Detaya gerek var mı başlık yeterince açık zaten.
2 kere kazık yedim devamı gelir diyenleri görelim😂
2 kere kazık yedim devamı gelir diyenleri görelim😂
Aslında pek bir şey düşünemedim o kadınların sorunu. Bizde evlenen arkadaş direkt hanımcı oluyor ve erkeklerin yazılı olmayan kuralı da bir kadın uğruna yapılan satışlar satış değildir. Alttan alabiliriz ama kimse kimseyi öyle silmez. Biz yıllarca görüşmesek bile o samimiyeti koruyabiliyoruz ya da benim çevrem en azından öyle diyebilirim. Sana geçmiş olsun.
Hiç bir zaman anlamadığım bir şeydir bu ama bunun sebebi biraz da bazı erkeklerin izole etmesinden de kaynaklı sosyal çevresi olmayınca sosyal anlamda ona bağlanmış oluyor ayrıldığında etrafında kimse kalmadığını görüp yeniden erkeğe dönüyor. Kız erkek farketmez birinin sevgili yaptığında arkadaş çevresinden uzaklaşması sağlıklı bir şey değil bana göre
Kesinlikle bir de bazısı sevgilisiyle 7/24 zaman geçirme peşinde oluyor oysa bir ilişkide birbirlerine zaman ayırdıkları gibi kendilerine de zaman ayırmalı kendi sosyal çevreleriyle de zaman geçirmeli bana göre sağlıklısı bu da işte bizim insanımız biraz garip :))) ortak sosyal medya hesabı açıyor millet hangisiyle konuştuğunu bile anlamıyorsun 😂😂😂
Valla al benden de o kadar bu gözler iki sevgilinin etrafa bakmaması için duvara karşı oturduğunu gördü 😂😂 ve al benden de o kadar kalabalık arkadaş gruplarindan entrika çok dönüyor diye uzak duruyorum
Hayat felsefem 😂😂
https://youtu.be/DSfo9y6kMQc
Hahhaa hayır bu video ben 😡 ama paylasabilirim 😂 insanlarla uğraşmak yoruyor kafa dinlemek lazım biraz ☺️ nerede sessizlik orada huzur var ☺️
Daha hayatındaki ilişki türlerini ve yerlerini ayırt edemeyen birinden bana arkadaş olsa ne olur olmasa ne olur Hatta arkadaş olmaması daha isabetli bi karar Ama nişanı atınca ya da sevgilisinden ayrılıncada ağlaya zırlaya gelmesinler bi zahmet 😂
Ağlayarak geldiğinde öfken yerini sakinliğe ve merhamete bırakır muhtemelen Ama akraban olduğu için en azından 1 kere bu konu hakkında konuşmanı öneririm Bazen insan aşıkken göremiyo görse de anlayamıyo Son kez denemeye değer çünkü extrem bi şekilde bi bağınız var yani sadece arkadaş değilsiniz Tamamen o sebepten
Ben 1 kere silerim bidaha ikiyuzlu gibi affedip yuzune gulemem bitti bi gun hatasini anlayip ozur dilerse selam veririm geri turlu yuzyuze gelsek 2 dusman oluriz ben bunu haketmedim cunku annesi babasi yaninda durmazken ben sahip ciktim o kiza o erkek onu aglattiginda hep ben vardim yaninda bunu da yapmasaydi keske. En azindan ben nisanlaniyorum diye haber verebilirdi
Cevap
13Cevap
Olgun bir bireyin bir dunya arkadasi olmamali zaten. Gereken kaziklari yemis, arkadas cevresini daraltmis olmali. Ben bu yasa gelip arkadaslarimi sectiysem evlendikten sonra onlari silmeme gerek kalmaz zaten
.0-6 yaş aralığında takili kalmis beyin gelisimleri
Arkadaşlık isteği yolluyorlar sonra da ben nişanlandım kusura bakma seni siliyorum diyorlar.
Elimden gelseydi takip edip arkadaşlık isteği gönderen her kıza evlenmeyi düşünüyor musun diye sorup öyle onay verirdim
Bu erkeklerde daha çok oluyor ya… Bunun nedenide kızların aşırı derecede kıskanç olması 😅
Bi video görmüştüm instagramda tekrar bulursam buraya atim 😅
Bu 1. Video😅
www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link
Asıl videoyu bulamadım ya aramıyorken sürekli çıkıyordu karşıma şimdi çıkmıyor 😠 ama bulcam onu kafaya taktım 😅
Benim lafıma sahip çıktı şimdide karakterime sahip çıkacak ya şuna bak 😒😅
Tehdit var hakim bey zorbalık var kabalık varrr 😬😅 Meddiii ne demek 🤔🧐
Taam işte merak ettim bitti hadi söyle 😅
Sonunda buldum be işte azmin sonu hemde alakasız bi sayfada buldum😂
www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link
Bu sorunun cevabı bu videoda senin kalbin çok temiz accık fesat olsan her şey taam olcak 😂
Kızlar pislik iki yüzlü müymüş 🤭 kim dedi onu ya ben öyle bir şey demedim 🤭😂
O zaman sana katılıyorum 😂
Ne ilgisi olduğuna gelirsek kocaları nişanlılarıda böyle düşünüyor olabilir işte bi taraf için güven olgusu olan durum karşı taraf için güvensizlik oluşturabiliyor… Ya da evlenen veya nişanlanan kızın kişiliğine bağlı olarak eşine yaranmak için arkadaşlarından uzaklaşabiliyor vs vs… 😅
Ve sen hala bana Meddiii’nin anlamını söylemedin söyle de bende sana aferim diyim 🤣
Benim hiç arkadaşım kalmadı be hepsi evli senede bi görüşüyoz onda da saat 9da eve gidiyorlar ben napayım 😂 hem dingil mingil nasıl konuşuyon sen ya 😂 söylemezsen söyleme hıhh 😢
Kızlara dedin ama mevzu aynı mevzu işte evlenen arkadaşları kaybetme mevzusuuu 😂
Ban mı 🙄
Başıma gelmedi ama niye böyle yapıyorlar ki çok anlamsız
Nişanlanınca bi nevi anlarım da sevgili yapınca kansızlık seziyorum biraZ.
Bırak bacım bırak düşünmeye bile değmez 😂
Birileri arkadaşı ile kavga etmiş :D
Neden arkadaşın değil mi o kişi ya da kişiler arkadaşın olan kişiyi hemen silebiliyorsun onlar arkadaş olarak görmenin mantığı nedir.
Belki nişanlısın, sevgilisi önüne gelene yazıyordur o yüzden silmiştir
Sen halla bu işten karlı çıktığını farkında değilsin, karaktersiz bir arkadaştan ve onun kardeşim sevgilisin den kurtuldun para versen böyle hizmet alamasın.
Komik değil gerçek bu neden sevinemiyorsun?
Hiç arkadaşın yok mu
Sen nerede yaşıyorsun?
Senin bu durumun zorla akraba çocuklarını arasına bırakılan çocukları hatırlattı bana :D
hahaha :D abartma be güzel kadınsın çevrende düzgün insanlar olur mutlaka
Neden yok
Belki çok iyisindir o yüzden olabilir
Buradan yazışmak biraz zor oluyor dertleşmek istersen yazarsın bana :)
Rica ederim :D
çok saçma ve anlamsız awq
Öyle erkeklerin de kızların da aw.
Kim üzdü layyynnn bu kızı
Erkeklerde durum farklı ama :))
Kaldı mı hala o ya 🤣🤣🤣
Puhahaha 🤣 malllık bence baska birşey değil. Evlenince noluyo ki sanki. Bende evliyim bi b*k olmuyo üstelik kimseyi silmedim. Onlar bi triplere giriyorlar bende cözemedim.
Bi kıskançlık sarıyo onları kocamı alırlar diye 😂
😄 Kız olmak bu
🙄 Sen anlattın mevzuyu ne anlarım kız davranışından belki sen istisnasın
Kim seni sildi 😭😭
Yellozlar
dkskskksskks abartma
@egm
Ilginç ve gereksiz
Karaktersizlik
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?