Bana "sen benim için hicsin" deyip durdu gerçekten oyle mi sizce?

Eski erkek arkadaşım sevgili yapmıştı onu da hala sevdiğimi biliyordu Ben mesaj atmayayım diye beni engelledi baktım, aradan 2-3 hafta zaman geçti engelimi kaldırmış bu arada kızı profiline koymuş, onun baş harfini yazmış, ben de engelimi niye kaldırdığını ayrılan kendi bırakan kendi Nispet yapan kendi artık beni yıpratmaması mı söyledim, Vicdan Merhamet kalmamış sende dedim kendini beğenmiş kibirli bir insan olduğunu ona o anlama ben yüklediğimi kendini bir halt sandığını, dünyada tek erkek olmadığını falan söyledim, Benim de Zamanı gelince karşıma değer verecek biri çıkabileceğini söyledim, Tabii sonra bana, benim için İyisin sen bir şey anlam ifade etmiyorsun engellenenler listesinde bile tutmana gerek yok herkes kendi yoluna gitsin dedi, Ben de onun bir gün pişman olacağını Bu dediği lafların ciğerine batacağını ve başka yelkenlerde olacağımı söyledim yüzden geçeceğini söyledim Bana dedi ki benden uzak ol nerede olursan ol hadi uza deyip durdu, bir taraftan düşünüyorum gerçekten hiç olan birisine bu laflar sarf edilir mi?
Bana "sen benim için hicsin" deyip durdu gerçekten oyle mi sizce?