Güncellemeler
+1 yıl
Dünyadaki 7 milyar gün olur evlenir , Ama ben evlenemem , mümkünse ben almıyayım , gözüm kalacak ama böyle olması gerek olmayacak yani.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Neden imkansız fakirmisin? Çirkinmi? Gay mı? Ne?
Ne düşüne biliriz ki , başkasının hayatına karışamaylz fakat aile ve akrabaları bilemem
@RedViper01 ama benim tanıdığım tüm fakir ve çirkinler evli neredeyse😃
Fakir olduğum doğru ama en büyük sebep bu değil , kişiliğimin oturmaması ben daha büyümedim ki , hayata ve sunduklarına çok yabancıyım eğitim durumum yok , iş gücüm yok , kendime dış görünüş olarak bakmak da yok , böyle yapıyorum çünkü karakterim herkes gibi normal değil herşeyden bir endişe korku duyuyorum benim birini sevmem ve evlenmem imkansız bir şey nasıl desem bir ölünün tekrar yaşaması gibi olanaksız bir durum
kardeşim sende araya iyi kaynak yaptın vallaha
Bir psikoloğa danış maddi durumun yoksa da kendi kendine hedefler kpy neden kendime bakmıuprsun ki altarafı temiz kıyafet duş. Makyaj yapıvak değilsin. Bir de saç sakaldır en fazla
@RedViper01 yemin ederim çok çirkin (Allah affetsin) fakir hatta aklı dengesi yerinde olmayan evliler var yaa. Bulunur biri
@sapsaltilki Bana da bir çare bulsan , araya kaynak yaptı ya
Sana dedim zaten psikolokla başlayanı😀
yaw soruyu ben sordum hepsini doldurdun be insaf
@sapsaltilki soruyu soran benim o yorumu aldı bu ne ya , bana özelden rica etsem bu sorunun cevabını verebilir miyim
Hayır uzman değilim😃
Uzman olman gerekmiyor , çok ciddi bir sorun fikir versen yeter
Benden bu kadar🤷♀️ bildiklerimi anlattım
Neden imkansız fakirmisin? Çirkinmi? Gay mı? Ne?
Ne düşüne biliriz ki , başkasının hayatına karışamaylz fakat aile ve akrabaları bilemem , BUNU DİYORUM TEKRAR SORSAN , ARKADAŞ ARADA KAYNADI SANKİ ONA SORDUN
özgüvensiz olduğunu düşünüyorum
Kişilik oturmaması
Bir şey düşünmüyorum ne istiyorlarsa onu yapıp mutlu olsunlar
Soru olsun diye söylenmiş bir şey yoksa bir şey düşünmenize gerek yok , bunu istemiyoruz ama oluyor ve mutlu olunmuyor işte
niye evlenemicen
Ben çirkin tipsiz olduğumu kabul etmiyorum doğru fakirim maddiyatım yok , ama en büyük unsur Kişilik oturmaması , depresyon
üf kesin saçmalamayı be kimler kimler evleniyo siz mi evlenemiceksiniz yıkık yıkık dolanmayı kesin çeki düzen veerin kendinize
Bizim dermanımız yok hanıfendi beni kimseyle bir tutma , imkansız yani bütün yaşadıklarım beni bu noktaya böyle düşünmeme atıyor , bazı şeyler elinde değil yani , öyle lafla hemen olmuyor..
@RedViper01 valla boşuna söyleniyonuz ben bile evleneceksem herkes evlenir sdkjfbhskdljfhıuhkjgvbhsdh
@xuenix Biz sen değiliz , o çirkin ve fakirmiş ben napayım daha ben büyümedim ki , kişiliğim oturmadı , içimdeki çocuğu büyütemedim ben hayata fazlasıyla yabancıyım , benim evlenmem bir ölünün tekrar dünyaya gelmesi gibi imkansız bir durum
ayy beni tanımıyosunuz bile benim hiç mi sorunum yok mükemmel miydim? ne ise iki umutsuz boş şanslar birbirinizi gazlar gazlar durursunuz-_-
sende ne yaşadığımızı biliyor musun da konuşuyorsun siz mi evlenmiyeceksiniz diyorsun güldürme beni