AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Ben esmer sevmiyomda esmer sevenler keko demiş olmuyo ne alaka
çevremde ne kadar esmer istiyore diye dolanan varsa hepsi keko müzikler sevgili oldukları tipler de keko tipler bundan sonra dikkat et inan hak verirsin bana
Hepsi değil tabiki de çoğunluğu böyle
Hepsi değil ama evet çoğu oyle
Fotoğraftaki sensen de allah sahibine bağışlasın
hayır esmer derken esmer diyoruz
kara reş akehnsjdsjdjsk
daha bi erkeksi ve çekici oluyolar o yüzden
Hangi dilde bu?
Abi şimdi çevremde ne kadar esmer istiyore diye dolanan varsa hepsi keko müzikler sevgili oldukları tipler de keko tipler çoğunluk böyle
Esmer olsun 3 kuruş fazla olsun 😂
Buldun mu peki
@Asiadam209 buldum ama kaybettim
Nasıl oldu
Peki Yeni birini bulmak istedin mi
@Asiadam209 istemem aşığım ben ona, gelecek o, bekliyorum ben onu
Kanka yeni bir sayfa aç kendine unut bence mutlu olmaya bak
Kendini üzme
@Asiadam209 yeni sayfa sen misin? İstemem kalsın
Ben değilim
Kariyer odaklı
Yeni bir mantık evliliği diyorum
@Asiadam209 çivi çiviyi söker modunda değilim
Saygı odaklı yoksa seni niye isteyeyim gıcık her dakika tartışırız biz
Gerek yok, mantık evliliği yapacağınıza yapmayın daha iyi
Olan sana olacak mutsuz olma diyorum kanka
Ben onun dışında brad pitt gelse istemem
Kalbim acıyor
Allah yardımcın olsun
@Asiadam209 o hiç üzülmüyor mudur sence
Seven sevdiğini üzmez üzülmez o kanka
@Asiadam209 bende onu üzdüm ama
O zaman zamana bırak yol var sa gelir
Yoksa Allah yardımcın olsun
@Asiadam209 en son bittik olmaz dediğimde bana yazdı. Hem de ağlamaklı bir ses kaydı ile çok özlediğini, artık dayanamadığını, çok hoşlandığını itiraf etti. Yüz yüze gelmediğin için yapamadım diye özür de diledi. Kahveye davet etti. Daha çok itirafım var sana dedi ama ben buluşmaya gidemeden kavga ettik biz. Sonra bana senden çok etkileniyorum, çok yükseliyorum, arkadaşça konuşamıyorum, sen beni kaldıramazsın, benden uzak dur dedi
Bu sefer sen yaz
Yeniden başlayın
@Asiadam209 yazamam bana uzak dur dedi. Ertesi gün mesaj attım hep tek kelimelik cevaplar yazdı. Artık seni pohpohlamıcam, başkası olsa neler söylemiştim şu an ona filan dedi. Bende 2-3 gün sonra gururumdan sana kırgın kızgın değilim, hayat tecrübesi oldun, beni kendinden korumaya çalışıyorsun sanırım, haklısın, uzak duracam senden, sende sakın bir daha hayati bir durum olmadıkça benimle iletişime geçme yazdım
Bir de üstüne ailemle mutlu olduğum güldüğüm fotoları paylaştım , şu an zerre üzüldüğümü düşünmüyordur
Yazsam samimiyetime de inandıramam
O zaman zamana bırak tek çare bu
O seni afddedene kadar
@Asiadam209 sence gerçekten sevse bu yaptıklarımın üstüne dayanamaz yazar mı, çünkü sen uzak dur dediğin için bitti dedim ben ona resmen
Bazen kırgınlıklar zor geçer sabır et
@Asiadam209 sence seviyor mudur beni. Eski iş arkadaşım kendisi, kaç kere duygularını açmak istedi, hep kaçtım, anlamamış gibi yaptım. Çünkü açılmak için hep izin istiyordu ve ben izin vermemiştim, bu sefer izin almadan pat diye söyledi
Sana aşık ama biraz zamana ihtiyacınız var sabırlı ol
@Asiadam209 ben de ona çok aşığım, yatıyorum o , uyanıyorum o, rüyalarımda o. Sürekli aklımda. Seviyorum aşığım Hoşlanıyorum demedim hiç. Ama her gün aklımdasın dedim, sana yazmayacaktım yapabilseydim yapamadım dedim, senle de sensiz de artık benim mutlu olma olasılığım yok dedim. Sence anlamamış mıdır aşık olduğumu? Sen olsan anlamaz mısın bu sözlerden?
Anlardım bazen biraz zaman lazım aşıklar için
Bende bunu yaşadım ondan biliyorum
İnşallah mutlu olacaksınız emin ol kardeşim
@Asiadam209 belki de derdi başkaydı, benim masumca sevdiğimi görüp dedi bana uzak dur diye olamaz mı?
Onu bilemem
O da olabilir sen bu süreçte yeni hobiler bul
Kitap oku
Geziler yap
Kariyer odaklı ol
Kafanı dağıt
@Asiadam209 mesleğim var zaten benim. Devlette öğretmenim. Dersti kurstu gece nöbetiydi zaten yoğunum. Kitap okumayı da çok severim, Türkiye ortalamasını yükseltenlerdenim. Arabam var gezip tozuyorum da. Kafa dağılmıyor işte.
Emin ol bir çok insan senin yaşadığını yaşadı zorlu bir süreç ama
Bende geçirdim bu süreci
Zor oldu sabırlı olarak atlattım
@Asiadam209 ben sadece atlatmak değil ona kavuşmak istiyorum, tamam öpmek mi istiyorsun öpsün, sarılmak mı istiyor tamam
Ben acı ile atlattım ben den sonra evlendi
Çocuğu oldu yapacak bir şey yok
@Asiadam209 benim herif daha yeni boşandı, kolay kolay evlenmez kimseyle
Kız inat etme sabırlı ol her şey iyi olacak
@Asiadam209 bir şey yaptığım yok kş
Bu süreçte stabil kalman şart aşk işinde
Abla bu kadar yazmışsın da bu kadar taktiğe tekniğe entrikaya gerek yok içinden geldiği davran zaten senin gibi düşünüyorsa bağlar kopmaz ama orası burası kalkarsa salla gitsin
Haklısın kardeşim
Esmer derken İtalyan erkeği gibi bir şey.
Alakası yok
Sen öyle düşünme ablam canın sağolsun bir eksik oluversin
Sağ ol
Olabilir esmerler kekoluğa yatkın oluyor
Esmer istemiyorum
Sanırım evet.
Evet