DİYETİSYENLİK Mİ? YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ MI?

Herkese merhaba! :) ben sonuçları yeni açıklanmış ösym mağduru ögrencilerden biri olarak sizlerin fikirlerinize talibim! :) tercihlerin en az sınava çalışmak kadar zorlu olduğunu yaşayarak ögrendim neredeyse kafayı yemek üzereyimm. Sizlere merak ettiğim soruları soracağım belki bilgisi olan kişiler vardır diyerekten. Araştırmalarıma göre diyetisyenlik bölümü çok fazla mezun verdiği ve ben 5 yıl sonrasını düşünürsem çok fazla da mezun vereceği için artık iş imkanı azalmış neredeyse olmayan bir bölümmüş. Bu doğru mu? Açıkçası diyetisyenliği bir bayan için rahatlığı, iş imkanı bolluğu ve maaş fazlalığı sebebiyle seçmeyi düşünüyordum fakat gördüklerim beni hayal kırıklığına uğrattı ben de matematik seven bir öğrenci olduğum için mühendislikleri inceledim ve bilgisayar mühendiliği ile yazılım mühendislikleri geleceği çok parlak meslekler olduğunu gördüm. Bu mesleklerin -bayanlar için özellikle- zorlukları beni korkutuyor. İş imkanları kendini geliştine inanılmaz fazla imkan olduğunu görüyorum ve fazla para kazandıklarını. Biraz daha garanti bir meslek isterdim fakat artık sağlık eskisi gibi rövaşta değil ben de buralara yöneldim. Siz nasıl tavsiyeler verirsiniz. Korkularım düşündüğüm kadar çok mu yoksa yok mu?
DİYETİSYENLİK Mİ? YAZILIM MÜHENDİSLİĞİ MI?