arkadaşlar buluşmak için sevgilimin evine gittim sonradan uygunsuz bir şekilde yakınlaşmaya çalıştı bende reddettim ama zorla bana sahip oldu yüzüne tokat atıp evden kaçtım ağlamaktan gözlerim şişti arkadaşımda kalıyorum çok kötüyüm :( :( intihar etmek istyorum ailemin bile haberi yok 😭 😭
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Polise git çabuk bir şey yapmazlar deme sakın! Bizde babamı şikayet ettik hemen müdahale ettiler lütfen sessiz kalma yalvarıyorum elinden geleni yap
polise giderim ama ailem öğrenirse beni öldürürler sen kaşındın derler yollusun dersler bana inanmazlar :(
Ohaaa o nasıl bir aile kızına neden inanmasınalr hem belki öyle demezler nerden biliyorsun ya bak lütfen ailen için değil kendin için git şikayetçi ol
@_billie_ babanı niye şikayet ettiniz merak etimde
@alicanagkul şiddet uyguluyordu
Vay aşşağılık şeref. siz ula zorla yapmak ne ya. Ya istiyor. uş gibi yapsaydın alıp koparsaydın kökünden
Yapma ne intiharı onun şerefsiz liği senin suçunda oraya gidip yalnız kalmak ah be kızım.
bilemedim böyle bir şey yapacağını çok kötüyüm ağlamaktan gözlerim şişti :(
şöyle bi baktım da ailem öğrenirse öldürürler diyorsun. peki ailen sevgilinin evine gitmene izin veriyor muydu? vermiyorsa ölümü göze alıp gittin demektir. o zaman yine ölümü göze al ve şikayet et. ya da troll soru diyelim
Geçmiş olsun piskojik destek al sakın intihar felan düşünme şikayetçi ol hatta
İntihar etmeye kalkma sakın sakin ol lütfen yazmak istiyorsan yaz bana
çok kötüyüm ölmek istiyorum
Bak eğer böyle birşey yaparsan hem intikamını alamazsın hem de ailen çok üzülür
napcam bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti polise versem ailem öğrencek
Ailen baskıcı biri mi
ailem baskıcı biri annem de babam da özele nasıl gelcem mesaj mı atcam sana
Evet
xper 2 olmam gerekmiş mesaj atmak için
O zaman burdan yazayım eğer ailen baskıcıysa hiç anlayma çünkü anlamıyorlar sokak ortasında tacize uğradım annem geldi beni suçladı yanından ayrıldım diye
evet benim annemde babamda baskıcı beni öldürürler sadece ilk defa taciz edilmedim ben otobüstede taciz edildim bir erkek elini popoma sürdü çok korktum direk indim :( :(
Psikolojik destek alman lazım senin maddi durumun ne bilmiyorum yaşamadım anlayamam ama sana yardımcı olmaya çalışacağım çok zordur sadece tahmin edebiliyorum nerede yaşıyorsun
samsunda yaşıyorum psikolojim çok kötü sürekli ağlıyorum :( iyi değilim
Aynısı oldu çok kalabalıktı suç atmak istemedim ama bildiğin elini yapıştırdı annem yanımdaydı sustum
Uzakmış doktor önerecektim ama gelemezsin ki buralara her doktor ilgilenmiyor devlette Edirnede çok iyi bir kadın doktor var
bende çok korktum artık yaşamak istemiyorum bu ikinci taciz :( kaçamadım evinden arkamdanda öndende taciz etti korkunç durumdayım ölmek stiyorum sanırım intihar edicem :(
ben bittim kendimi kirli hissediyorum çok kötüyüm :(
Hayır hayır sakın en kısa zamanda bir doktora git
Gece uyuyamıyorsan bu yüzden sana ilaç önereyim içiyorsun yarım saat içinde dalıyorsun antideprasan değil uykuya yardımcı istiyorsan tabi zorla değil
ilacın ismi ne? ben ağlamaktan uyuyamam :((
Sen kirli değilsin onlar kirli lütfen böyle hissetme altın çamura düşse kirlenmez
Unisom bugün reçetesiz alfım bazı yerlerde reçeteli satılıyor
Antideprasan olmadığı için etkisi çabuk geçiyor ilacı alacaksın yarım saat içinde yatağa gireceksin yoksa etki etmiyor
teşekkür ederim deneyeceğim :(
Rica ederim canım iyi uykular istediğin zaman yaz bana
Bak bu yaşadığın çok agır birşey psikolojik destek al ve polise git
Yardımcı olurum şikayetçi olman için ailen haberi olmadan dava olyr
Sperm örneği alınır hemen polise git
ya ailem öğrenirse biterim
Kaç yaşındasın sen polise git mutlaka şikayetçi ol
yaşım 18 şikayet ederim ama ya tutuklanmazsa
O kaç yaşında? Tutuklanır illaki en azından uzaklaştırma kararı aldırırsın dahasını da isteyebilir tehditle seni kullanmayacalisabilir. Devlet şu an kadının yanında kadın olarak yalan ifade dahi versen kapatın olmasa bile devlet seni direkt korumaya alıyor ailende herturlu destek olur sana olmazlarsada devlet sahip çıkar korkma ve susma bugün sen susarsan yarın başkalarına da aynı şeyleri tekrar tekrar yapacak.
21yaşında o ailem öğrenirse diye çok korkuyorum babam çok sinirli ve agresif birisi öldürür beni
Korkma birşey olmaz kızar eder insan evladına kıyamaz. Tabi neler duyuyoruz haberlerde en yakın karakola git durumu anlat sana yardımcı olacaklardır gerekirse babandan dahi korurlar seni m etme
sadece babam olsa neyse ama annemde baskıcı gaddar birisi duyduklarında beni öldürürler sen kaşındın diyebilecek insanlar
Yok artik anne babanın dedikleri derinleriyle kalır korkma o yüzden eğer ailen gerçekten öyle insanlarsa zaten kadın sığınma evleri var durumunu anlatırsın herturlu yardımcı olurlar yani sana
Yaşın 18 den büyükse ailene haber verilmez
Polise ver hemen ifadeni. Çok geç olmadan yap
şikayet ederim ama ya tutuklanmazsa ya ailem öğrenirse biterim
Tutuklanır ama ailen de öğrenebilir
Ama cezasız mı kalsın pislik yaptığın bak
Pislik erkek milleti iste şikayet et
Polise git
polise gitsem ne olacak sanki bana inancak o kadar kadın cinayetleri olurken bile katiller serbest bana tecavüz eden pislik mi serbest olcak sanıyosun sen :(
Dava aç
geçmiş olsun
Etti mi etmeye çalıştı mi
Trolü de abartmayın
Dava açmalısın
Diktir çaresi vardır
neden bagırmadın
bağırdım yapma diye ama kollarımı sıktı karşı koyamadım gücüne
of dertleşmek ıstermısın
ayril