmıyorum ama tabiki hayat bu biz ne kadar konuşursak konuşalım son sözü hayat söyler bilemeyiz
Duygusal boşlukta iken insan daha çabuk aşık olabiliyor ya da kendisini aşırı yalnız hissetiğinde Fikirlerine düşüncelerine
yakın olan birine hisleride büyüyor
Onu hayal edebiliyor Belki hiç konuşmadan dokunmadan bu hissiyatta olmak saçma bir durum getiriyor ama aşk dediğin şeyde saçmalıkla başlayıp başımızı belaya sokan onsuz yaşanılmayan duygu karmaşası keşmekeşlik galiba😊
Bir dostum var ve şöyle der önce dışından hoşlanmam gerekir ki duygusallık olsun :)
Bmv gösteriminden hacı murat çıkan karşıt cins çok. Mümkün olabilir de ama hacı murat gibi dışı içi bir olsa insanın. İthal ürün gibiler ama yerli olamıyorlar.
Bir yengeç, aşk kadını olarak tam benlik bir seçim olur. genelde de böyle olmuştur. başkalarına fiziki olarak çekici gelmeyen birinde ben mutlaka bulmuşumdur etkilenmek için bir sebep. yeterki kalp güzelliği ve kaliteli kişiliğin kokusunu alayım💋
Zaten ilk görüşte hep duygusal etkilenme olur.
Kimisinde konuşarak kimisinde görsel olarak kimisinde real olarak etkileşim olur.
Kişiden kişiye değişir.
Ben mesela hepsindede etkilenebiliyorum
Çünkü çok duygusalım.
Kesinlikle mümkün değil biz erkek VS kadın olsun Bi ambalaj bakarız sonra süzdükten sonra konuşma hal ve hazretlerine göre karar veririz. İlk görüşte insan Bi fiziğe bakar vakit geçirdikten sonra o insanla kafasında içindeki duygusuna hissederse etkilenir
Evet ben genelde bu şekilde etkileniyorum. Zekâ, konuşma, hayat görüşü, toplum içindeki davranışlar önemlidir benim için. Ama karşı tarafın görsel olarak beklentisi yüksekse ben de beklentimi yüksek tutarım ve aynı özeni göremezsem etkileşim biter. :)
Sanmıyorum ben. Herkesin fiziki kriteri başka en azından zayıf birini sevmeyen duygusal yönünü merak etmez, dış görünüşe önem vermiyorum yalanı gibi olur bu herkes için ilk önce yüz ve fizik geçerli.
Hayır. O sadece filmlerde ya da dizilerde olur. Her insanın karşı cins için hoşlandığı bir fiziki bir profil vardır. Oradan geçmeden diğerlerinin pek anlam ifade edeceğini düşünmüyorum.
Bence münküm beni görüntü o kadar cok etkiliyor huyu davranış şekli etkiler en cok kafa yapısı kafa yapıma uymalı
Allahim istemeden bazı kelimeleri yanlış yazdıgimı fark ettigimde cok sinir oluyorum 😒*bence mümkün beni görüntü o kadar cok etkilemez huyu davranış şekli etkiler en cok kafa yapısı önemli kafa yapısı bana uymalı
Sonradan düzelttiğin yorum aynı ben
Bu hayranlıktır ve ilişkiye dönüşürse tamamen mantık üzerine olur aşk sevgi tüm herşeyden etkilemeye olan birşey
İnsanın duygu dünyasını tayin eden vücudundaki hormonal dengedir. Fiziksel yakınlık ve temasın olmadığı yerde tüm duygular, ölü doğmuş demektir.
Bence mümkün değil çünkü bana göre kimse dışını beğenmediği insanın içini merak etmez, sebze-meyveden farkı kalmadı insan seçiminin.
Kesinlikle mümkün yaşadım bu duyguyu kendinden etkilenmiyordum ama duygusal olarak etkilenmiştim konuşması fikirleri anlaşabilmek vs.
etkilenirim ama erkeklerin bizim gibi düşüneceğini sanmıyorum
Pek bir albenisi olmasada bana çekici geldiği olmuştu, duygusal olaraktan
Mümkün hatta ben genelde çirkin bulduğum erkeklere aşık olurum
Evet zaten esas sevgi o zaman kalıcı ve etkili oluyor..Çünkü fizik bozulur ancak ruh bozulmax
İçi beni etkilerse dışında mutlaka gözüme güzel gözüken birşey bulurum
Tabi mümkündür.. Sevdikten sonra göze de hoş geliyor sevilen
İnsanın görünüşünden daha çok içindeki onu tanımayı daha çekici buluyorum.
Etkiler ama dostluktan ileri gideceğini düşünmüyorum.
Mümkün degil bence. Flört döneminde en önemli seylerden birisi cinsel gerilimin olup olmamasi
Evet mümkün etki sadece gördüğümüz değil duyduğumuz ve hissettiğimiz anda da oluşabilir
Mümkün tabi herşey dış görünüş değil en güzel çiçekler bataklıklarda yetişir.
Mümkün. Duygusal olarak çekici bulmak her şeyden önemli. Fiziksel olarak beğenmediklerini de kapatıyor.
Tercihen kabul görmesede duygusal yönden etkilenmek mümkün
Duygu ve düşünce yapısı olarak etkilenirler olabilir diye düşünüyorum herhalde
Önceden belki arkadaşlık olduysa olabilir onun dışında sanmıyorum.
Kültürlü olması beni etkiler mesela yüzünü görmesemde
Mümkün fakat istisna. Doğada eşeysel secilim kanunlari konusur.
Mümkün niye etkilenmiyimki Yukarda yazdığın şekilde bile jendine hayran bırakabilir
Mümkün bence, sosyal medyada tanışıp hiç görmeden konuştuğumuz kişilerde daha çok oluyor özellikle
Hayir değil. Sonuçta ruh aleminde yaşamıyoruz ve dis görünüş de hayli önemli. Bunun tam tersi de geçerli. Sirf fizigi iyi diye içi kotuyse de hayati zindan eder. Her yönden dengeli kalmak en iyisi.
Evet ben bunu yaşadım orta tipli biriydi konuşa konuşa tipi güzelleşmeye başladı sanki tanıdıkça güzelleşti kız.
Fizik önemli tabiki ama firkir de önemli konuşması vs düşüncesi de çok önemli
Hayır, önce dış görünüşüne bakar sonrasında da karaktere bakarım
Soruyla alakası yok ama rica etsem sorduğum soruya cevap verebilir misin Ece, jinekolog asistanlığı yapıyorum demişsin bio'nda bana yardımcı olur musun lütfen?
Hayır etkilenmeliyim.
Yani Su açık bir gerçek ki tipini beğenmediğiniz kimseyi duygusal anlamda tanımak istemiyo kimse
Elbette olur. Asıl onlar gerçek çekici kılan şeyler.
Açık konuşmak gerekirse benim etkilenmem için fiziği mutlaka düzgün olmalı
Evet, gerçek aşk zaten fizikten çok duygularla başlar.
Duugu yasasaı diye bişey vardır
En büyük aşklar arkadaşlıkla başlar bana göre
Yüzü güze kırk gün huyu güzele 40 yıl doyulmaz derler
Mümkün bence bu. Mektuplaşarak dahi birbirine aşık olabilen insanlar var. :)
kesinlikle hayir böyle diyen yalan söyler benim yeğenlerim kuzenlerim hep yakışıklı boyluvposlu adamlarla evlendiler dış görünüş olmadan bu işler olmuyor
evet mümkün hatta ondan sonra fiziki olarak da çekici gelmeye başlar
Sohbeti vs acayip olsa bile tip kendi güzellik nazarımda ortalama olsa kâfi
Gerçek aşk dediğin şey tam olarak bu zaten. Fizikten etkileniyorsan o cinsel arzu oluyor.
Bir defasında olmuştu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?