#movie_colic

Sevdiğim kişinin ciddi bir sorunu varsa benimde ciddi bir sorunum olur ve bunu beraber hallederiz. Sevgilim olmasa da yine yanında destek olurum. Biraz gaddar bir insanım ama sağlığın şakası olmaz bu durumlarda sevmediğim birisi olsa dahi yardım etmek gerekir. Hastalığın , ölümün , gidenin telafisi yok. Her şeyi öyle ya da böyle halledebilirsiniz ama bunu halledemezsiniz.
Ben 6 yaşındayken annem göğüs kanseri olmuştu ilk defa kanser ismini o zaman duymuştum o sabah hastaneye gittiği zaman yatağımdan kalkar ona salatalık domates keser tabağa koyardım ekmek bölerdim su getirirdim haplarını içmesi gerektiğini hatırlatırdım şükür ben 10 yaşındayken rahatsızlığı bitti. 2 sene önce evlendim ve geçen sene kayınvalidemin kanser olduğunu öğrendik evimize gelmesini bizde kalması gerektiğini ben daha önceden böyle bir şey yaşadığımı tecrübeli olduğumu anlattım şu an da hala bizimle yaşıyor onu çok seviyorum sonuçlarının iyi çıkması için dua ediyorum.
Sağlık sorununu eğer son evreye gelene dek benden saklıyorsa öfkelenir, üzüntüyle beraber fırtınalar estiririm. Bencillik bu. Son nefesine kadar yanında olurum, elimden geleni yaparım ama onu asla terk etmem...
Eig için teşekkür ederim 🙂
Rica ederim : )
Vay yine mi kader artık yeter derim 😀 ne yapalım başa gelen çekilir))
Sevdiğim adamsa sonuna kadar yanında olurdum..
Cevap
11Cevap
Kafa atarım tokat manyağı yaparım..
Bencillik bu..
Ya hepimiz insanız ve yarın sabah çok şiddetli ağrılar nedeni ile gittiğimiz doktorda kanser olduğumuzu öğreneceğiz belki. Bunun kadar doğal bir durum yok fakat karşı taraf bunu benden çok uzun zamanlar saklıyorsa, hatta bunu bile bile benimle ilişkiye başlıyorsa çok sinirlerim ve gerçekten kırılırım.
Öğrendiğimde kızarım bana söylemediği için. Sonra bu süreci birlikte atlatmak için daima yanında olurum ellerini hiç bırakmam. Sevgi, en ufak bir şeyde, hastalıkta bırakıp gitmek değildir.. Yanında kalıp her şeye, herkese rağmen mücadele etmektir. Ben gidiyorsam zaten hiç sevmemişimdir...
+1
İlk başta gerçekten kızarım öldüğünde mi haberim olucaktı ya da beni terkedip ölüm haberini alınca mı?
Sevgi iyi günde ve kötü günde olmayı gerektirir öğrediğim zaman ilk sebebini öğrenip sonrasında destekçisi olup bu süreci sonu ölüm olsa bile beraber atlatırdım. Sevgi bunu gerektirmez mi?
Çok önemli bir soru bu.
Hastalığın her türlüsünden Allah'a sığınırım..
Kendim ve seveceğim fakat tanımadığım o insan adına.
Fakat birbirine şifa olmak da aşka dahil derim ben.
Hastalık uzak olsun. Fakat hastalığın aşka dahil olduğunu da söylemek gerek.
Aşktan vazgeçeceğime..
Ya birlikte ölürüz..
Ya da birlikte iyileşiriz...❤️❤️
"Amin."
Son nefesime kadar destek olurum. Benim ya da onun 1 günü kalmış olsa bile son gecemizi harika geçirirdim. Öyle bir insana böyle bir veda olur ancak. Sevmişsem kalbimi bile ona veririm yeter ki o hayat dolu gözleri asla kapanmasın vesselâm..
Aslında içimden gelmiyorsa destek olmam çünki hak ediyodur bunu e sonuçta onun yaptığı bir hata değil büyük bir hata insan ne kadar bencil olabilir başka birşey olsa geçerimde kendi menfaati için yapmış gibi geliyor
Insan sadece biri sağlikli diye mi seviyor? Hani evlenirken derler ya, hastalikta ve sağlikta. Çoğu zoru görünce kaçar belki... ama gerçekten seven her zorlukta, her yokuşta sevdiğinin yaninda olmalidir. Seven zaten onu yapar, yalniz birakmaz. Soruya gelince, hasta olduğunu saklamasinin illa bir sebebi vardir. Belki utaniyordur, ya da yeni ögrendi bunu bilemeyiz. Ama biri hasta diye de vazgeçilmez. Ayip yahuu
Şoke olurum, çook ama çoook üzülürüm bana açıklamadığı için.
Her ne olursa olsun onun destekçisi olurum beraber iyileşiriz.
Olur mu ya bu kadar da düşmeyin be öyle bir zamanda bırakmayın be aşık olucam da zor zamanda terk edicem asla yapmam sonuna kadar yanında olurum içim parçalansada güçlü dururum onun önünde ağlamam onu mutlu etmeye çalışırım ve birlikte kazanırız mücadeleyi HAPPY THE END
Eğer sonradan çıkan bi hastalıksa söylememek benlik üzmemek demek ama evlendikten hemen öncede olsaydı söylemezse bu çok kötü bişiy sayende içime kurt düştü😄
Bir insan bir insanı sadece iyi gününde yanında olmak için veya kendi gönlünü hoş etmek için seviyorsa zaten o sevgi, aşk değildir. İyi gününde yanında olan kötü gününde dar zamanında koşulsuz şartsız seven insan lazım. Aşk; sevgi, şefkat, merhamet getirmeli
Kızmam üzülürüm terketmem o zman ne kadar seviyorsan ilgileysem bu ilgi ve sevgiyi daha da gösteririm rahatsızlığından dolayı daha çok destek olurum bu tür insanların en büyük ilacı sevgi ilgidir
Neden sakladigini ogrenmek isterim.. Asla birakmam Seviyorsam Iyi gunde kotu gunde birlikte olmamiz gerekir..
Hoşlandığım kızın akli olarak değişik bi kız olduğunu ona çıkmateklifi attiğim zaman anlamıştım , iyiki de bişey dememiş evet ya da hayır
Kader karşıma çıkardıysa yanında olur destek olurdum her zaman. Terk etmem asla.
Yanında olurum isterse organ bile veririm destek olurum
Terk edersem zaten onu sevmiyorum demektir. Her zaman yaninda olurum.
Son nefesine kadar yanında olurdum başka kimseyi de almazdım hayatıma
Her zamanki gibi hep yanında olurum. Destek veririm.
Yanında olurum çünkü biz birbirimizi seviyorsak hastalık bahane olur
Sonuna kadar destek olurum ne gerekirse yaparım onun için ki yapmışlığım var 😢
Gizlemesine çok kizarım tabiki. Ama yanında olurum.
Benimle paylaşmadığı ıcın üzülürüm ama yanındada olurum açıkçası o istedıgı kadar
Daha çok yanında olarak moral motive herşeyi ile beraber olurum
Büyük bir hastalığı olsa herkes bırakır gider, kimse kimsenin kahrını çekmiyor. Yalana gerek yok.
Ben ereksiyon olamıyorum mesela duyar duymaz kız bırakır beni niye söyleyim di mi :D
iyileşene kadar yanında olurum iyileştikten sonra ayrılırım
Destek olmaya çalışırım elimden geldiğince yardımcı olurum
İlk başta bana söylemediği için biraz sinirlenirim ama bu süreç içinde her zaman onun yanında olurum
Hepimizin başına gelebilecek bir durum her zaman yanında olurum
Son nefesine kadar beraber olurdum.
Ona daha çok bağlanırım ne incitirim nede kırarım
Seviyorsam, daha sıkı sıkı sarılırım.
Yine yanında kalırım ayrılmam ki:-)
Hep ama hep destek olurum. Ama çok üzülürdüm.
Hastalıkta sağlıkta 🙏
Yanında olurum muhakkak
Her anlamda destek veren olurum.
Üzülme duygum ağır basar yaş kizamam, yanında olurum her zaman
Tepki vermem ama üzülürüm
üzülürüm tabiki...
hadi yaaaa derim herhalde...
O zaman gelsin bakarız
tedavi olması için tüm olanaklarımı kullanırım..
Yanında olurum.
Beraber iyileşiriz.
Ölürüm hasretinle
Ayrılırım
Yanında olurum
Destek olurum.
Kızardım herhalde üzülürüm de tabi
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?