Uzak mesafe ilişkisiydi, bu yüzden çok sorun yaşadık artık ilişki istemediğini söyledi. Ama hayatından çıkmamı istemiyor arkadaş olarak kalalım sen artık ailemden biri gibisin diyor. Ne yapacağım, nasıl unutacağım? Ben evlenmeyi bile düşünüyordum :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhabalar.. Sevgiliniz duygularının bittiğini söylüyorsa elbette ki tamamen kesip atmak en güzeli olacaktır.. Arkadaş falan da asla kalmamalısınız.. Sizin ona hala duygularınız varken size bunu nasıl teklif edebiliyor o da ayrı konu zaten.. Bence arkanıza bile bakmadan kestirip atın ve yolunuza bakın.. Emin olun zaman herşeyin ilacı oluyor.. Evet zor bunun da farkındayım ama insan neleri unutuyor.. Sadece kendinize ve iradenize hakim olun.. Gerekiyorsa ağlayın acınızı da yaşayın ama bi şekilde toparlanmayı da bilin.. İnsan unutmaz, unutmak için kendinizi zorlamayın sakın.. Zaman içinde ona olan hisleriniz körelecek yok olup gidecek, sadece uzak durun..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 10,7b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, öncelikle yaşadığınız durum gerçekten çok üzücü yani emin olun kimse başına gelsin istemez ve biz de kimsenin başına gelsin istemeyiz. Fakat uzak mesafe ilişkilerinin en büyük sıkıntısı burada. Yürütmek zor ve ister istemez sabır taşı da gün geçtikçe düşüyor. Bağlanma artıyor ama el ele tutuşamıyoruz, canlı olarak yani birbirinizin sesini doğal olarak duyamıyorsunuz, doğal bir şekilde birbirinizi göremiyorsunuz, birbrinize sarılamıyorsunuz yani bunlar olmadığı zaman da ilişki maalesef kalıcı bir boyuta erişemeyebiliyor. Dokunmak önemlidir demiyorum ama bir ilişkide bunlar çok nadir de olsa yaşanması gerekir diye düşünüyorum. Arkadaş kalma teklifine de ben olsam evet demezdim. Eğer sizi gerçekten çok sevseydi, yaşı kaç bilmiyorum ama reşit olduğunu varsayarsak, sizinle söz nişan bir şey de yapardı madem 2 yıldır tanıyorsunuz birbirinizi, hemen evlenemeseniz bile ilişkinizin adını koyardınız ve çocuk da mezun olunca hatta okurken bile evlenebilirdiniz yani bir erkek bir kadını gerçekten çok seviyorsa bir şekilde alır yanına çekip çıkarır yine bu ilişkinin arkasında durur. O bahane bulmuş ve dediğim gibi zamanla soğumuş yani gerçek sevgi tabii ki böyle olmaz. Sizi gerçekten sevdiğinden de şüpheliyim. Sizin yapmanız gereken şey, zamanla unutmaya çalışmak. Biliyorum çok zor ve acı bir tecrübe olacak sizin için ama insan kabullenmek istediği zaman her şeye zor da olsa kabulleniyor ve alışıyor. O yüzden siz de onu düşünmeyin, önünüze bakın ve sizi gerçekten çok sevebilecek biriyle bu hayatı birleştirin. İnce eleyip sık dokuyun kesinlikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
30 Yorumla
Uzak mesafe ilişkilerini herkes sürdüremez. Bence artık ilişki falan istemediği yalan. Arada ki mesafeyi dert ettiği için bunu bahane etti yüksek ihtimal. Her neyse konu onun bunu neden istemesi değil. Konu senin onu yıpranmadan ve kolay bir şekilde nasıl unutabilecek oluşun. Arkadaş kalma teklifine sakın "evet" deme. Gördükçe ve iletişim devam ettikçe onu unutman neredeyse imkansız bir hale gelir. Onunla alakalı her şeyi telefonundan bilgisayarından sil (mesaj geçmişini dahil), onu hatırlatacak şeylerden uzak dur, günlerin boş geçmesin kendine güzel bir uğraş bul. Madem seni ailesinden biri olarak görüyordu, madem seninle aile olmak istiyordu ayrılmasaymış. Umarım unutma sürecin çok sancılı geçmez.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Zeynep'in Çözümleri
Giysi bakımı ve çamaşır yıkama sırlarına dair tüm sorularını yanıtlıyorum.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
22
Cevap
37Cevap
Uzak mesafe ilişkisi çok nadiren yürüyor. Bu yüzden uzak mesafe ilişkisi yapmamak en güzeli. Bitmesi üzücü ama doğru olmuş, özellikle de gençken ve vakit geçirebiliyorken insan sevdiği kişiyle anı biriktirmek ister. Çok nadiren görüşüp çok zor anı biriktirmek insanı yoruyor. Görüşülmediği için mesaja bağlı kalmakta zor oluyor. Sürekli mesajlaşmak, merak etmek, takılmak insanı yıpratan şeyler. Bundan sonra uzak mesafe ilişkisinden kaçınmalısın bence. Ayrıca eski sevgiliden arkadaş olmaz. Özellikle de sen hala seviyorken kendinizi kandırmayın. Arkadaşça konuşurken onun başka bir ilişkisi başlasa ve konu burdan açılsa yine sen yıpranırsın. Önüne bak, gerçekçi ve mantıklı ol. Muhtemelen o da sen üzülme diye arkadaş olalım demiştir. Zamanla mesajlarına geç bakar ya da hiç bakmaz ve konuşmanız biter, bir zaman sonra da numaralar silinir ve unutulur. Her şey zamanla düzelir. Yeter ki geriye takılıp kalma, sal biraz.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Uzak mesafe ilişkileri bir zaman sonra çiftleri zorluyor. Olmayacağını düşünmeye başlıyorlar ama alışkanlık olduğu için birakmak istemeyen var.
Sen seviyor ve unutmak istiyorsan arkadaş kalmak teklifini kabul etme. Aileden biri olmak değil seninle aile olmak istiyordum
Başkası ile ilişkilerini izleyemem de ve görüşmeye son ver.10 Yorumla Zaman herşeyin ilacıdır. İlk zamanlar üzüleceksin ancak yavaş yavaş normal hayata adapte olacaksın.
Ama bu süreçte seni üzen meseleleri ögrenirsek, belki mutluluğu daha kolay elde edeceksin.
Yalnız kalmak mı seni üzüyor yoksa onun gitmesi mi?14 Yorumla
Soran+1 yılSanırım yalnız kalmak :/
Soran+1 yılHaklısın, bunları bulmak için sanırım psikolojik destek almam gerek
Gizli Üye(30-35)+1 yılAynıyız canım aynı acını anlıyorum bende aşk acısı çekiyorum bu insanları Allah kahru perişan eylesin anlamıyorum amaçları ne bunların çok değer veriyoruz seviyoruz neye sebep gidiyorlar terk ediyorlar senin daha başlangıç benimkisi Bi sabah Bi engelledi morali bozuktu insanlık yaptım senle alakası yok dedi Bi sabah Bi kalktım engel atmış bende hesap açtım onu da engellemiş tuhaf bu insanlar gerçekten böyle insana hakkım helal değil fakat sebebini merak ediyorum. Değişik gerçekten istediklerini yapıp alıp orspu çocukları terk ediyor. Anlamıyorum böyle itler bize mi denk gelir
22 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO kadar zor ki her sabah kabusla uyanmak sanki mesaj atacakmış gibi telefona koşmak
Cevap sahibi+1 yılGeçmesi zor insansa psikolojik etki bırakıyor
+1 yılBir yarr gelir bin yar gider... Unutman gayette kolay. Seni sevseydi çok, ilişkini bitirmezdi tabii. Bu yönden düşün bir. Seni mutlu edecek yeni birileri ile tanışmaktansa neden birine saplantılı olasın ki, salla gitsin. Hayat kısa. Kimsenin seni üzmesine izin verme..
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılUnutmak istiyorsan arkadaş kalma hatasına girme. O zaman hiçten unutmazsın. Tek yolu ne kadar üzülsen de "kusura bakma seni tanımak güzeldi ama ben arkadaş kalmak istemiyorum, kendine iyi bak" demek ve kestirmek. Sonra da oturup unutmayı bekle. Zaman her şeyin ilacı.
20 Yorumla
+1 yılBak benimde 2 yıllık bir iliikim vardı 16 martta ayrıldık başta her gün gece gündüz ağlıyordum gece yatarken ağlar sabah kalkarken ağlardım bende bu acıdan nasıl kurtulcam diye düşünüyodum zaman her şeyin ilacıdır derler ya gerçekten öyle zaman geçtikçe alışıyosun bu ayın 16 sında tam 5 ay olacak 2 yıldır doğum günümü kutlardık hep bu yıl haftaya cumartesi kendim kutluycam ve hâlâ gece yatağa girdiğimde uyumadan önce ne kadar dua varsa okuyorum dilek hacet duaları okuyorum tekrar beraber olmak için Allah'a yalvarıyorum o benim için çok başkaydı ama değerini sonradan anladım bu da benim aptallığım...
10 YorumlaAşkı unutmak zordur bu unutmanın zor olmasından kaynaklı değildir bayanların aşırı duygusal yapıları sebebiyle aslında unutmayı gerçekten istememesinden dolayıdır. Bu konuda bir çok bayana terapi yaptım ve bizzat 150 kere şahit oldum bu duruma
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız. Kendimi unutmak için ikna edemiyor gibiyim. Hala bir umut beklemek istiyorum ama bu bana zarar verir. Bunun bilincinde olmama rağmen unutmak istemiyorum :( ne yapabilirim sizce
- +1 yıl
Psikolojik terapiden başka çareniz yok bir terapist olarak yorumum budur. Bu durumu kendi kendisine atlatmak isteyen kişileride gördüm bu tabi ki mümkün ama bunun içinde çok uzun zaman gerekiyor ve bilinçaltında izler kalıyor ve ileriki yıllarınızı bir şekilde yönetiyor bu bilinçaltınızda ki izler.
Soran+1 yılAnladım, teşekkür ederim. Ben de düşünüyorum destek almayı
- +1 yıl
Ekonomik durumunuz bir terapi sürecini karşılayacak durumdaysa mutlaka alın. Ancak gideceğiniz uzmanı iyi araştırın her psikolog diploması almış kişi terapist olamıyor. Aşk-Ayrılık travmaları üzerinde çalışmış bir uzman bulmanız hem terapi sürecinizin daha kısa sürmesini sağlar hemde paranız boşuna gitmemiş olur
+1 yılBende 1 Ay önce 2 senelik sevgilimden uzaktan ilişki yürütemediği İcin benden ayrıldı. seninle aynı hisleri yasıyorum.
110 Yorumla
Soran+1 yılNe durumdasın, alışabildin birazcık
Soran+1 yılAlışabildin mi*
- +1 yıl
Her gün unutmaya çalışıyorum ama olmuyor. acı cekmiyorum sanki kalbim donmuş gibi. insan duygudan duyguya giriyor sürekli. çok seviyordum.
Soran+1 yıl:( çok zor. Psikolog musun nickinden dolayı soruyorum
- +1 yıl
tam değilim psikoloji öğrencisiyim
Soran+1 yılAnladımm, dertleşmek ister misin? Takip ediyorum
- +1 yıl
tabi
- +1 yıl
sanırım siz mesaj atabiliyorsunuz
- +1 yıl
sagolun
+1 yılİnsanların 40 yıllık evlilikleri bitiriyor saçmalama. Arkana bile bakma ayrıl gitsin. Ve uzak mesafe çok zor. Dokunamadığın sevgiliyi neylicen boşver gitsin
31 Yorumla- +1 yıl
Haklı
Direk engeli bas. Uzak mesafe zaten yürümezz. Yarın birgün birini bulacak ve sohbet esnasında o kızın resmini atıcak seviyorum felan dicek. Sen daha çok üzüleceksin
10 Yorumla
+1 yılKesinlikle her yerden engelle hiç bir şekilde görüşme gerekirse hattını değiştir. Hobi edin vs kursa git. Arkadaşlarınla gez toz eğlen eğer imkanın varsa memleket veya tatil iyi gelebilir ve en önemlisi görüşme ve eğer barısırsak vs gibi kesinlikle öyle şeyler düşünme :)
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılGeçmiş olsun madem sevgili oldu. Böyle davranmaya hakki yok. Ne ailesi ya. En iyisi engelle fırçayı da bas. Dahada yazma. Bak baska türlü değerini anlamayacak emin ol
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılYoluna bakmalısın Bir başka sevgili bul hayatına devam et. Eskiler unutulmak için değil ders alınmak içindir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl10 Yorumla
+1 yıl10 Yorumla
+1 yılarkadaş olarak bile kalma sarpa sarar işler. uzaklaş engelle zamanla unutacaksındır.
20 Yorumla
+1 yılyıkıcı maalesef...
ama bunu kabullenip hayatına dönmelisin.10 Yorumla
+1 yılGeçmiş olsun. Uzak mesafeli ilişkiyi yürütmek çok zor.
10 Yorumla
+1 yılcakal iste alacani aldi boyle cakallari varya... yapacaksin
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılMadem ailesinden biri olarak görüyor evlensin senle neden arkadaş olarak kalmaya çalışıyor. Seni cepte tutacak bu kadar basitt
20 Yorumla
+1 yılUnutmak istiyorsan onunla iletişimi kesmelisin? Kesin bilgi yay. :) Arkadaş kalalım falan da cepte tutma taktigidir genelde... Bir şey ya vardır ya da yoktur. Yarım bir iletişim, yarım bir ilişki (arkadaş lık) seni üzer...
10 Yorumla
+1 yılUnutmak biraz zor tama uzak mesafe iliskisi ama her anin birlikte sohbet halinda oldugunuz icin birbirine alisiyor surekli yaninda olmasini istiyorsunuz benimde boyle bir durum var unutman gerek onune daha iyileri cikar umarim
10 YorumlaBune ya, böyle bişey olmaz ya ben olsam engellerdim madem istemiyor bana ulaşmasını engellerdim sende öyle yap🙄 bana özelden yazar mısın konuşalım bu konuyu
20 YorumlaBence arkadaş olarak kalmak acini hiç bir zaman dindirmeyecek eğer o kararlı ve niyetinde ciddi ise tamamen konuşma derim
30 YorumlaYeni birini bularak. Onla yaralarını. sararak. bende öyle yaptım. Sonra o kızı unuttum. Benim öylesine çıktığım kızı sevdim. Kızla nadir nedenden dolayı ayrıldık
10 Yorumla
+1 yılAynı benim ilişkim ama bizde ayrılık yok kavga ederiz birbirimizi ağlatırız ayrılamayız 4 ay sonra sözümüz var gerçekten seven uzakta da olsa kavga da etse bırakmaz
11 Yorumla- +1 yıl
Çok sorunlar yaşadık ama bırakmadık birbirimizi psikolojik sorunlar ailevi ayrı düşmek ama hiç bir şekilde eli elime değmedi herşeye rağmen söz verdik ayrılmicaz diye sözümüzü de tutuyoruz
+1 yılUnutmak zorunda değilsin
11 Yorumla
Soran+1 yılAma ne yapacağım böyle devam ederse onu başkasıyla görmeye dayanamam :(
Maya tutarsa sen yolcusun yok tutmazsa birinci olursun gecici sureli
00 YorumlaYanı geri kazanma şansı var aslında
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yapacağım :/
uzak mesafe sorunsalı, çok zor geçiyor. muhtemelen sıkılıp gerçek şeyler yaşamak istiyordur.
20 Yorumla
+1 yılYa kardeşim uzaktan ilişki konusunda ne zaman akıllanacaksınız merak ediyordum.
20 Yorumlaarkadaşı olarak ta kalma tamamen cikar hayatindan onu
10 Yorumla
+1 yılArkadaş kalma yoksa unutamazsın silmeye çalış tamamen çok zor biliyorum ama yapacak bişey yok
10 Yorumla
+1 yılArkadaşlık mı peh olmaz o iş
10 Yorumla
+1 yılHerkes herşey. unutulie takma kafana
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. sıkıntı büyük. unutmayı unut hayatına bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 11,2b cevap paylaştı.
+1 yılOnu her yerden önce kafadan silerek...
10 Yorumla ben 7 aylık sevgilimden ayrılalı 1.5 yıl oldu hala unutamıyorum
00 Yorumla
+1 yılBoş geç ortada birşey yokken bu oyuncak mı mk 🥳sksksks
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaş kalalım nedir ya saçmalamış
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 381 cevap paylaştı.
+1 yılUzak kalan bir ilişkide pek randıman alamazsınız
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılHangi illerde siniz sevgilinle
00 Yorumla
+1 yılArkadaş olamazsınız artık benden söylemesi ☹️
20 Yorumla
+1 yılaçıkça söylemesi iyi bisi bence sende yoluna bak
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılMeşgul et kendinj
10 Yorumla Seni sevmeyen birini sen niye sevceksinki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNiye sevgili oldun ki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 25,3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçer kanka ziktiret
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılSenle eğlenmiş onla evlenecek.
00 Yorumla
+1 yılGit bi is bul calis
00 Yorumla
+1 yılyak bi sigara arkasına eminem stan aç
00 YorumlaAdam bakti olan biten yok dakikalara yazik demis
00 Yorumla
+1 yılzamanla olur
00 Yorumla
+1 yılÇok kolay başka bir ile çıkarak
00 Yorumla
+1 yılNerelisiniz
00 Yorumla
+1 yılSek rakı içerek
10 Yorumlayattin mi onla
00 YorumlaYenisini bul
00 Yorumla
Devamını Gör(44)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 2 yıllık sevgilim artık sevmediğini, ilişki istemediğini söyledi. Nasıl unutabilirim?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne