Bende mi bir sorun var?

Dedem buyuttu beni.. ünv bittikten sonra babamın yaşadığı yere geldim iş sahası daha çok olması nedeniyle.. anne tarafında vardı tanıdım gördüm ancak onlarla uyusamadim baktım zarar görüyorum irtibatimi kestim. Sonra ayrı eve geçtim. Destek olan kişiler babamın hala oğlu idi amca ve yenge olarak bildim onlara o şekilde düşündüm. Belirli bir süre yalnız yaşadım. Ve evlendim. Kendi cabamla o süre zarfında amcam yanındaydı hep eside tabi ki.. Birkaç sene öncesi kaybettik onu rabbim mekanını cennet eylesin.. ancak şu var ki yengem dediğim kişiyle amcamın vafati sonrası üç dört ay sonrasında bir süre görüşemedik. En son geldiğinde kısa süreli kalıp gitmesini alinmistim ama bu çok hafif bir sorundu sonrası affetmistim aslında onu. Bebeğimin doğum günü için çağırdım gelmedi. Sordum açıklama yapmadı benim verdiğim cevap üzerinden yürüdü ve isyan etti üç aydır beni sen aramadın sormadın diye.. halbuki bu büyük bir sorun değildi bence çünkü sonuçta el evindeyim benimde kendince farklı sorunlarım olabilir o zamanları hatırlamıyorum şimdi.. sonrasında ben aradım ben sordum doğru düzgün yazmadı aramadı bile beni mesela sonra baktım ki bu böyle gidiyor irtibatı kestim.. çünkü ben adım attıkça adimimi kabul etmiyordu kaç kere ziyaret wtmek istedik kabul etmedi bahane buldu.. neyse dedim bitti gitti Allah yolunu açık etsin.. sonrasında yalnız yaşadığım apartmanda iki yakın diyebileceğim komşum vardı bunların ikisi de yengemi tanıyan insanlar ama birisi kivresi onun ziyarete gittim birgün yanına o zaman bebeğim küçüktü benim gideceğimi bildigi halde evlerin bütün camları açıktı rüzgar vs soğuktu çok kez dememe rağmen petkelerini biz gidine kadar amcası bile eve geldiğimizde bebeğimde bende de hapşırma oldu yazdım sadece "canım kusura bakma açmasını bilseydim açardım" dedi petekleri sonra bir kere yazmadı aramadı sormadı.. bir gakini vefat etmiş yazdım bana cevap dahi vermedi numarasını sildim.. diğer komşum ise bana çok iyligi dokunan bir insandi o derdi hatır bilmek lazım gidip gelmek lazım soğukluk olur sonrasinda diye bu kişiye de hep ben yazardım ben sorardım. Bebeğimi bir kere göremedi.. kaç kere çağırdım sürekli bir hastalık ilkinde sesi kotudu ses atmıştı anladım. Hatta yazdım sordum nasıl olduğunu ilgilendim... Birkaç gün önce tekrar davet ettim tamam dedi. Ancak bugün yazdım baş ağrısı varmış kansızlık varmia gitmiş hastaneye bugün kan almışlar sonuç kansizlikmis. İyi olursam gelirim dedi.. bende net olması açısından o gun isim olduğunu eğer gelecekse iptal edeceğimi söyledim "sıkıntı yok " dedi. Yazdım sakavari "bu böyle giderse ben gelirim yanına dedim güldüm" bana bir cevap dahi vermedi öncesi söylediklerime teker teker yazmis ancak buna bir cevap vermedi.. zamanında o da abana şaka yapmisti gelmek hakkında ben açıklama yapmıştım ama o böyle bir gereklilik dahi duymamisti.. anlamadım insnalar evlenince ne değişiyor ne farklı oluyor.. bazen bende mi sorun var diyorum. Anlayamıyorum gerçekten insanlar neden böyle bilemiyorum.. sizce bu şekilde davranmalarını nedeni nedir. Ve siz bu şekilde davranan insan ile irtibatı devam ettirir miydiniz?

Bende mi bir sorun var?