Bende mi sorun var acaba?

Insanları çok umursamamaya başladım zaten virüs de var , cok biraraya da gelmiyorum misal , bizim müdür vekildi asaleten sınavla geldi arkadaş çiçek alalım diyor tebrik ettik yeterli diyorum çünkü içimden gelmiyor sorun yaşamıştım çünkü o kişiyle yapmacık geliyor aldığım zaman beni sikayet etmişti bi üstteki yöneticiye bu vekil müdür kadın yani mesafeliyim 2 kere çiçek alalım dedi yani git kendin al bana niye soruyorsun parayı bana ödettirme amacı var sanırım sonra da veriyorlar da kimbilir ne zaman teler teker verin diycem para için milletle muhatap oluyorum onu geçtim bugün abimle tartıştık gidiyorduk öyle arkadaşını gördü çocuk bana bakıyormuş sorayim diye arkadaşını sormadım diye bana demediği lafı kalmadı ayıp felan adab-ı muaşeretmiş istemiyorum arkadaş mecburiyetim mi var yani selam vermek sormak zorunda miyim adamı tanımıyorum hadi tanısam nolcak nasılsın iyiyim sen diye klişe konusunca noluyor yani doğum olur gitmem taziye vardı geçen gün ona da gidemedim hastalıktan yani garipsenecek ne var ben mi anormalim çevremdekiler mi anormal çözemedim gelenekçi değilim sevmiyorum dugun dernek doğum vs bir de istemedigim şeyin zorla dayatılması hoşuma gitmiyor insanlarin saçmalıklarıyla uğraşmak istemiyorum onlaravnormal gelen bana saçma geliyor
Bende mi sorun var acaba?