Erkek arkadaşım ile 1.5 senedir birlikteyiz. Cinsellk olmadı aramızda. Üç yerine ismimi dövme yaptırdı. Ailesi çevresi en başından istemedi o annesini hasta bırakıp gizli geldi ismimi dövme yaptırmaya. Bakre değilim biliyor ama dokunmadı. Aldattım fakat bir hataydı. Eski sevgilim ile de konuştum sinirlenince. Her şeyi biliyor. Geçmişim de çok berbat. Ama engellesem de kopamıyor. Yani nasıl desem kabuslar görüyor. Hep bir korku panik. Böyle bir erkek hiç görmedim. Acaba ne durumda? Ne yapsam iyi hisseder kendini? Saplantı olduğunu ya da kör kütük aşık olduğunu düşünüyorum. 15-20 milyar da harcamisti bana. Elime sürdüğüm oje bile psikolojisini bozuyor gibi. Ailesi falan zaten istemiyordu en başından beri. Arabasına cihaz bile koymuşlar. Ama o benimle gidip yeni hayat kurmak istiyor. Zorla sildirmeye kapatmaya da çalışmışlar dövmeleri.
Erkek arkadaşımı aldattım, benim yüzümden darma duman oldu hayatı. Psikolojik olarak iyi değil gibi, durumu nedir sizce?
Benide böyle seven birisi vardı ama ben onu terk ettim. Yıllar geçti köpek gibi pişmanım ama Sevdiği halde dönüp yüzüme bakmıyor. İleride onu kaybedersen çok pişman olacaksın emin ol. Aklını başına al iyice düşün ve bir karar Ver. Seni her şeye rağmen mutlu ediyorsa kaybetme üzme onu. Ah etmesin çok çekersin.
Zaten aramız iyi evlenmeyi düşünüyoruz buralardan gitmeyi. Tabi nasip ise. Sadece durumu kötü. Yani dün telefonda konuştuk.. psikolojisi. yerunde değil gibi.. ama benle kafayı sanki yemiş gibi. Ailesi cvresi de baskıcı tip. Aracına cihaz taktirmislar. Vs. Ama o yine de benimle gitmek evlenmek istiyor. Böyle erkek ben hiç gormedim.
Şanslısın değerini bil. Ama eğer sana olan bağlılığı evlenseniz ve boşanmak istesen bile sana zarar verecek boyuttaysa ve sinyalleri varsa iyi düşün derim
@Sisinho sen önce kendi tipine bakta konuş kafanda saç kalmamış başkalarını eleştiriyorsun. Belki kendisi pişman olacak kendisini değiştirip çekidüzen verecek bu o ve sevgilisi arasında sana noluyor da burada aşağılıyorsun. İlla kalbini kırmak mı lazım.
Sizin mesajlar niye karalanmış? Neler dediniz aldattığınız çocuğa? Yazık yahu yazık, sizin yapabileceğiniz bir şey yok. Kusura bakmayın devamını getiremeyeceğim ciddi anlamda sinirlerim bozuldu sizin gibilerin mutluluğu tatmaya zerre hakkı yok. Hak ettiğinizi yaşayın. Allah çocuğun durumunu da en yakın zamanda düzelmesini nasip etsin, çocuğun bunu yaşamasının sebebi sizin onu hak etmeyişinizdendir.
Sana dokunmadıysa, seni memnun etmemiştir, sen de aldatmışsın, iyi yapmışsın. Herif eziğin teki. Tekmeyi bas düzgün birini bul anasını satayım, bu ne böyle.
Böyle ezşk heriflere acımayın kızlar. Bunların elinde güç olsa size yapmadıklarını bırakmazlar. Keko anasını satayım. Gitsin uyuşturucu kullansın bi köşede gebersin gitsin.
Erkekte kadında illa bi hataya düşüyor düşülmemesi gereken bir hata bu ama İşte aşk ben buna derim harbi aşk gurur dinlemiyor sevmek böyle bişey Eğer sen bidaha aynı şeyleri tekrarlamak istemiyorsan sende ona karşı hislerinde varsa bence evlenin derim olan olmuş bişey değiştiremezsin
Affedersin birde iyi 💩 bo* yemişsin gibi gelip ne guzel anlatıyorsun 😆 niye yazıyorsun bunlari vicdan azabı cekiyorsun birileri hak verirde vicdanım rahatlar diyemi? Erkeklerin yerinde olsam sana yorum yapmam bile
Çok yanlış kişiye değer vermiş işte senin gibi birine, dolu kız var kız kıtlığı yok. Uzak durmalı senden seni unutmalı, bir erkek boynuzlanmayı sindiremez pek, yazık la çocuğa
senin var ya o ananı fakir mahallenizde çalışmayan trafoya bağlar teker teker o narin amc***nızı s*ke s*ke harap ederim, burada sana verdiğim linkle ip adresini bulur dairene levyeyle girip vibratörle ananın amc***nı titretip bir yandan o levyeyi g**üne sokup s***me ağzında boğazda tur keyfi misali tur yaptırırım.
Senin gibi bir kevaşeye meyil etmesi için, hayatına giren ve bundan sonra da girecek olan tek karı olman gerek. Adam nasıl bir yokluktaysa, sana tutulmuş, hiç iyi değil..
Yok bırakmıyorum ama psikolojisi bozulmuş sanki benimle gitmek istediğini evlenmek istediğini söylüyor herkesi silip tamam diyorum gidelim sonra guvensizlik korku problemi çıkıyor ortaya tekrar
Bilmiyorum burada anlattıklarım yarısı. Daha çok hatamı affetti. Bitti dedi bu sefer deyip ben dövmeleri kapamaya gidiyorum deyip baktım dört beş gün sonra en fazla ya aradı ya yazdı. Yapamıyorum diye. Ailesiyle herkesle arasını bozmuşum. Telefonda ablası daha ilk aylarda bana demişti ki bu çocuk böyle değil sürekli telefon elinde düşürmüyor yüzümüze bakmıyor diye. Bilmiyorum sevmiş beni hep öyle söyledi. Hatta onu denemek için kucağına çıplak oturdum sürttüm yine girmedi içime
Abi çok değişik ya nasıl girmedi üstlelik dövme falan varmış ailesini dinlemiyor dindar olduğunu sanmıyorum neden dokunmuyor sana üstlelik önceden bir birlikteliğin olmasına rağmen erkekler genelde zaten bozulmuş diye dokunurlar meraklı olurlar bu neden böyle hiç sordun mu birde yaşıda büyük istek vardır yani
Ulan bu kadar da pısırık olunmaz. Nasıl erkek bu? hadi ordan çekeceksin seni aldatana ne o öyle ağlamalar sızlamalar.
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ya siz adamlığı nasıl anlıyorsunuz? Sizin adamlık anlayışınız ki gerçek kadın görene kadar. Çoğunuz adam gibi geciniyorsunuz dayak atmalar küfürler bilmem neler. Ya ya aynen öyle. Ama gerçek kadın gördüğünüzde kaçıyorsunuz korkuyorsunuz. Adamlık adam olan ağlayıp sizlamaz değil. Siz olayı yanlış anlamissiniz
Evet farkındayım. Paranormal seviyede dediğin gibi üst safhada gergin paranoyak bir hâl aldı. Kabuslar ter su içinde kalıyormuş. Elime sürdüğüm ayağıma sürdüğüm oje bile aldattığımi aklına getiriyor istemiyor. Ve delireecek safhaya geldi tükenmez. kalem. ile ismimi vücuduna yaz öyle kalsınlar dedi
Genelde ilişkilerde dikkat çekmek için oluyor. Sonra pişman etmek gibi. Bunun en büyük nedeni ise cehalet. Peki sen ne düşünüyorsun, ne yapmak istiyorsun?
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Erkek arkadaşımı aldattım, benim yüzümden darma duman oldu hayatı. Psikolojik olarak iyi değil gibi, durumu nedir sizce?