Amacım barışmak affetmek değil sadece geri döndüğünü kapımda köpek olup ben ettim sen etme demesini istiyorum çok canımı yaktı geri döner mi? 1 ay önce ayrıldık 2 3 gün önce mesaj attı bişey sormak için biraz konuştuk sonra bana uzak dur benden dedi benim canımı yaktığı gibi onunda yandığını görmek istiyorum tekrar döner mi? Gidinin şerefsizi yalım yalım yalvarsın dön diye
Ben gibi seveni bulamayınca pişman olup döner mi? Amacım barışmak değil sadece uğruna köpek olduğunu görmek istiyorum?
Hanımefendi siz kendinize niye bu kadar saygısızlık yapıyorsunuz? Sizle bu şekilde konuşan biri için bu kadar kendinizi üzmeye değermi? İlk önce kendizini sevin hanımefendi, en önemli kişi sizsiniz. Kimseninde sizle bu şekilde konuşmasına izin vermeyin.
Yavşağın teki bu sen bunun nesini sevdin allah aşkına erkek bile değil bu erkek adam ben uçkuruma düşkünüm diyebilir mi ya uçkuruna sahip çıkamayana adam mı denir sapık bence bu baksana severim seni diyor ilk fırsatta sonra hemen ne yazdığını merak ediyor anlayacağın Sana zarf atıyor nabZını yokluyor bence uzak durmalısın salla gitsin pişman olsa ne olur olmasa ne olur umrunda dahi omasın önüne bak benden sana dost tavsiyesi 👍
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Ben gibi seveni bulamayınca pişman olup döner mi? Amacım barışmak değil sadece uğruna köpek olduğunu görmek istiyorum?