İlişkimizdeki buzları eritebilir miyim?

Uzun süreli bir ilişkim var ayrılıklar yaşasak da sonradan bir düzene oturttuk. 5 aydır devam ediyoruz. Ailesiyle de tanıştım. Geçen hafta da annesini alıp bize geldi. Benim üniversitem yeni bittiği ve sinava hazırlaniyor olduğum için 1 yil beklememiz gerekiyor bu 1 yila olumlu bakarsa ailesi, babasi da gelecekti sonra da söz nişan. İlk barıştığımız zamanlar her şey iyiydi sonradan benim kuruntularım gereksiz yere tartışma çıkarmalarım ve kıskançlıklarım yüzünden ilişki biraz zedelendi. Geçen hafta annesiyle bize geldiği günün ertesi günü gerçekten saçma bir sebeple kavga ettik benim yüzümden. Ofkeme hakim olamadım simdi o ana gitsem asla o kadar uzatmazdim. Kendisi bana birkaç gün sonra değişmeni bekliyorum bunu istiyorum sen değişinceye kadar söz nişan meselesini rafa kaldırıyorum dedi. Ve haliyle benden bir tık uzaklaştı. O kadar çok pişmanım ki her defasında söz verip tutmadım ama simdi düzeltmek için elimden gelenin fazlasını yapmaya hazırım. Düzeltebilir miyim sizce o eski sıcaklığı samimiyeti yakalayabilir miyim?
İlişkimizdeki buzları eritebilir miyim?