Evli bir adam bana aşık olduğunu söylüyor?

Bahsettiğim kişi patronum 3 haftadır yanında çalışıyorum ilk günden beri bakışıyorduk garip bir şekilde ama ben evli olduğunu o zaman bilmiyordum 1 hafta önce iş yerinde ikimiz tek kaldık ve benle iş çıkışı oturmak istediğini söyledi bende evli olduğunu bilmediğim için kabul ettim sonrasında bana açıldı ilk kez aşık oluyorum her gün seni görmek icin geliyorum vs şeyler söyledi ardından evli olduğunu söyledi fakat mutlu olmadığını sevmediğini dile getirdi benden şans istedi peşini bırakmam dedi ben tabi reddettim iki gün sonra yine buluşmak istedi son dedi tamam dedim karşımda ağladı sevgili olmasak da arkadaşın kalayım dedi evinin önünde yatarım yanında olmama izin ver falan bir sürü şey söyledi yalan yok ilk günden beri bende ondan etkileniyorum ama nerden bilicem ki evli olduğunu sonradan öğrendim 🙁 ben her şeye rağmen onu reddettim çocuğunla karınla mutlu olmaya bak yoksa işten çıkmak zorunda kalacağım dedim o da rahatsız etmem yeter ki çıkma en azından uzaktan göreyim falan dedi şimdi iş dışı konuşup görüşmüyoruz ama kendime engel olamamaktan çok korkuyorum çok hoşlanıyorum kendisinden uzak durmak icin direniyorum resmen sizce ne yapmalıyım ve sizce gerçekten bana aşık olup olmadığını nasıl anlayabilirim

Evli bir adam bana aşık olduğunu söylüyor?