Sevgili olalım dedi sizce bir erkek. Sehir farklı olunca düşündüm deyip vazgeçti zaten en sonda istemesem soylerim ilerde buluşalım dedi. Evli biri kızla sevgili olmak isteyince cinsellik olarakmi bakar sadece duygusal olarak birşey se hissedermi? meraktan soruyorum. Onla ilişkim yok.. uzak duruyorum ve uzak durdukça Daha mi çekici geliyoruz onlara? Evli bir erkek bana aşık olsun istemem çünkü istemeden 'yu a yıkılabilir.! Basta cinsel arzu duyan erkek tanıdıkça kızı sever mi? iletisimiiz yok yani ara myoruz yazmıyoruz ben ona numaramı sil dedim silmiyor ve sürekli durumlarıma bakiyor neden? Uzaktan sev beni şarkılar atıyor. Ben veda şarkısı atıyorum uzakasın diye o gitme atıyor. Sanki ne kal diyor ne git neden böyle yapıyor?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar sizce ben ondan uzak durarak daha mi çok hata yapıp kendime çektim? çünkü yazmasa bile hissediyorum bos değil. Lutfen hepinizden güncellenmeyen yorum bekliyorum 🙏
Evli bir adam benle sevgili olmak istediğini söyledi?
Evdecki duygusal bag kopmuştur senden de etkilenmiştir ondan seninle buluşmak siter ve bundan dolayı hem duygusal hem cinsel bağ olarak sende arayabilir
Evliye gönül verme eve gider unutur derler sen olayı fazla ciddiye almışsın cicim sadece cinsellik onun aradığı muhtemelen senden fiziğin den etkilenmiş
0
16 Yorumla
Soran
+1 yıl
Olabilir zaten hep takipte arzuladığını hoşlandığını söyledi en son aklindamiyi dedim hayır dedi ama inanmıyorum bence düşünüyor beni haa ve ben kendimi çektikçe dahamı çekici geliyor ona?
İstiyor seni işte yokluyo vercekmi vermicekmi diye baska amacı yok inan bana. İnanmazsanda sorun yok tanımıyorum seni ama ben uyarımı yaptım vicdanım rahat.
Cinsellik için hani bir ara yolum düşerse uğrarım gibisinden neden olsun sen akıllı bi kızsın gönderme yapması şundan oda bakıyor göndermelerine bakıp bakmadığına oltaya geldi bu diyor kesin vs vs anladın mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Evde ki duygusal bağı kopmuş olabilir mutluluğu dışarıda arayabilir
Bana karşı birseyi var mı
Ne duzeyde konustunuz
Buluşuruz dedi
Evdecki duygusal bag kopmuştur senden de etkilenmiştir ondan seninle buluşmak siter ve bundan dolayı hem duygusal hem cinsel bağ olarak sende arayabilir
Evliye gönül verme eve gider unutur derler sen olayı fazla ciddiye almışsın cicim sadece cinsellik onun aradığı muhtemelen senden fiziğin den etkilenmiş
Olabilir zaten hep takipte arzuladığını hoşlandığını söyledi en son aklindamiyi dedim hayır dedi ama inanmıyorum bence düşünüyor beni haa ve ben kendimi çektikçe dahamı çekici geliyor ona?
Tabiki geri durdukça daha fazla arzular
Aynı durumun içindeyim desem
Yaa sizin durum ne ama buraya yazın ben özelden kimseye yazmiyorum
Evli biriyim kusura bakma Bende buraya yazamam
Gizlisinsın yaz
Soruyu beğeniyorum
Gezgin-34 ben
Pardon yanlış anladım
Tamam ekleyim
Boş ver ya fikir alışverişi olur diye dedim ama Neyse sıcak bakamıyorsan boş ver
tamam istersen gizliden çıkayım
Çıktım
Sen bilirsin..
tamam bekliyorum ekle
Konudan konuya geçince öyle yanlış anlaşılma oldu
Evli insan baska biriyle anca cinsellik icin bakar
Haklisin belkide peki neden durumlarımı takip edip gönderme yapiyor
İstiyor seni işte yokluyo vercekmi vermicekmi diye baska amacı yok inan bana. İnanmazsanda sorun yok tanımıyorum seni ama ben uyarımı yaptım vicdanım rahat.
Ben zaten onu istediğimi söylemiştim ama şu an vazgeçtim
Hem istiyon hem vazgeciyon o niye 😂😂
Yazmio bana cunkj
Seks içindir inanma mk
Ama durum bakıp hep acılı şarkılar atiyor
sekse inandırmaya çalışıyor seni yani ilk seni sevgilisi yapıcak sonra seks yapmaya zorlayacak seni
Sadece cinsellik düşünüp zamanla sevebilir
Beni takip ediyor hep sil dedim silmiyor en son seni istemesem söylerdim demişti ama ben uzak duruyorum
Yine iletişime geçecektir
Belliki sana karşı boş değil
Nerden anladiniz
Seninle bu kadar ilgilendiğine ve üstüne düştüğüne göre, Belliki evde bulamadığı şeyleri sende arıyor
Ama aramiyor bile sadece durum
Yok özelden kimseyle konuşmuyorum buraya yazin
Yuva yıkanın yuvası olmazmış de
Zaten sonumuz yok biliyor bende öyle bir talebim yok neden duruma bakiyor
Nerden konuştun buldun onu niye konuşuyosan sen onunla
Eşi ile arası iyi değil-dir senle evlenmek ister
Yok ya istemiyor
O zaman kullanmak ister
Senn daha önce beraberliğin oldu mu
Hayır
E peki senn ona karşı hislerin nedir
Asık oldum ama uzak duruyorum
Neden
Oda uzak aramiyor yazmıyor bende
Ama aklın hala onda bence evli olmasını sorun ediyorsun yoksa seninde gönlün var
Bnce sende onu istiyorsun
Var tabiki hemde nasıl her gece ağlıyorum
Tek sorun evli olması o zaman sende onu istiyorsun arzuluyorsun bence
Evet ama olmaz uzak durmaliym
Yaz buraya
Benim özelim ama başkası görmesini istemem
Seks için ister baska neden istesin?
Bana degerlisin dedi vazgeçti bi ara sevgili olmaktan
Palavra sıkmış. sen bekar mısın? Yaşın doğru mu
Direk cinsellik 😀
Neden durumlarıma bakıp gönderme yapıyor
Elinin altında tutmak istiyor ilgisi bu yüzden evli bir adam cinsellikten başka ne düşünür
Bana değer verdii söyledi cinsellik istediğini de aoyledi
En değerlilerimiz değilmiydiydi bizi en değersiz yapan :)) inanma bunlara alooo kendine gel 😀
😂
Ehh afferim kapılma bunlara bekar olsa herşey yap Ama evli tehlikeli
Peki. neden gönder Me yapiyor
Ilerde buluşuruz doye düşündüğü içinmi silmiyor
Cinsellik için hani bir ara yolum düşerse uğrarım gibisinden neden olsun sen akıllı bi kızsın gönderme yapması şundan oda bakıyor göndermelerine bakıp bakmadığına oltaya geldi bu diyor kesin vs vs anladın mı?
Olabilir onun içinde olabilir bence beni takıntı haline getirdi sence? Birde kendimi cektimya
Evet sen ilgi gösterme zaten bir kaç güne hatırlamaz bile seni
Ilgimi çekiyor uzak durmakmi
Onun göndermelerine falan bakma ne bileyim varlığından haberi olmasın olduğu için acaba diyor düşer mi bu sonra sana yazık olur 2 dakikalık zevk için
Zaten bende onu çok istedim ama olmaz
Eh bunu anladıysan iyi bekar olsa iste arzu et cinsellik yaşa ne yaparsan yap ama bu durum olmaz 😀