Sosyal medyada yapılan paylaşımları görüp sadece onlara bakarak %90'ı öyle demen komik kaldı ki Tc erkeği demiştim ama daha anadili konuşamıyorsun, cahil cahil yorum yapma bari oto düzeltme kullan.
Puhahahaha aşağıda @GezegenAdam nickli beyinsiz söyleyecek şey bulamayınca bana köpek diyerek engellemiş. 3cm çükünüz olunca düşünmeye yetmiyor demek ki LZÖSJDLAŞDPS
@Hacım_ahval dul kadının kızı da dul oluyor derken? Boşanmak kötü veya utanç verici bir şey değil. Eş seçimimiz berbat mı? Ben iyi olduğumu düşünüyorum ama keşke annenle baban evlenmeseymiş de doğmasaymışsın
@ankaralikizz bakma bilader ha bul yabancı bakma ama biliyormusun onu bile beceremeyip nerde kötü tipli yabancı var onla sevgili oluyorsunuz italyanda arkadaşım var o söylüyor italyan kzilarinin bile bakmadığı erkeğe tr kızları bakıyor
Ya sen gerçekten mal mısın yoksa rol mü yapıyorsun? Katil katil olduğunu söyler mi p*c kurusu. Kadınlar öldürülüyor senin söylediğin şeylere bak cahil p*ç.
Bayanlar hakkında herşeyi bilirim :) ve hayridir çok sevdiğin kekolari galiba savunduguna göre büyük ihtimalle ya sevgili tecihin onlardan biri ya da eski sevgilin şu an ki sevgilin ah ah öldürüldüğünde de biz erkeklere suç atıyorsunuz halbuki sizin suçunuz
Bayan değil kadın denmesi gerektiğini bilmiyorsan bir b*k bilmiyorsundur. Şu cümleyle noktalayayım. Ateş yakıyor, yemem yapıyor, 3 bin kelimeyi anlıyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
İlkel içgüdüsel olarak bunu yaptıklarını düşünüyorum
Sevsinler sonra dayak yiyince bütün erkekler aynı diyorlar
Tc kızı üzerinde genelleme yaparak Tc kızlarını aşağılayabileceğini sanan, 3 cmli Tc erkeği soru soruyor arkadaşlar ciddi olalım lütfen
Törkiş girls Erasmus easy gorls ablacım genelleme yapmiyroum %90 öyle
Sosyal medyada yapılan paylaşımları görüp sadece onlara bakarak %90'ı öyle demen komik kaldı ki Tc erkeği demiştim ama daha anadili konuşamıyorsun, cahil cahil yorum yapma bari oto düzeltme kullan.
Ana dil*
Puhahahaj abla kadınlar yine kadınlar yüzünden oluyor eş seçiminiz berbat ve akilanmoyrosunuz günümüzde dul kadının kızıda dul oluyor
Puhahahaha aşağıda @GezegenAdam nickli beyinsiz söyleyecek şey bulamayınca bana köpek diyerek engellemiş. 3cm çükünüz olunca düşünmeye yetmiyor demek ki LZÖSJDLAŞDPS
@Hacım_ahval dul kadının kızı da dul oluyor derken? Boşanmak kötü veya utanç verici bir şey değil. Eş seçimimiz berbat mı? Ben iyi olduğumu düşünüyorum ama keşke annenle baban evlenmeseymiş de doğmasaymışsın
@Hacım_ahval sorunu birazda kendinizde arasanız sonra size bakmayinca dış görünüşe önem verdik die orspu oluyorz
Bir bak bakalım kadınlar şiddet görüyorum cinayete kurban gidiyorum pekiiii hani kadinlik içgüdüsü nerde ha hani sezgileriniz nerde
@ankaralikizz bakma bilader ha bul yabancı bakma ama biliyormusun onu bile beceremeyip nerde kötü tipli yabancı var onla sevgili oluyorsunuz italyanda arkadaşım var o söylüyor italyan kzilarinin bile bakmadığı erkeğe tr kızları bakıyor
Ya sen gerçekten mal mısın yoksa rol mü yapıyorsun? Katil katil olduğunu söyler mi p*c kurusu. Kadınlar öldürülüyor senin söylediğin şeylere bak cahil p*ç.
Lan birak 1 kere yaptın bı sorun yok 2 kere yaptın mı hata 3 oldumu malliktir
Keko dediğin erkekler seni mi s*kti ki hata yapan kişi senmişsin, çok biliyormuşsun gibi konuşuyorsun?
Bayanlar hakkında herşeyi bilirim :) ve hayridir çok sevdiğin kekolari galiba savunduguna göre büyük ihtimalle ya sevgili tecihin onlardan biri ya da eski sevgilin şu an ki sevgilin ah ah öldürüldüğünde de biz erkeklere suç atıyorsunuz halbuki sizin suçunuz
Bayan değil kadın denmesi gerektiğini bilmiyorsan bir b*k bilmiyorsundur. Şu cümleyle noktalayayım. Ateş yakıyor, yemem yapıyor, 3 bin kelimeyi anlıyor.
Yemek**
3 cm falan mı? Çok mu türk erkeği şeyi gördün?
2 kişi diyor diye öyle mi oluyor kurguda olabilir bunlar
Öyle değil cidden seviyorsunuz kalbim kiriliyor
bütün Türk kızları aynı şeyi demiyo siz bunu genelliyosunuz: )
Cinayetle şiddetle belli nasıl eş seçimi sevgili seçimi yaptığınız puhahaja
bu seçimle alakalı bişey değil otobüsle eve giderken öldürülen kadinlarda var demekki suç sadece kadınlarda değil demi cnim
ve üstelik ailesi tarafından zorla evlendirilende var yoksa kim öldürüleceğini bile bile evlensin? : )
Bak onlar yine egtimsiz türk anne ve babaların suçu yani yarışı sizinde suçunuz
Zorla evlendirme dönemi eskidendi o bayan ezbere popüler laflar söyleme
Cooook kadın cinayet dosyalarına bak anlarsin
tabi ilişki konusunda yanlış seçim yapıp öldürülenlerde var ama tüm kadınlar böyle değil
Doğru bu yüzden %90 dedik
O kdrda çok değil sanki Türkiye'de 10 kişiden 9u ölüyo onlarda yanlış seçim yüzünden öyle değil işte xd
hem her keko erkek kadına el kaldırmaz bu terbiyeyle alakalı bişey
Türk kızlarının çoğu zeka düşüşklüğü vr ya
Zeka çocuklara %80 olarak anneden gelir, bil istedim.
Peki hayla tr kizi diyen erkekler
@KediKafaliCitir laf mı sokmaya kalktın anlamadım ki :) :) bu arada annem yabancı sktr gt şmdi salak
@GezegenAdam küfrederek haklı olduğumu belli ediyorsun zaten. Yabancı olması sana nasıl genler verdiğini değiştirmiyor ne yazık ki, her şey ortada.
@KediKafaliCitir o zaman bu ülkenin böyle olmasının sebebi yine sizsiniz
@KediKafaliCitir yav hehe :D sana kemik atsam sorun değil kemik dahi atmadım ikile şimdi egoist engelleniyorsun moruk
aynen babuş yaa :D beyinsizler