ALDATILMAK VE DÖNERSE 2. ŞANS?

Öncelikle yargılamadan yaklaşmanızı rica ediyorum çünkü yeteri kadar laf aldım.3 yıla yakın bir ilişkim vardı. Geçen yıl ocak Şubat gibi arkadaşımın hattından sevgilime yazdım, konu cinsel yerlere geldi. Bu sırada sevgilin vardır gibisine cümle kurdum, var onun gibisi bulunmaz dedi. En son hakaret edip engelledim, çok ağladım 1 aya yakın görüşmedik. Geri "bi anlık gaflete uydum, arkadaşımın aklına uydum" gibi cümleler kurdu inanmak istedim kabul ettim. Bu olaydan öncede gayet iyiydik, olay olduktan sonra ise 1 2 ayda bir "sen bana bunu nasıl yaptın unutamıyorum" vs ağlamalarım zamanla bunu yapmayı kestim. Ama onun dışında yine bi sorunumuz yok gayet iyiyiz mutluyum. Tabi bu sırada arkadaşımın aklına uydm dediği kişiye aşırı kinliyim, onunla çıktığı an buluşacağı an çok çok üzerine gittim hep. En son erkek arkadaşımla tatil planı yaptık, arkadaşıylada plan yaptı. Beni daha erkene al bana uyan zamana onu ileriye at dedim. Üstüne bi iki konudan daha tartıştık ve sonunda boğazımı sıktın dayanamıyorum artık nolur beni anla dedi. Yks sınav haftamda😂 tabi benim ilk erkek arkadaşım olduğu için ağlıyorum vs sınav stresi zaten çok kötü. "Ara verelim ister misin" dedim. Tamam dedi. 2 3 gün geçti. Tyt sınavından sonra ben aradım ya tamam ya devam dedim, "sen ayrılmak isteyince rahat rahat söylüyorsunda ben söyleyemiyorum" gibi cümleler kurdu. İlk defa benden soğuduğunu hissettim ve konu ayrıldık. Daha önce onun tarafından böyle bir şey yaşamadım. Ağlayarak sınav gününüde atlattım bi şekilde.1 hafta sonra fake hesaptan yazdım. Bu hesaptan 4 ay önce arkadaş olalım mı demiştim ve bana anlatmıştı. En son yazdığımda ise "eski kız arkadaşım medeniyetten uzak bir insandı" yazdı. Daha sonra konu yine ünide ev arkadaşı arıyorum sende arıyormuşsun derken yanıma yatmak ister misin muhabbetine döndü. Yine en son azgın teke haysiyetsiz vs dedim, engelledim. Artık yüzüne bile bakmamam gerek ama unutamıyorum şu an dönse 3 gün ağlasa tamam derim ve istemiyorum. Çok kötü bir haldeyim sosyalleşmekse yaptım geçmiyo
ALDATILMAK VE DÖNERSE 2. ŞANS?