Patronum belli bir saatte hep kahve ister. O yüzden bende gider hep aynı saatte ve dk da kahve alırım. Oruç tutmadığı için kahve almaya gittim. Asansöre bindim asansörde ise başka biri daha vardı. Durduk yere afedersiniz burnum akınca peçete istedim. Adam peçeteyi verirken asansörün kapısı açıldı. Karşımda patronu buldum. Sanki bir haltlar karıştırmışım gibi patronum bakmaya başladı. Beni takip et diyip lavaboya kadar gitti. Orada bir ara var yol. Yolun sonunda kadın erkek tuvaleti var ama o yol oda gibi bir yer. Avm de de var o şekil yerler bilen bilir belki. Neyse. Beni oraya çekti tüm tuvaletleri kontrol edip bağırmaya başladı. Yok o adam numara mı verdi peçeteye yazıp ne var o peçetede bana ver diyip bağırdı. O peçeteyi de çöpe attım. Ne yapacaktım yani cebimde mi tutacaktım. Neyse çöpe attım dedim inandıramadım. Bağırıp çağırdı sürekli sonra çekip gitti. Böyle bir şey olmuş olsa bile; ki asla olamaz patronun böyle bir şeye karışma hakkı var mı? Ki varsa niye diğer çalışanların ne haltlar yediğini görmüyor da suçsuz günahsız olan bana kızıyor.
Güncellemeler
+1 yıl
Patronum beni kıskanıyor mu
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
İstifa etmen çok doğru olur. Böyle manyak bir adamın yanın da çalışma daha fazla. büyük ihtimalle sen de gözü var bir an önce istifayı bas bence.
Deli mi ne adam kendini senin sahibin mi sanıyor.. patronlarda kafayi yemiş
Aynen. İstifa edeceğim yakında
:(( hakkinda hayirlisi olsun
Çok Saçma bir muhabbet. Sanane sen ne karışıyosun diyemedinmi.
Dedim sustu kaldı çekti gitti diyorum ya.
Sana Aşık Olmasin Patron :
Bağırıp çağırırken ben susar mıyım haddini bile bildirdim detayda yazdığım şeyi söyledim zaten diğerlerine niye kızmıyorsunuz diye. Yarın cuma istifa edeceğim ama edemiyorum işe ilk alırken beceremezsin dedi inadına beceririm dedim iddiaya girdik 5 ay içinde istifa edersem belli bir miktar ödeyeceğim.
1 ay kaldı. Onu bekliyorum.
Bana he bana. Burada aşk dizisi çekmiyoruz. Alnımın akıyla para kazanmak için girdim o işe. Aşk meşk yaşamak için değil.
Bas İstifayı çek git ya. Yapamassan İddaasi ney ne işiki bu
Niye Bu kadar şasırdınki hiçmi aşık oluncak gibi değilsin 😁
Aşk meşk işleri ile zaman kaybedemem.
Boşa Yaşıyorsun O zaman.
Hayır aksine aşk için gelmedik bu dünyaya. Aşktan daha kıymetli şeyler var. Aile, sevgi vs. Aşk karın doyurmaz ayrıca.
bebeğim böyle bir hakkı yok
İstifa edeyim diye mi çabalıyor acaba
bebeğim sana yürüyor da olabilir
Onun bana yürüdüğü yaya yollarını hava yoluna çevirir🖕müsait yerine sokarım onun. (Bunu yazıyorken yürek yedim umarım görmez şansım karadır benim biraz.)
bebeğim görse nolur bırakırsın işi ama bu normal değil sana bişey besliyor ki böyle yapmış
Nasıl bir şey
Duygu işte bebeğim hoşlanıyor galiba
Yüz vermedim
karar senin bebeğim
Boyle bir sey nasil yaparsin?
Lan yapmadım yapmadım aw sinir oldum iyice be
ne saçma bir olaymış? tuhafıma gitti.
Saçmalık ötesi. İstifa edeceğim
ne zamandır çalışıyorsun
4 aydır
Annesi hakkında pis konuş.
Annesinden banane ya.