Bir çocuk var sosyal medyadan tanıştık kova burcu erkeği aslında çok yakınız ama uzağız da şakalarımız müzik zevklerimiz Herşeyimiz birbirine benziyor bu ilk başta sevgili falan istemiyordu sonradan geldi sevgili yapıcam dedi ama bunu derken de bana yakınlaşmaya çalışıyordu neyse baya görüşmedik görüştüğümüz zamanda sordum hani sevgili yapacaktın diye flört aşamasındayız adını koymadık daha dedi bu arada çocuk üniversite okuyor bense lise mezunuyum şimdi o çocuktan ben hoşlanmaya başladım ama çocuk mesajlarıma bile kaç saat sonra bakıyor ben yazmadıkça yazmıyor falan ama cevap verdiği zaman samimiyetimiz hala devam ediyor bu çocuk ne yapmaya çalışıyor hiç anlamıyorum yardım edin lütfen🥺
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Senle ilişki yaşamak istiyor büyük ihtimal
Sen dikkat et iyi düşün
İlişki derken? Yazmayarak mı düşünüyor acaba 🤔 daha doğru düzgün iletişim kuramıyoruz ki adamla
Bu adam senden baya uzakta sanırım
Şehir dışında mı
Ya şehir dışı ama normalde yarım saatlik uzağımda şu an iş için başka şehirde ama daha uzakta
Sen peki onla hiç yüz yüze görüşdünmü
Birde ne zamandan beri konuşuyor sunuz
Daha yüz yüze görüşmeye fırsat olmadı zaten çok az zaman oldu tanışalı iki ay falan bide hoşlanıp hoşlanmadığımdan emin değilm ama bu kadar uğraşmazdım hoşlanmasam diye düşünüyorum :)
Kızlar bu sanal ortamda bu konular hakkında çok hassas. Anladığım kadarı ile hoşlanıyor sun. Ama bir erkek sanal ortamda sana davrandığı gibi davranıyorsa yani geç yazmalar fazla ilgisizlikle bu şeyin göstergesi seni fazla önemsemiyor ve takmiyor. Bir an önce bitir bence. Çevrene bak yakın olan birileri ile bir hayat kurmaya çalış. Bu işler sanal ortamda olacak şeyler değil
Tamam olanlar da var ama siz daha yeni başlamısınız
Seni çok tanımasamda üzülmeni istemem güzel kardeşim
Sorun şu ki ben reel de arkadaşlıklar kuramıyorum çocukluğumdan kaynaklı kimseye güvenmiyorum ama sanaldan olunca sonuçta uzakta diyip güveniyorum bu yüzden bunca çabam ama fikrin için teşekkür ederim zaten şu saatten sonra birdaha yazmam az da kendisi uğraşsın dicem de çocuk uğraşmıyor zaten saldım ne yapıyorsa yapsın :)
Ben teşekkür. Ederim
Size iyi geceler
Bana yedekte tutuyor gibi geldi
Ağzına tükürürüm o zaman onun :d ben yedekte tutulacak insan mıyım bulmuş gül gibi kızı
Ben bir şey yapmadım be jsksksm
Yok be sana bişey demiyorum şwhsjnsjssj adama sinir oldum böyle diyince 😂
Gerçekler tatlım :d
Teşekkür ederim gerçekleri yüzüme vurduğun için 😂
Rica ederim ne demek :d ben de şu an aynısını yaşıyorum kız bana benimle konuşmaktan hoşlandığını benimle konuşmak istediğini söylüyor ama günde 4 5 mesaj anca atıyoz :D
Ya net olmayan hiçbir şeyi sevmiyorum net olun abi ya ne demek hoşlanıyorum diyipte yazmamak cidden bıktırıyorlar insanı
Valla ya hiç sorma net olmayacaksann hiç olma ne istediğini bil
Aynen öyle bundan sonra hayatıma net insanları almakla meşgul olucam sanırım :d
Bence bu net olmayan arkadaşlarla irtibatı kesip birbirimizle konuşalım :d
Vayy bak sen koşuyorsun demek 😂
Biraz öyle oldu galiba sjdkndms
Burcun ne?
Oğlak senin
Üzgünüm dostum oğlak idare edicek gücüm kalmadı :d benim terazi
Haha insanları burçlarıyla yargılıyorsun peki😂
Yok be iki üç tanıdığım oldu anlaşamıyorum sanırım oğlaklarla sorunum diye düşünüyorum :d yoksa burca göre niye yargılayayım insanları
Zaten tanışsak bile beni beğeneceğini sanmıyorum bu yüzden uzak durmalıyım :d beğenicek olsa bu çocuk beğenirdi sonuçta demi
Hayatımda duyduğum en mantıksız şey olabilir :d ne alaka o beğenmedi ben beğenecem ayrıca ben sohbetinden ve görüşlerinden hoşlandım tanışınca bunlar değişecekse beğenmem😂
Sence ben tanıştıktan sonra değişen bir insan mıyım :d deminden beri net olmayan insanları sevmiyorum diyorum 😂
Ben de net olduğumu söylüyorum karakter dış görünüşten daha önemlidir benim için
Karakterini bildiğimi iddia edemem ama burda konuştuğumuz kadarıyla sevdim seni yani :d
Hahhah kolay kolay kimse sevmez beni ya noluyor acaba 😂
Çok karamsarsın bence :d
Öyleyimdir biraz 🤔
Neysee ne diyorsun daha fazla tanıyabilirim belki seni sen de beni tanırsın :d
Ekliyorum bakalım neler olucak. d
Sosyal deney sanki snsjsjdk ekle bakalım :d
Bu arada yaşımı görünce şaşırma yaşım 20 de hesabı oluştururken küçüktüm :d