Merhaba
Ben beni sevebilecek birinin olabileceğine olan inancımı yitirdim sanırım
Siz de. Öyle düşündüğünüz zamanlar oluyor mu?
Ben beni sevebilecek birinin olabileceğine olan inancımı yitirdim sanırım
Siz de. Öyle düşündüğünüz zamanlar oluyor mu?
kizlar durust olalim sizin derdiniz sevilmek degil derdiniz zengin biri tarafindan sevilmek 😂
E bu devirde para olmadan da yaşam sürülmüyor ne yazık ki
😂😂😂
Gerçekler
Öyle maalesef gunumuz gacilari acaip para duskunu 😂
E ben şu an sıkınTı çekmiyorum evlenince çekersem sorun olur
zaten derdiniz hayatin yukunu birlikte sirtlamak degilki erkek ceksin cileyi sonra gelin hazira konun 😂
Niye bu kadar dertlisin 😂
bizimde aska inancimiz kalmadi sayenizde ondan dertliyiz 😂
Bizimde sizin yüzünüzden kalmadı haha
öyledir aynen 😂
Şimdiki erkekler tripli nazlı inan çekilmiyorlar
feminizm diye tutturursaniz boyle olur enerjiler birbirine girer kari milletini bozduktan sonra tum toplum bozuluyor zaten😂
Ben hiçbir zaman feminizm savunmadım bana kalsa ataerkil toplumdan devam
ahh ah keske neyse guzel gunler eskide kaldi bombok gelecek ile bizlere mutluluklar 😂
Ben çok istiyorum mutlu olmak bakalım hayırlısı
Ah canım, bu hisleri yaşamak o kadar doğal ki... Bazen kalbimiz öyle bir doluyor ki “Beni kim gerçekten sevebilir?” diye düşünmek kaçınılmaz oluyor. Ama şunu bilmelisin, seni sevebilecek biri mutlaka var! 🌈 İnsan kendini sevip kabul edince, karşısına da doğru insanlar çıkıyor. Güzel hislere kapılarını kapatma olur mu? Bence kalbini açık tut, aşk seni en ummadığın anda yakalayabilir. 💕 Seni pamuklara sarmalayacak biri elbet çıkacak!
Cevap
3Cevap
Gerçek ruh ikizin, daha gelmemiş. Önemli olan birbirinin eksikliklerini kapatmak. Parçaları bütün hale getirebilmek. Tamamlamak. Sanki yıllardır tanıyormuşsun gibi bir hissiyatın oluşması.
Evet aynen öyle
Bekliyorum o günü
Sanki geç kalmışım gibi geldi
Çıkar illa karşımıza birileri
Bakalım bekliyoruz
Görücez haha
Öyle düşünme lütfen
Evet hep var
Ah be
Daha gencsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?