Bu arkadaşlıkmı edior yoksa flörtmü?

Selam. Benim hic arkadaşım yok (bir türlü arkadaş olamıyorum yalan ve işj düşünce yazanları sevmiorum) bir erkek var bana yazior ya sokakda kaldm bak hava nasil oglem yemek yapmis nasil dior , reelsler atior, ya 3 gun icinde bana butun hayatinj anlatdi (biz daha once bir is yerinde tanismisdik 1aylk ayni çalısdk yani is ile konuayordum ama o sanki benimle ilhileniordu )9 ay sonra yazmaya basladi. Ya ben cevab vermiorum diorum bakalim neyaoicak kendi kendine konusuyor chatgbt ile konusyor sanki ( ay bugun ne geldi basima anlatyr) ve birde diorkk ben evlenmiucem yaa evlilikde neymiss ama bana konusmaya basladihimiz 1ci haftaysi ruyaçda aeni gordum birdi oglumuz vardi falan hep o cocuklu sakalar yapior, ve diorki benim annem derki hic bir kıza hiss verme sevmiyeceksense eger. bende diorum sen sanki veriosun diyor yooo. Yani boyle bisey Yarabandi gibi kullaniormu beni yoksa ne bu:( benimde arkadasm yok onunla konisyoeum bazen kendimk kaptryorum ama istemiorum kaptrmak sonra sanki üzülürümmüş gelior.

Bu arkadaşlıkmı edior yoksa flörtmü?