Bence gelmesin, soğukluk olunca tekrar sıcak girerse bardak çatlıyor 😏 Gerek var mı? Bence no. ✌️
Bazen nokta koyduysan ve iyiysen sonuna iki nokta daha eklememek lazım.

Bence gelmesin, soğukluk olunca tekrar sıcak girerse bardak çatlıyor 😏 Gerek var mı? Bence no. ✌️
Bazen nokta koyduysan ve iyiysen sonuna iki nokta daha eklememek lazım.

Dedi ve 3 gün sonra aşk gibisi yok sözleri döküldü :)) sorgulamaya başlayan beyinler anılarla doludur ve o gedik açık olduğu sürece araya giren ayrılık özlemi Tetiklemekten başka işe yaramaz ☺
Açıkçası ben bir defa soğukluk giren bir ilişkinin bir daha eskisi gibi olacağını düşünmüyorum, benim öyle çok fazla bir ilişki tecrübem olmadı genelde sanal ilişkiler uzak mesafe ilişkileri ya da okuldan tanıdığım sohbet ettiğim internet üzerinden görüştüğüm kızlar olmuştur.
Ancak gerçek ya da uzak mesafe ilişkisi fark etmez kişiler arasında bir defa kavga soğukluk ve benzeri şeyler olduğu zaman hiç kimse birbirini tam anlamıyla eskisi kadar sevinmesi ilgi gösteremez. Bu nedenle bir kez soğukluk giren ilişki bir daha tam anlamıyla yola gelmez.
Mesafelerden ve iletişimsizliklerden dolayı araya giren soğukluk, tekrar bir yakınlaşma anında ısıtabilir yürekleri ama yapılanlardan ötürü istenmeyen davranış ve tavırlar soğuttuysa, bir daha eskisi gibi rahat olamıyor insan.. Tam anlamıyla veremiyor kendini karşı tarafa..
Gerek var mı? Var mı kendinle mutlu olabilmek gibisi.
Hangisi ağır basıyorsa artık..
Teşekkür ederim..
Rica
Sevgi varsa ve o sevgi bitmediyse soğukluk hikaye olur. İlk sohbette her şey kaldığı yersen devam eder. Bazı ilişkilerin bir türlü sonu gelmez ve sakız gibi uzar...
Cevap
17Cevap
Bardak çatırdıyor kırılmıyor ama izi kalıyor araya soğukluk giren ilişkide buna benzer çatlar eskisi gibi olmaz bitmesede sıfırdan başlamaz..
Kırık bardaktan çay içersen ağzın kesilir
Kırık başkadır çatlak başkadır ama...🎈
E çatlak kırılmaz mı sıcaktan 🙄🙄
Güzelim sen beni anlamışsındır umarım konumuz şimdi sıcak ce çatlak mı 😂😂🎈🥰
Duygusal mesafeleri aşmak zor..
Bence gelmez.. çünkü genelde bu ilişkiler hep barış ayrıl şeklinde olur çocuk oyuncağı gibidir.. insan tartışır sonra özür diler anlaşırlar ama küsüp de tekrar sevgili olmaları falan saçmalık sadece.
Aynen.
🌸
İlişkiye bir kez soğukluk girdiğinde adeta buzun çatlaması gibi devam eder gider , toparlanması zaman ve o zamanı iyi kullanmak gerekir.
Toparlamamak en güzeli
Ben soğuyan bir insanın tekrar ısınabileceğini pek düşünmüyorum.
Gelir ama çok emek vermek gerekir.. Sevgi kolay bulunan bir şey değil..
Bir ilişki de bir kez soğukluk oldu mu bir daha ısınma olmaz. Bundan sonrası artık birbirini kandırmaktan ibarettir.
Arada çekim olduğu sürece yine bir araya gelinebilir. Ama kısır döngü devam eder. Soğukluk girmesine sebep olan şey çözülmediği sürece..
Gelmesin..
https://www.youtube.com/embed/7k5TnBtF6UgDün karlı yolda spin atıp kaza riski atlattığım arabam gibi zor bir şekilde yola gelir 🤷🏻♂️
Ne için soğukluk girdiği önemlidir ve bunu tetikleyen şeyler varsa zor yola geliyor.
Dipfriz malzemeler sağlığa zararlı, taze malzemelerle hayata devam…
Yok ite kakalaya bir yola girmeye çalışıyor ama sonra yoldan yine çıkıyor 😂
Gelmez
Ates küle dönerse tekrardan yanmaz
Siz adam olmazsınız.
Allah razı olsun hayırlı cumalar
Bence bir defa biten yeniden bitmeye mahkumdur
O ilişki bir daha yola gelmez devam etse de o soğukluk her daim devam edecektir
Hayır, yola gelmez, bitmiştir...
Güneşi patlatsan olmaz bende
Bir kez soğukluk olduysa o ilişki bitmiştir zaten
Dikiş tutmaz tecrubeyle sabit
kolay kolay gelmez :D
Bence de gerek yok.
Çok zor
Devam edebilir belki ama toparlanması zaman alır..
Hayır soğuk bir şekilde devam eder.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?