Ayrılan taraf sizsiniz uzun zaman sonra yazdınız ama öyle uzun bir mesaj ya da pişmanım tarzı bir şey değil sadece yoklamak için
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Erkekler Ne Diyor
Görüldü yediğimiz an hemen pişman oluruz , kızın ayaklarına kapanırız. Kapısında yatarız. Affetmesi için FBI bile harekete geçiririz.
En azından güldüren bir yorumdu diyelim
Görüldü attığın zaman trip atıyo , boş yapıyo gözüyle bakıyoruz kızlara ve aksine daha da kaçasımız geliyo. Cocukça taktikler yapma yani. Net ol , ne istediğini direk söyle karşı ya
Olayı özetlemek gerekirse benden beni suçlayarak bak hatalarımdan rahatsız olduğu için düzgünce ayrıldı değil tamamen suçlayarak kendisi bitirdi kesinlikle kaçtı düzgünce bitirmedi ve bir soru sordum ona 1 ay sonra yazdı sence bu durumda mantıklı mı görüldü atmam
1 ay sonra cevap yazdıysa ve sen buna görüldü attıysan yedek oldun artık. Seni hiç sallamiyan birinin dikkatini çekmeye çalışmışsın '' görüldü '' atarak. Artık klubedesin. Oğlan istediği zaman yazar. 2 trip atarsın ama 2 ilgi görünce her türlü ceptesin. Malesef gerçekler bunlar. Yedekten cıkmak kolay. O kişi ile bidaha görüşmediğin zaman problem çözülür ama 1 yıl sonra görüştün diyelim , 1 yıl sonra tekrar yedeksin. 10 yıl sonra tekrar görüştün diyelim
'' oo 10 yıldır unutamamış beni '' tekrar yedeksin.
Cevap mı vermem gerekiyordu anlamadım
görüldü atmadan mesajı silip , bidaha görüşmemen lazımdı.
Ya ben şöyle düşündüm görüldü atmazsam beklettigimi düşünecek aynı onun gibi sanki misilleme yapıyorum gibi olacak gibi düşündüm
Görüldü ne zamandan beri karşı tarafı ciddiye almak oldu ben anlamadım
yok ya , sen bilerek trip atmak için görüldü attın. Bu sebepten de yedek oldun.
Buna trip mi atılır ya ben buna trip atmam sadece silerim yani karsimdakini
Silmiş olsan bunları tartışıyor olmazdık ki.
O öyle düşünsün diye yaptım onu demek istedim ve evet çok kırdı beni hırs oldu bir nevi
Peki bir daha yazar mı sence yazarsa okumadan silerim mesajı
Bak bu kafa yapısından dolayı yedek kalıyosun. '' sence yazar mı bidaha '' hala yazmasını bekliyosun ve hala yazarsa trip atma derdindesin. Hala dikkat çekme çabası sonra da suçu bize atıyosunuz.
Yok tek derdim yedekte sanmasın yani senin verdiğin taktiği uygulamak istiyorum çünkü yedekte olmak istemiyorum öyle duşunsun istemiyorum ben bunu düşünerek görüldü attım takmıyo desin diye ne bileyim öyle düsuneceğini
Benim söylediğim bi taktik değil. Sen karşı tarafa yedek olmadığını göstermek istiyosun. Bu seni zaten yedek yapıyo. Mesela sana ap-tal desem ve sen bana ap-tal olmadığını kanıtlamaya çalısırsan zaten ap-talsındır. Bunun gibi. Senin yapman gereken , onun bişeyi anlaması değil , düz mantık görüşmicen.
Gece biraz uykusuzdum kafam karışmıştı sonuç olarak görüşmediğim sürece sorun yok ve ben de görüşmek istemiyorum zaten yoluma bakmak istiyorum o yüzden cepte de olmamış oluyorum sen görüldü attın ceptesin diyince tedirgin olmuştum çünkü bunu düşünmesini istemiyordum ama ben zaten kabul etmeyeceğim için sorun da kalmamış oluyor :)
aynen öyle
Mesaj atmam, engelli en son rehabilitasyona gidiyordu😅
Niye ayrıldığım kişiye yazayım, salak mıyım ben?
Ya şöyle diyeyim beni beklemeye alıp hayatına baktı şimdi de dönmek istiyor
Belki pişman olmuştur sana mesaj attığı için.
Niye pişman olsun
Niye olmasın ki? Mesaj attın ve karşı taraf seni takmadı.
Tabiki de keşke yazmasaydım der insan
Ben ona bir tane mesaj attım 1 ay açmadı öylece bıraktı okumadı bile 1 ay sonra cevap verdi görüldü atmak en doğal hakkım bence
Haksızsın mı dedim mk?
Salak mısın la sen
Yok ben salak değilim senin herhalde canın bir şeye sıkılmış
Yahu neye sıkılacak?
Çocuk mesaj attığına pişman olmuştur diyorum sen bana hakkım diyorsun.
Ben sana haksızsın dedim mi? Çocuğu övdüm mü?
Pişman olmasında nasıl bir sakınca var
En azından hak ettim demiştir yani beklediği bir şeydi bu ihtimal çok yüksek çünkü bunu belirttim
Dediğin gibi eskimiş derim umursamam. 🥳 Sjsjs
Hatalı olan oydu ve yazan da oydu o yüzden sordum
Dediğim gibi, eskiyse eskimiştir. Heyecanı kalmamıştır. 🥳
Eski sevgilime yazmam ki biten bitmiştir.
Bir şey hissetmezdim.
Mesajla olmaz bu isler
Nasıl yani
Mesaj atman onda sinir yapar
Yok o mesaj attı ben görüldü bıraktım
Umursama ezikliği ile kalsın
Haklısın teşekkür ederim
Bir daha yazmam
Umurunda olmaz yani
Üzülürdüm ama o yazsa da görüldü atar bir daha yazmazdım
Hiçbir şey
Yazdıysan beklentiye girmez misin ister istemez nasil hiçbir şey
Yok eski sonuçta umrumda olmaz
Eskiyse yazmazsın da ama ben yazan birisi için sormuştum neyse
Bende soruna göre cevap verdim zaten
Soruma göre çelişiyor eskide kalsa niye yazacaksın
Yokluktayımdır bu aralar
Ya yemin ederim ciddi ilişki yaşayacak adam yok hepsi mi boş olur ya
Eski erkek arkadaşına sor bakalım
Ne sorayım ne kadar boş olduğunu mu
Evet neden yoklukta olunca bana yazıyorsun de bakalım
Şerefsizin teki olduğum için diyecek hali yok psikolojik sorunlarını atlatıp gelmiştir ailesiyle ilgili durumlar olmuştur onu anlayamamisimdir falan bahaneler bahaneler