Böyle şeyler de normalleşmesin artık lütfen ya🙄

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Böyle şeyler de normalleşmesin artık lütfen ya🙄

#αℓωαуѕ кєєρ ѕмιℓιиg...
Şimdi sevgili olsalar anlarım ama 2 arkadaş ve öpüşüp sevişiyorlar ek olarak kızın nişanlısı var ve evlenecekler. Kısaca benim midem böyle bir ilişkiyi asla kaldırmaz. Ben bunu normal karşılamam asla ve bu kadar da genişlik asla olmaz.
Eskiden gizliydi her şey şimdi ulu orta yapar olmuşlar bu daha da kötü
Yani bunun normal olmadığını söylemek isterim zaten aklı başında olan her insan bunun normal olmadığını bilir aynı zamanda inancı olan Müslüman olan bir insan da namahrem olan bir kadınla bu şekilde yakınlaşmanın günah olduğunu bilir ama bunları önemsemiyorsa onlara diyecek bir söz yok
Mide bulandırıcı ya. Ne yapacaklarını şaşırmış vaziyetteler artık. İster çağ dışı desinler ister yobaz desinler bunlara akıl sır erdiremiyorum. Benim mantığım da midem de kaldırmıyor bunları. Her yerde özgürlük ve bireysellik adı altında iğrençlikler aşılanıyor.
Arkadaş olmak tek söylem değil. Maalesef aşk gözyaşları içinde terkedince insanları, geriye cinsellik yaşama çeşitleri kaldı. Kişilik, karakter, sadâkat artık alay edilen kavramlar.
Maalesef haklıyım. Dilerim yeniden düzeliriz toplumsal anlamda.
🙏🙏
Cevap
27Cevap
Hayır tabi ki de normal değil.. zaten öpüşüyorlarsa artık onlar Fb olmuş demektir.. arkadaş ayağı çoktan aşmış.
Arkadaşım deyipte alttan tutta üstede ylatan kaşarlar var kız olsun kadın olsun insanlar azgınlaştı artık ahlak denilen bişey yok
Arkadaşız diyenler heryerde cinsellik yaşayacaklar nerdeyse
prezervatif reclamin altinda herkes nerdeyse nasil birlikte oldugunu anlatiyor. Normalesti.
burada herkes ayni sekilde , cinsel hayatini anlatiyo , mahrem ozel haya edep hicbirsey kalmadi. Oda normalesti.
Simdi bir erkek bir kadin arkadasca opusuyor buda normalesir.
Ben, erkek milletinden cidden umudu kestim. O yüzden her şey olabilir. Yeni el ele tutuşup "Sen kendi kendine kuruldun." diyen de biliyorum. Üstelik kendi diyordu öncesinde "Seni seviyorum." diye. 😂😂
Bu söylediğini bi arkadaşımda yaşamıştı. Denge kalmadı bunlarda 😏
Bizim de dengemizi bozuyorlar. Sonra da niye biz "Bütün erkekler aynı." diyoruz?
Arkadaş olan iki erkek de yapsın bunu bakalım normal mi haklarında ne konuşulacak neler yazılıp çizilecek. Normal değil hiçbir zaman da olmaması gerek.
Hayır değil tabi ki de her arkadaş olduğum kız kadın benim ile öpüşseydi o zaman hiç kimsenin derdi kalmazdı bir şey yaşamadım etmedim diyenler olarak, bende bir şey yaşamamış birisiyim 🙁
Normal değil ama toplum olarak normallestirdik öpüşme sevisme oluyor arkadaş kanka diye
Normalleştirmek istenen durumlar bunlar. Bunu kabul edecek erkek sevgili eş babında qavattır
Alkolün etkisiyle saçmalamanın nirvanası duygularını kiraya vermiş insanlardan başka bir şey değil bence.
Öz kızıyla öpüşen şerrreffsiz var. Hergün televizyonlarda ahlak abidesi gibi konuşuyor.
"Ne olacak canım arkadaş ya bir şey olmaz"
Daha ilerisini de yaptıklarını düşünüyorum iğrenç midem bulandı
Yani normal diyemem ama normalin ne olması gerektiği konusunda da ciddi şüphelerim var.
Ben hiçbir arkadaşımı dudağından öpmüyorum demek ki anormalim 🙄
normalleştirmeyin diye her boka delirmeyin allah aşkına ya. bize ne. bana ne
Hayır. Açıklama şaka gibi.
Hayır hiç normal değil
Vallaha ben mağara adamıyım bana böyle şeyler ters ya
Tabiki değil ama onlar da ne yaptığını bilmiyor işte
Bir erkek olarak bana göre normaldir bir kadın olarak sana göre normal mi
Maalesef bazı şeyler fazla ayağa düştü, bunun normalleştirilebilecek bir yanı yok..
Tabi ki normal değil
Hayır ya bunu normalleştirmesinler
Normal değil, tabiki
Onlar bunlarsa normaldir😂
İyice zıvanadan çıkıyoruz, sıkı tutunun.
Arkadaş diyoruz tabiki normal değil..
Sence normal mi, soru bile anormal
Yuhhh ya daha neler göreceğiz..
Normaldegil dudak dudağa olmaz
Çok yanlış
f*ck olmuslardir
Bu pezvenklik aq
saçma
normal değil
Değil
Gerdeğe de arkadaşıyla girer herhalde kdmdndkd
Hayır , normal değil.