AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
104Cevap
Bence bu soru zamandan bağımsız olarak sorulması ayıp bir soru.
durup dururken sormamış ki konu konuyu açmıştır sorun yok bence
Evet erken sormus ama yaptigi görgüsüzlük falan değil. Sadece merak etmis.
Merhaba.
Görgüsüzlük değil sadece merak ettiği için sormuş.
Yo bu dönemde eğer ileriye dönük düşündüyse mantıklı ni soru sormuş.
Normal erkekler kadının işine maaşına bakıyor artık
Yani konuşacak konu olması için sormuş olabilir
Kendisi çalışıyormu
1 yıllık manitam bile sormamıştı bana bende ona sormamıştım. Çok itici bi durum ayrıl gitsin
Bu kadar kolay dimi ayrılmak. Ayrıl gitsin diyorsun. Basit sizin için bir ilişkiyi bitirmek. Sende çorap değiştirir gibi sevgili degistiriyorsundur. Oyuzden sana basit geliyordur ayrılmak
Ya boş yapma
Belli bir samimiyet olmadan bunun sorulması bana çok kaba gelir.
Görgüsüzlük tabiki bide 1 haftadır tanışıyorsunuz ne bu acele ki sormuş
yani hoş değil bence ben hayatımda kimsenin maaşını sormadım
Aranızda oluşan samimiyete bağlı o biraz ama 7 günde me oluştu bilemem. şu an sorması saçma olmuş
Ben hoş karsilamiyorum kadında da erkekte de. Hele erkeğe hiç yakışmıyor.
1 haftalık flört için hızlı olmuş bari sen de ona sorsaydın.
Bise aklima geldi ya
@Igffff Ne gelmiş?
Bu erkekler neden kadınların maaşını soruyo utanmadan ben seninkini soruyor muyum canım
Sormanın da bir adabı var. Ama çokta kötü bir şey değil
Yani maaşı şu kadar olan bi kızla mı evlenicem imasında mı böyle söyledi
Sevmiyorum bende bu maaş sorusunu sanane aldığı maaşa göre mi devam edecek görüşmeye 😅
Görgüsüzlük diyemem ama birisine maaşını sormak da ayıp geliyor bana.
Tuvalete gittiğini bile söylüyorsa detayları seven biri yani. Detay seven birinin maaaşını sorması normal
Görüş yorumlarını mı okudun😂😂😂
Evet :)
Sen sorsan görgüsüzlük olur mu? Cevabın hayırsa onun için de öyle.
Valla erkeklere sorulunca paragöz olunuyor kadına sorulunca normal mi karşılanıyor
Durduk yere bu konuyu açmamış ama
Iş güç konuşulurken doğal bir şekilde maaş sormuş, sadece muhabbet amaçlı da olabilir.
Normal bence 15 bin TL altı maaş alan ile flörtleşmem ben
asadsadasdadads
Ama öyle şimdi kendi durumuma bakarsak parası olmayan biri ile olmaz hobilerimiz bile uyuşmaz
Evet öle yapmış. Fakat bu bir kadın açısından ciddiyet ifade eder. Ciddi düşünüyor ya da düşünmek istiyor anlamına gelir.
Adamın yaptığı başlı başına görgüsüzlük, ayı herif.
Alın işte erkeğin parasına bakmazsınız o ezikçe kadın parası yer
Bence değil ya ekonomi falan bu halde olunca insan merak ediyor biz erkekler hep sorarız yani
Siz erkekler ne zamandan beri hep sormaya başlamış size ne
@GtaViceCity kendimize sorarız yani ayıp gelmez birbirimize kezbo
Sensin kezbo
Erkeklere dikkat et senin maaşla takıntısı vardır senden gecinebilirim diye düşünür ileride
İskandinav ülkelerinde bırakın maaş sormayı, meslek bile sorgulamak çok ayıptır. Statü sorgulamak bizde çok önemli nedense
niye orası komünist bir ülke mi?
"Bari" ? Bir yıllık sevgilimin net gelirini bilmiyorum ben bu hayvanlar nerden türüyor anlamıyorum cidden
Anasının...
neyse adabı bozmayalım , kesinlikle katılıyorum, üzerine vazife değil derdi rahat yaşam ve para bu tipleri çok gördük..
insan falan değil kendine güveni olmayan basit bir kişilik, şimdilerde hep hesap kitap işleri biten ilişkiler bundan bitiyor sevgi, falan hikaye bence ayrıl emin ol , öyle bir insana değmez dakikalara yazık ediyorsun !!
Ne alaka ya? Buluşmaya cüzdan getirmeyen tc kızına bak hele. Kendileri yapınca sıkıntı yok ama erkek yapınca " görgüsüz" oluyor... Nasıl başarıyorsunuz bu kadar ikiyüzlü olmayı şaşıyorum doğrusu.
flort olsun arkadas olsun ben dinine bagliligini namaz kilip kilmadigini kuran okumadini bilip bilmediginifalan sorarim Yani cok erken. davranmis sizinkide
Kaç yıllık sevgilime bile sormadım şu güne kadar incinir falan diye
Ben doğru bulmuyorum maaş sorulmasını isteyen istediğini söylesin biri maaşını soruyorsa bundan sonra sana maaşın kadar davranış sergiler iş işten gecmeden ayrıl daha bir hafta olmuş zaten
Ay rezalet. Görgüsüzlüğün daniskası resmen. Ayıp be Rezil adam. Kendi napıyomus fahislik mi
Ne sorarsa sorsun. Senin ne cevap verecegin, ya da soruya karsi nasıl davranacagin daha önemli. Sonuçta maasta kontrolüde her zaman sende. Onda değil.
Bunu artık sormayan kalmadı ya herkes çok meraklı bu devirde
"Hayatta üç şeyi gizli tutacaksın; aşk hayatını, gelirini ve bir sonraki hamleni..."
Merak etmiş olabilir bence çok normal bişey bu ben olsam bende merak ederim hayatındaki insan ne kadar para kazanıyor bilmek ister insan
Bence burada hangi davranışın senin içine sindiği önemli çünkü görgüsüzlük olarak değerlendirmek, kişiden kişiye farklılık gösterecektir 😊
öpustun seviştin sonra adam maaşını sorunca görgüsüz buldun ya hayret
yani ben olsam sormam ama sadece merak etmiştir belki
Bence sadece öylesine sormustur sana tavsiyem surekli bir tedirginlikle yaklasma kıza biraz daha sevecen yaklas o zaman niyetini daha iyi anlarsin :)
kötü niyetli bir soru olduğunu düşünmüyorum ama aranızdaki samimiyeti bilemeyecğimden cevap veremiyorum
Sohbetin gidişatı nasıldır bilemeyiz fakat bu sizi anlaşılan rahatsız etmiş. Eğer dediğim gibiyse bence görgüsüzlük.
Çok net saygısızlık yapmış. Nişanlın değil evli değilsin flörtsün alt tarafı yani çok büyük hadsizlik bence...
hic sanmıyorum merak etmek ne zamandır görgüsüzlük oldu
Yani bence değil fakat herkesin görüşü farklıdır. Belki iyi niyetle sormuştur.
Ben 4500 ₺ alıyorum, maaşımi alınca direk sevgilime veririm
Şaka canım
Yok bir de gerçek olsaydı. Saka diyo üstüne de, tabi şaka olacak
Aslında çok sorun edilecek bir durum değil ama çok erken olmuş. Konusu açılınca o da sormuştur.
Evet terbiyesiz, ayrıl konusma. Nerden geliyoe bu cesaret pes
Konuşma sırasında sorulabilir, bende soruyorum. Görgüsüzlük olarak görülmemeli bence 😅
Artık erkeklerde kendine denk bir kadın arıyor. Normal bir durum
Doğru söylemiş maaşı varsa güçlü bir hammal ta tutar
yazacak birşey bulamamıştır konu ilerlesin diye sormuştur belki
Sorabilir ama biraz zaman gecmesi gerek kadına herşey sorulmaz bir anda
Erkek kadının maaşını soruyorsa ayıptır
Kadin erkeginkini soruyorsa normal mi kskfkdkfk su algiyi bi birakin artik
Hep kadınlar mı soracak. artık erkeklerde uyandı
aradığım yorum, inşaAllah erkekler uyanır...
Aynen 😃
ilginç genelde o görgüsüzlüğü kadınlar yapar.
kaın kısmı kesin yapıyor, kaç kere yaşadım. muhabbeti kestim.