Benm aradigim olay tamamen bu yaa. Ve ben sorucaktim. Bu soruyu benm suc ortagam ol herseyi beraber. Yapalim alkol. Alalim bagara. Sezen aksu. Yildiz soyleyelim. Seviyorum ulan. Diyom bagiralim metrobüs te guvenligin onunden kacak gecip güvenliğini pesimizde kosturup herkezi beles skkturup. Guvenlige. Kufur eder gibi 20 lira verip al buda halkin. Okadar kostun dielim. Cocukken mahalleden 3 5. Velet toplanip. Tramvay metroya. Kacak binip bayrampasadan taaa Yeşilköye denize. Giderdik eski trenlerin kapisi kapnmaz oralardan. Sarkalim arabalarin arkasina takilalim taksime. Cikip. İkiser efes. Alip midyenin. Basina. Cokup bi tepsi. Midyeyi gomelim sonra mideycinin parasini verip baba bize yol parasi ver diyip adama. Saralim bizi binguzel toplanip. Dovsunler arada mahalleye gidip kose oturusu yapip gelene gecene saralim serserrilik yapalim lan millet aman sole desin aman bole desin millet o bu. Laf. Solucek die kasinti olmaya gerek. Yook kim ne ne degil eskiler. Bzaten. Bilir yenilerde bizi izler cekirdek citletir gidelim ihtiyac sahiplerini araylim. Yuruyelim metrobuse binelim ayaklarimiz arisin. Ama ihtiyaclari elimizden geldigin giderelim ne. Bilim yani aklima gelen sacma fikirler. Bunlar vardir. Belki benk gibi bi dengesiz. Oda suc ortagi ariyodur zamani dolduralim daa bu mal gibi ev is. İs ev haftada bi iki gun. Disaricikip bi yemek. Yiip eve donmek iis orda zaten diyip hayattan zevk almaya calismakmi bana ikincisi daha guzel ve eglenceli gelio
Sevgilim tabii ki aşk ortağım olmalı. Aşkı paylaşmadığım, sevginin büyüsünü yaşamadığım bir sevgiliyle suç ortağı olup sadece heyecanı paylaşmak bir süre sonra sıkar insanı. Ama sevgiliyle aşka ortaksan hayatın her anına da ortaksın demektir. Aşka ortaksan heyecanı da paylaşırsın ki bu seni aynı zamanda suç ortağı da yapar. :) Aşk ortağı olmak çok daha mantıklı geliyor bana.
Suç ortağı bana samimi gelmiyor. Ne yani bankamı soyacağız? Neyin suçu? Bana göre de aşk ortağı lazım. Sakin bir liman, yormayan bir can yoldaşı. Bu ilişkiler yani sıfatlar yükleyerek iyice tadını kaçırdılar.
Nereye baksam ortamcı ergen kaynıyo, kişiliği oturmamış ne istediğini bilmeyen insanlarla nereye kadar. Mesele eğlenmekse dibine kadar yaşadım doydum :) Ama insan olgun bir karakter istiyor bu kaçamaklar heyecanlar boş.