Aile dostumuzun oğlu ile karşılaştık 10 sene sonra konuşmaya başladık sonra niyetini söyledi neyse sürekli geçmişimle ilgili soru sormaya başladı eski sevgilimi ana yazan olup olmadığını ne kadar konuştuğu mu başka konustuklarimin olup olmadığını geçmişim seni ilgilendirmez ben seninkini sormuyorum bile dediğin için bir pislik var bu işin içinde dedi daha sonra da watshapp da çevrimiçi olmadan yazdığım için beni sorgulamaya başladı başkası ile mı konuşuyorsun da çevrimiçi olmadan yazıyorsun dedi yok diyorum konuşurken sadece ona odaklı olacakmışım başak hiç birşey ile ilgilenmeyecek mişim takıntılisin dedim diye beni suçladı kendini sorgulatıyormusum sürekli kendi dediğinden başkasını duymuyor bende en ben böyle ufak şeylere takılmam bakmam da dedim diye çocukça davranıyorsun deyip durdu ya allah aşkına bende mı bir sorun var resmen takıntılı sürekli şüpheci biri değil mi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bu ne ya. Bu nasil bir guvensizlik bu nasil bir paranoyadir. Kardesim bunla omurmu gecer uzak dur
Ayrıldım zaten konuşmak istemediği mı söyledim beni çünkü ailem bu kadar kısıtlamıyor kimsenin kısıtlamasına da izin vermem
En iyisini yapmissin habire bunla mi ugrascan
Kaç kurtar kendini psikolojik bir bozukluğu olabilir
1 sene önce 3 hafta sözlü kaldı sonra attı onun etkisi var ukala bir yapısı var bir de bunu dedim diye de bana bozuldu hiç kimse bana böyle bisey dememişti diye
Kardeşim ortalık psikopat manyak kaynıyor evlilik birşeyleri iyi yapmıyor veya kaçış planı olmamalı kariyer yapp bol bol kişisel gelişim kitapları okumanı tavsiye ederim ahh benim eşimde öfke kontrol problemi var eş seçerken benliğinden ödün verme.
Bende sorun varmış gibi davrandı bana bunları önemsemedim diye kendimden şüphe ettim açıkçası yani sanane watshap dan nasıl yazarsam yazarım birde hiç bisey ile ilgilenmeyim sadece watshapp da bununla konuşacakmışım watshapp da yazdıktan sonra çıkıyorum diye de sorun etti sürekli gir çık yapıyorsun ben bunlara dikkat ederim ve dikkat ettiğim herşeyin altında bir pislik çıkar deyip durdu
Ben senin yerinde olsam bu kendini bilmez narsist ve özgüvensiz insanların hepsini hayatım dan çıkarırdım paşaya bak sen bu tarz insanlar genelde aileden güven görmemiş şiddete uğramış kişilermiş daha dün klinik psikoloğu dinlemiştim o yüzden yol ver engelle hiç mesaj bile atma saplantılı ve takıntılı biri hiç muhatap olma.
Zaten olmayacağını söyledim hatta sabah tekrar deneyelim falan dedi yok dedim çocuk gibi olmayan seni sorgulamayan biri ile olman daha mantıklı dedim
Vav süper demişsin 👏👏
Sakın barışma olgun birini bulursun zamanla sana fikir olsun yaşı çok büyük olmasın benim eşim benden 15 yaş büyük tip olarak küçük duruyor ama kuşak farkı var ve neredeyse hiç bir konuda anlaşamıyoruz olgunluk yaşta değil başta sözü çok doğru.
Benim de bir huyum var yok dediysem tekrar geri dönen biri değilim. Gerek yok geçmişim bu kadar önemli ise araştır beni dedim yok diyor ben seni senden öğrenirim diyor bir de uykularım kaçtı gerçekten kaç gündür
Saplantılı biri takıntılı resmen senin huzurunu kaçırmaya çalışmış böyle biriyle ömür mü geçer olgunluk sıfır iyi yapmışsın valla.
İlk başlarda şüpheci olması gayet normal. Herkes senin gibi değil. Ha seninki de bir kaç tık ileride.
Neden cevirimicini kapattin bemde merak ettim simdi 😂
Instagram da falan olunca direk mesaj geldiğinde watshapp girmeden üstten cevapliyorum buna takmış her erkek de buna dikkat edermiş
Bu konuda hakli ama empati yap
Ben takılmam böyle şeylere ki hiç de takılan bir erkek görmedim ben kusura bakmayın da
Takılan erkek görmedin mi 100 erkekten 98'i buna takilir ha seni takmıyorsa ciddi de dusunmuyorsa pek takmaz orasi ayri
Bu kişi ile ilişki kurmanız sakıncalı bence paronayak belli
Bir de başkasından seninle ilgili birşey duyarsam o yüzden soruyorum geçmişinle ilgili soruları diyor
Yalan yazdıklarınız abartılı yani kendiniz isterseniz anlatırsınız istemezseniz anlatmazsınız yani boş yapmış açıkçası
Yanii sanki kötü bir suç işlemişim gibi davrandı sürekli ınstagram 'daki arkadaşlarıma bile mudahele etti
Ebesini nikahı yaşınız 29 gözüküyor olgun bir kadın olarak bunlara nasıl izin verdiniz
Vermedim zaten kendisi ile ilişkimi kestim daha fazla konuşmak istemiycemi söyledim kendisine
En mantıklı kararı vermişsiniz
Allah kurtarsın kardeş
Baştan böyle ise
İşin zor
Valla baştan kendi kaybetti bıraktım çünkü artık ben böyle insanları hayatımda istemiyorum başka zaman olsa çabalardım ama artık istemiyorum böylelerini
Ya bende anlamıyorum.
Erkek herşeyi yapsın ama kız el değmemiş olsun
Içim rahatladı bende bir sorun var gibi hissetmiştim
Sende sorun yok normal bir kiz
Ayrilmasaydin kesin sorardı eski sevgilini öptün mü falan filan
Kaç kere görüştünüz başka kimler oldu hayatında sohbet ettiğin erkekler kim benim tanıdığım var mı içlerinden neler konuştunuz neden konuşmadın instagram da takipten cikardigim resmi mı beğenen kişileri bile sordu
😆😆😆
Öyle deme sen rahibesin ve hiç erkek eli tutmadin bakire öleceksin
Kendisi de yüzük attı ben hiç ağızıma alıp da sormadım bile yani yanlış anlaşılır ayıp olmasın diye kızın geçmişi erkeğin geleceği önemliymiş bana öyle diyor bide
aman salla
geçmiş ne demek ilgilendirmez,