Hayatımda eksikliğini en çok hissettiğim şey aşk. Karşılıklı sevme durumunu yaşayamadım bir türlü, ya sevdim ama sevilmedim, ya sevildim ama sevemedim... Şuanda da soruda sunduğun iki seçenek bana uyuyor. Hem aşka gelen tarafım hem aşka küsen... Aşka gelmek istiyorum, sevip sevilmek mutlu olmak istiyorum ama buna uygun birisi çıkmıyor karşıma. Çıksa da aynı hisleri karşı taraftan göremiyorum. O yüzden ne kadar aşka gelmek istesem de bir yanım aşka küsmüş durumda. Çünkü heves kalmadı. Arkadaşlarımın çocukları ilkokula başladı, ben daha bir kızın elini bile tutmadım... Gün geçtikçe umutlarım tükeniyor. Sanki benim bu dünyadaki sınavım aşksızlıkmış gibi gelmeye başladı artık... Yalnızlığı kabullenmek üzereyim...
Aşk emek ister çaba gerektirir tek tek özenle inşa edilir. Günümüzde ise herkes "armut piş ağzıma düş sapı da yukarıda olsun" anlayışında hazır ve sihirli bir şey bekliyor. Hal böyle olup el birliği ile aşkı öldürüp bacak aralarının tatminine aşk diyor sıkılınca ayrılıp bütün kabahati aşka yıkıyorlar...
Ne aşka gelen ne de aşka küsen tarafım. Ben aşkı bulacağından ümidi kesmiş ama yine de "acaba" demekten de geri duramayan tarafım. Bunun yanında hiç acelesi olmayan, daha farklı önceliklere yönelmiş bir insanım. Hasılı kelam, sevip sevileceğimiz birisi ile karşılaşırsak ne ala. Yoksa böyle de yaşıyorum zaten.
Aşka küsen tarafım.. Çünkü inanmıyorum aşk diye bir şey yok.. Hepsi yalan dolan olmuş bu devirde gerçek sevgi aşk mı kalmış ki inanalım aşka Herkes kendi çıkarı menfaati peşinde aşk adı altında herşeyi yapanlarmı dersin amacı farklı beklentiler olanlar mi dersin Bu devirde dokunmadan aşk olmuyor aşk adı altında herşeyi yapmak istiyorlar oyüzden bende hiç ama hiç inanmıyorum ve kimseye güvenmiyorum maalesef eskide kaldı öyle gerçek aşk sevgiler Günaydın mutlu günler
Aşk çoktan küstürdüğü için kapıları kilitleyen ama geçmişte ailesinin araya girmesinden dolayı birbirimizi severek ayrılmak zorunda kaldığım insana kapı anahtarını verenim direkt. 👋
#SelamGençlik 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀 Venüs'ün kadını olarak ben aşkım her daim. Aşk benimle, ben aşkım sonsuz şükürler olsun, amin, net... #BambaşkaBirAşk#TubaSueda 🦄🍀⭐🌺🍏💛🔥☀️🌻🐝🥥🍒💋❤️❤️👀
Aşk hayata acı, üzüntü, mutluluk, sevinç, tutku gibi zıt hisler katar. Çok dikkat dağıtıcı olabilir. Onun dışında gerçekten iyi ve herkesin deneyimlemesi gereken bir histir.
Askin ne olduğunu öğrenirsem mutlaka yazarim çünkü inanmıyorum çıkar lar hesaplanarak birlikte lik ler oluyor bu zamanda daha tanışmadan prenses gibi hayatlar isteniyor oysa gerçek hayat çok acımasız
Ben 8 yıl boyunca aşk ne güzel derdim ama o bile beni bu hâle soktuyss ben aşkın taaaaa bilmem biseyine sitem ediyorsam hangi tarsftayim bir düşün derim 😢🥲