bir kere Allah gayleri lanetlemis.. yani laetlenmis bir kisiyle olacaksin... dini inancim yok diyorsan da, ozaman soyle anlatayim, o kisi o yolun yolcusu, duramaz surekli seni erkeklerle aldatir.. seninle mutlu olamaz.
Ama kendisi biseksüel demene göre ozaman heteroyla çıkarsamda beni kadınlamı aldatır sevgilim ya da flörtüm ve yönelimi bu ben ne yapabilirim doğuştan böyleler
heeteroyla cikarsan aldatmaz.. yani aldatabilirde.. o onun karakteri.. ama bunda durum baska.. baya erkekle beraberlik yasamis fiyorsun.. duramaz gider yine
Ama en çok aldatan kişiler hetero erkek amacım kötüleme değil fakat böyle ve flörtüm biseksüel 2 cinsiyetide beğeniyor gay değil ben kararımı verdim devam edeceğim
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Çıkmaya başlayacağım kişinin daha önce lgbt evliliği yaptığını öğrendim doğrusu kendisi bana söyledi sizce beni sevebilirmi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bokta çıkabilir bilemeyiz ama önceden erkekler ile ilişkisi olupta kadına aşık olan bir abk vardı bizim burda 😂
Abi*
öyle kişiler biseksüel oluyor
Aynn yani her şey olabilir ama her iki cinse ilgisinin olduğunu bilmen gerek.
Kendisi dedi bana ve istese benden gizleyebilirdi fakat dedi biseksüelim yabancı ülkede lgbt evliliği yaptım dedi
Aldatılmamak istiyorsan yolun başından vazgeç.
Neden aldatasınki beni?
Genelde ayran gönüllüler.
ayaklarini popona vura vura kac
😂
Nedenki sevmezmi beni olurumuz yok mu tek taraflı ilişkimi olur ilişkimiz devam ederse?
bir kere Allah gayleri lanetlemis.. yani laetlenmis bir kisiyle olacaksin... dini inancim yok diyorsan da, ozaman soyle anlatayim, o kisi o yolun yolcusu, duramaz surekli seni erkeklerle aldatir.. seninle mutlu olamaz.
Ama kendisi biseksüel demene göre ozaman heteroyla çıkarsamda beni kadınlamı aldatır sevgilim ya da flörtüm ve yönelimi bu ben ne yapabilirim doğuştan böyleler
heeteroyla cikarsan aldatmaz.. yani aldatabilirde.. o onun karakteri.. ama bunda durum baska.. baya erkekle beraberlik yasamis fiyorsun.. duramaz gider yine
sen zaten kararini vermissin ama bosa kurek cekiyorsun.. yakinda erkeklerle iliskilerini anlatir sana demedi deme
zaman kaybi... ve eger erkek kardesin veya baban , kuzenin varsa onlara da asilir.. kalakalirsin.
Ama en çok aldatan kişiler hetero erkek amacım kötüleme değil fakat böyle ve flörtüm biseksüel 2 cinsiyetide beğeniyor gay değil ben kararımı verdim devam edeceğim
O zaman senin erkek arkadaşında her an annene veya kız kardeşin varsa ona asılabilir dikkat et
Sevmez
Tek taraflı aşkımı olur bizim ilişki 😞
Sever bendede oldu aynısı
Teşekkür ederim senin sevgilindemi lgbt evliliği yaptı?
Evlilik değil ilişkisi vardı
Olur elbete seni sever
O sevse ben sevemezdim midem bulanırdı
Nedenki
Erkek erkeğe iğrenç aklıma pis pis şeyler gelirdi
Homofobiksin sanırım
Hayır değilim saygım var ama midem bulanıyor düşününce