Sevgilim bana kekom diyor ne demek bu?

merhabalar, sevgilim hep kekomm diye seviyor araştırdım kardesim abim demek gibi anlamı var :S ne yapcam ben :S
Güncellemeler
+1 yıl
1,5 Yıldır birisini seviyorum, yaklaşık 9 aydan fazla onu takip ettim ve sonunda tanışabildik, öyle güzel bir kız ki kişilik bakımından gerçekten harika.. Sanal ortam sayesinde, aynı yerde oturuyoruz, yakışıklıyım, boyum posum yerinde, vücudum kaslı ve çekici fakat çok aşırı duygusalım, sevdiğim kıza hergün uzun uzun mesajlar atıyorum cok hoşuna gittiğini söylüyor ama sıkıyormuyum acaba diye içimde kurt var, ona aşığım ben kaybetmek istemiyorum onu, sizce nasıl davranmalıyım bana ilk defa aylar
Güncellemeler
+1 yıl
sonra sana güveniyorum dedi, geleceğimiz iyi dedi fakat korkuyorum bağlandım çünkü, bide cinsel yönden bir kaç konu geçtiğinde sevdiğim kadın ile evlendiğimde olacak dediğimde adamsın dedi fakat herkes kız seninle dalga geçmiş, cinsel iliskiye girmeyen erkek olur mu hiç 18 19 yaşında diye söylüyorlar, eve çok fırsatım oldu fakat cinsel ilişkiye girmek istemedim kimseyle, çünkü öz anneme söz vermiştim 14 yaşımda, bu yüzden yapmadım kimse ile böyle bir hatayı, bu yüzden acaba beni aşağılıyor
Güncellemeler
+1 yıl
olabilir mi ?
Sevgilim bana kekom diyor ne demek bu?