Gerçekten kendimi kırgın hissediyorum sizce neden bunları söyledi bana karşı ne hissettiğini anlayamıyorum?

KonuşmalarBen:İki gündür ne farkettim biliyor musun ben sana yazmasam bana yazmayacaksınO:Sana karşı dürüst olmamı ister misinBen:EvetO:Birimizin diğerine aşık olacağından korkuyorumBen:Neden endişeleniyorsun daha açık konuşur musunO:Önce sana şunu sormak istiyorum bana aşık olursan ne yapacaksın beni görmeyeceksin ve buluşamayacaksın (Almanya'da yaşıyor) Ben:Gelecekte ne olacağını bilmiyorum ama elbette buluşacağız sen İstanbula gelmesende ben Almanya'ya gelebilirim Ama anlıyorum ki bu durum seni rahatsız ediyor bana söyler misin benimle konuşmak istemiyor musun O:Sen akıllı ve güzel bir kızsın neden seninle konuşmak istemeyeyeyim ama beraber olsak çok acır çünkü görüşemeyecegiz seni incitmek istemiyorum evet demek istemiyorum seninle olmak istiyorum ama gelecekte ne olur bilemiyorumBen:Sence aşk ile ilgili konuşmalar için fazla erken değil mi Sen dedin ki aşk için zaman gerekirO:Evet bu doğru haklısınBen: Açıkçası ne diyeceğimi bilemiyorumO:Şimdi ikimizde daha fazla konuşmasak daha iyi Sana söylediklerimi düşün ve endişelenme herşey yolundaBen:Herşeyin yolunda olduğunu sanmıyorumO:Gerçekten güven bana sadece düşündüklerimi söylemek istedim çok geç değil sen iyi ve güzel bir kızsın sadece seni rahatsız etmek istiyorumBen : Anlıyorum ama beni rahatsız etmiyorsunO:Daha fazla şey söylemek istediğini hissediyorum ama sen hiçbir şey söylemiyorsunBen:Neden bu düşüncelere kapıldın anlamıyorum ne söylesem olumsuz konuşuyorsun ve açıkçası bu beni üzüyorO:Hayır lütfen üzülme ve endişelenme yoksa kendimi kötü hissederim ve uyuyamam
Gerçekten kendimi kırgın hissediyorum sizce neden bunları söyledi bana karşı ne hissettiğini anlayamıyorum?