- Gizli Üye(36-45)+1 yıl
o zaman bekarlığının keyfini sür. takma kafana be oğlum.
kızlarmış mızlarmış gerek yok. boşver.
ben 33 yaşında bekarım. bu yaşa kadar hiç bi kadınla kızla konuşmadım.
ama keyifliyim. iyi ki de böyleyim.
kadınlara kızlara fazla değer verip köle olup kendimden vazgeçemem.
bizimde bi gururumuz var. bizimde bi değerimiz var. ben kadınlardan çok kendimi severim.01 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim ki farklı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende evlenmicem evlenmicem diyordum biri geldi dedi ki öyle diyenler hep evleniyor ondan 2 yıl sonra da biriyle tanıştım ve 3. yılımız
09 Yorumla- Soran+1 yıl
Benim ki farklı hatta 7 milyar dünya ınsan evlenir benim imkansız
- Soran+1 yıl
Kişilik oturmaması , içim büyümedi , yasanacak bir hayatım yok , karakterim yetersiz , kendimi birey gibi hissetmiyorum , hayata yabancıyım , güzel bir hayatım yok bir çok yönden ilişkim olmayacağı hiç kesin çok isterdim ama imkamsız alamıyorum
- Soran+1 yıl
Anlamıyorsun ki , ben yıllardır depresyondayim kendimi yeterli görmüyorum özel hissetmiyorum aşk bize uğrama benim dünyamda yok sebebi de kişisel sebepler eğitim iş dış görünüs bakimsızlık... En önemlisi de ne biliyor musun herşeye yabancı hissetme varlığını ortaya koyamama sorumluluk alacak erkeklik , kendini birey hissecek kişilik yok bende yol yordam bilmem hayata çok yabancıyım
- Soran+1 yıl
Ne yaşadığımı biliyorum nasıl pozitif düşünebilirim kendimi hayat için yeterli hissetmiyorum diyorum içim çocuk gibi fazlasıyla yabancıyım ilişkiye olmayacak zaten... ne övünebileceğim bir eğitim iş durumum var ne de savunabilecegim karakterim var nasıl desem içim hiç büyümedi sorumluluk alacak sahsiyetim yok daha da önemlisi nasıl yürütülür onu bile bilmem o derece yabancıyım hayata.. sizden 4,15 dünya kadın nüfusundan 1 tane bile düşmeyecek bana yazık çok yazık!!!
- Soran+1 yıl
Olmayacak , hadi eyv
- +1 yıl
seni bu düşünceye iten olay nedir?
08 Yorumla- Soran+1 yıl
Eğitimsizlik , işsizlik en önemlisi düzenini nasıl yaşayacağını kuramama , 25 yaşindayım içim hiç büyümedi hep çocuk kaldı , yıllardır depresyondayım kişiliğim oturmadı kendimi sevemiyorum hayatın gerçekleri olsada korkuyorum ne nasıl olur hiç bilmem hayata yabancıyim benim dünyamda ilişkiye yer yok daha kendimi yönlendiremiyorum kendimi çocuk ve ezik hissediyorum , içimde evlenecek ilişkin yaşayacak özgüven yok benim her durumum korku endişe üstüne kurulu bir çok seyin nasil yurultüldüğünu bilmem de anlamam da
- +1 yıl
bu bahsettiğin şeyleri 5 sene içinde çözsen mesela eğitim iş kişiliğini oturtma gibi nasıl olur?
illa birisinin seni beğenmesi için değil kendi hayatının kalitesini arttırmak için - Soran+1 yıl
Bilmem ki , daha ne istediğimi bile bilmiyorum hayattan çok zahmetli işler , ortada bir çok sorun var akıl istiyor para istiyor özgüven istiyor nasıl başa çıkabilirim tek başıma hiç bir şey bilmeden , bir de şu var bu depresyon beni çok kötü etkiledi sanki herşeyim olsa da huzursuz hissedicem yok böyle bir duygu!! Kendi hayatımın kalitesini bu eziklikle arttirmam çok zor ama olursa ilişkide isterim tabi bir şeyim eksik kalmamalı ama boşver böyle gelmiş böyle gider
- +1 yıl
doğduğundan beri depresyonda değilsin di mi yani mesela hayali olarak geçmişe gitsek depresyona girmeden öncesine birşeyleri değiştirmeye başlaman daha kolay olurdu sanırım
aynı şekilde sen birşey çözmeden geçirdiğin her sene de bu sorunlar daha da büyüyerek senin önüne gelecek bi de böyle düşün evet kolay değil zor ama yapılabilir bir zorlukta
eğer yapabiliyorsan en düşük maaşlı dandik işte çalış cebine paranı koy psikoloğa git
5 yıl sonra geriye baktığında iyi ki yapmışım diceksin - Soran+1 yıl
Senin kadar mantıklı düşünemiyorum halletmem gereken 15 kusur kendimde yoruldum artık 16 yaşından beri depresyondayım , napıcam ben şimdi daha ne istediğimi bile bilmiyorum , içimde çalışmanın zerre erdemi isteği yok ki
- +1 yıl
bir Japon atasözü var "Evin yanarken balık tutmaya gidilmez."
boşver sen çalışmayı bu hayatta seni neler mutlu ediyor tutkuların ilgi alanların neler sen onları keşfet önce kendini tanı bu hayattan ne istiyorsun onu bulmaya çalış
- Soran+1 yıl
Hani yeteneğim ilgi alanlarım da yok bir şeye , gerçekden ne istediğimi bilmiyorum hiç bir beklentimin olmaması kadar kötü bir şey özele gelir misin
- +1 yıl
tamam
- +1 yıl
Bunu her gün sormaman gerketiğini düşünüyorum
01 Yorumla- Soran+1 yıl
Araya bir arkadaş kaynak yaptı o yüzden
- +1 yıl
bende öyleydim bir zamanlar..
11 Yorumla- Soran+1 yıl
Bi zamanlar? Düzeltmişin ama bizim düzeltilecek hali yok
- Gizli Üye(18-24)+1 yıl
yıkık bir m-l olduğunu düşünüyorum 31ci ezik
00 Yorumla - +1 yıl
Imkansız diye bi şey yok... abartmayın..
02 Yorumla- Soran+1 yıl
Herhalde kötü bi şeyler yaşıyoruz da söylüyoruz değil mi , sizlerden 1 tane yok bana hiç bir zaman olmayacak istesem de istemesemde...
- Soran+1 yıl
Bana kız uğramaZ
Detaylı bilgi