Nazara geldim heralde 😕
Arkadaş ortamında sevgiliyle öpüşülür mü?
Nazara geldim heralde 😕

Selammm, ben başkanlarının yanında böyle şeylerin yapılmasına gerçekten karşıyim yani sevgilin bir yerde senin özelin özel hayat diye bir şey var değil mi? Ben özelimi başkalarının yanında yaşayıp neden siradanlaştırayım ki bence çok saçma. Yorumlarda da okudum gösteriş amaçlı yapılması çok saçma kime neyi ispat ediyoruz. Bu tarz şeyler ilişkiyi zedeleyecek şeyler. Birisi benim yanımda böyle bir şey yapsa yapacak olsa kalkar giderim ben o masadan
Hayatımın şokunu yaşıyorum resmen. KS'da meğer namuslu erkekler varmış. yemin ederim şoktayım, her kes namusdan falan bahsediyor. peki ya şeyinizin fotosunu çekip özelden mesaj olarak gönderirken namusunuz nerde? bırakın bu boş ayakları. burda ayrı oynuyorlar özel mesajda ayrı. karaktersiz olmayın be.
bu tamamen gösteriş oluyor. izlemesi keyifli olsa da doğru bulmuyorum. Burdan yazıştığım bir kız anlattı sevgilisi ve sevgilisinin erkek arkadaşı buluşuyorlarmış ve kız rahatlıkla öpüşüyormuş vs. bir gün bu arkadaşı kıza yazmış senin sevgilinle her öpüşmende benimle öpüşüyormuşsun gibi hissediyorum filan. Ve kızın giyimine övgüler ne kadar seksi olduğu filan. Ve kız da bunları bilerek daha fazlasını yapıyor sevgilisiyle..
Böyle bir şeye gerek yok :d
Cevap
59Cevap
Öpüşülmemesi daha hayırlı olur
Bu teyze gibi arkadaşın

Bunun gibi öpme şeklin

yoksa evet.
Hayır.
Neden sevgilimi bir başkası arzulasın...
Bu düşünceler, sınırları kaldırır ki, böylece ebedi karanlık kapılar açılır sadece...
.
.
#Neşeliadam
'' Hayat ciddiye almak için çok kısa... ''
Bence gerek sevgiliye , gerekse arkadaşlarıma karşı saygıdan dolayı özelimi herkesin içinde paylaşmayı doğru bulmuyorum. Küçük bir öpücük ya da arada yakınlaşmalar normal olabilir. Fakat fazlası olmamalı.
Üniversitedeyken bir kere kız sevgilisi olan çocuğu sinıfta herkesin ortasında öpmüştü. Erkek için sorun yok fakat bu tip hareketler içinde bulunduğu toplum açisından kızı küçük düşürüp sıradanlaştırabiliyor.
Herşeyin bir adab-ı var.
Kendine saygısı olmayan çok var ama bu zamanda çevreye de saygısı olmayanlar çoğaldı..
Gelecek nesillere kötü örnek oluyorlar
Yani aradaki bağa bağlı. Şimdi bazı sevgililer yalnız kalınca daha romantik oluyorlar.
Kimisi için yer zaman farketmiyor. Bence sorun yok küçük bir öpücük için.
Yani bence gerek yok.Öpüşmek baş başa olmalı, başkalarının gözüne sokmaya gerek yok. Herkes farklı yorumlar zaten bu yüzden iki kişi arasında olan iki kişi arasında kalmalı.
Doğruluğu ya da yanlışlığı yok bunun bence ama herkes ortamına göre davranmalı o yüzden biz yanlış bakmasak bile insanlar bakabiliyor
Mahremi halka mal etmek bana göre genişlik örneği. Bu tür özel anların herkesin önüne meze niyetine sunulmasına karşıyım.
Hayır, sonra kızlar çok yılışık oluyor ağaç görmüş koala muammelesi yapıyor. Hem diğer sevgililerim görebilir.
Birilerine birşey göstermeye çalışmak çok saçma seviyorsan kendi dünyanda sev bazı şeyler ulu orta olmamalı.
Argo ve kaba bir davranış değil eline ve sözüne sahipsen küçük bir öpücük ten zarar gelmez
Herşeyleri seksten ibaret olan Duygusuz barzolar yapmasın katılıyorum sana 👍
Disardak bakan değil karşındakine ilk opicikten sonra istiyor nefsine Mudamin ollamassa insan masunlugunu yitirir
Ne var bunda benim olduğunu görsünler öperim arkadaşım
Arkadaş ortamında değil ama buluştuğumuzda ayrılırken sokakta da olsak öpüyorum ben
Öpüşen arkadaşım olursa rahatsız olmam, ben öpüşmem
bence hayır..
ne kadar sıradanlaşsa da sonuçta bu bir mahrem..
ayrıca o arkadaş ortamındaki erkeklerin de kıza karşı bakış açıları değişir, değişiyor..
ben buna izin vermem..
Olmayanlara gönderi yapıyor olanlarada kardeş biz rahatız gönderisi
çok yanlış bir davranış. G*vatlık olarak algılıyorum bunu
Edepsizlik hayasızlıktır. Gizliden gizliye atış serbest 🥳 sjsjs
Ufak bir öpücük olabilir tutup da birbirini yemenin alemi yok
Adaptan yoksun olanların gösterdiği bir davranıştır!..
Partnerim ne kadar rahat olursa bende o kadar rahat olurum.
Arkadaşlarınla arandaki duruma bağlı her ortamda olucak iş degıl
olabilir ama görgüsüz bir ortam olmayacak ve mümkünse tanıdık ortam olmassa yoksa angut çok
Ben çok çekinirim.. Hiç tarzım değil. Nazardan da korunmak gerek gerçekten..
Ufak bir öpücükten bir şey olmaz. Olay emişmeye giderse yanlış.
🤣 Sorma arkadan şapur şupur ses geliyordu öhö dedim
Yani sevgili ilişkisi kursam boynundan öperim ortamda dudak olmaz tercihim
Arkadaş ortamındaki samimiyete bağlı tabi ki herkesin yanında öpüşülmez
gayet dogru ortamdan ortama tabii mi degisiklik gosterebilir fakat opusmek cinsellige dayanmiyor ki opusmek duygusallik based ve romantik bi eylem bu yuzden bi onemi yok gayet etik
@Gizlibiruye22 daha önce öpüşmedim neyse ne bilmiyorum
@Gizlibiruye22 biraz araştırdım insternette cinsellik diyor bilemedim.
@Gizlibiruye22 ay gerçekten barnaklarım güzel mi gdkyaktakgsktwurwjfs dediğim gibi bilmiyorum.
Arkadaş ortamı olmasına gerek yok sevgili ile öpüşülmez hatta sevgili ne
Çok daha seçilmiş ortamda ben daha fazlasını yaptım
öpüşmem şahsen çok cıvıkça ayrıca 3. kişilerin yanında sırnaşma vs gibi şeyleri de hiç sevmiyorum
Pek öpüşme taraftarı değilim ama çok canımız çektiyse de bir küçük buse olabilir
Öpüşmek aradan bir şey artık adamlar ilişki yaşıyor
Abartılı bi şekilde olmasada olabilir ama yanındakilerde önemli
Yani minik bir öpücükse olabilir ama derin öpücükse yalnızken olmalı bence
Öpücük olabilir ama abartmadan 😃
Doğru değil uzun öpüşmek
Seks yapan bile var 😂😂
Bence öpüşülmemesi lazım
Bence öpüşülmesi biraz abes kaçar. hoş değil.
Küçük bi buse olabilir.
Sevgillim olsaydı
Operdim
Ben her yerde her an öperim yani
Niye olmasın haram mı
Doğru bulmuyorum.
Yapılır neden yapılmasın.
Hayır ben doğru bulmuyorum.
Uzun uzadıya olmaz ama ufak şeyler olabilir
Bazı şeyler özel kalmalı.
Hayır, doğru bulmuyorum..
Opmek istersem. operim
Yakın arkadaşlar sorun olmuyor
diysen
Domaltip seven bile var.
Hayvanlar yapıyorlar. Hatta çiftleşiyorlar bile!
yanlış, oldu olacak sevişsinler
Hayır öpüşülmez
Evet, çok da keyifli olur hatta.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?