Özgüven eksikliğinden kaynaklandığını düşünüyorum. “Çok yakışıklı/güzel bununla baş edemem ben” diye düşündükleri için uzak durmayı tercih ediyor olabilirler. Anlamsız geliyor, fiziksel görünüm tabii ki önemli fakat belki karşında ki çok sadık biri olabilir ya da korktuğun şeylere müsaade etmeyecek biridir.
Selamlar. Çoğunun trol olduğunu düşünüyorum çünkü siteyi sadece trol amaçlı kullanan çok fazla kişi var bu soruyu paylaşan belki bir iki kişi bu durumu gerçekten yaşamıştır bu tamamen özgüvenle alakalıdır çok yakışıklı birini elinde tutamama korkusudur o kişiye tamamen bağlanmak istemediğinden ya da gözlerin onun üzerinde çok fazla olacağı için aldatılma korkusu yaşadığı içinde olabilir ya da kişilik olarak tanıdığı ve karakterini beğenmediği içinde olabilir yinede burada paylaşmak ne kadar doğru amaç ne onu bende hiç bilmiyorum...
Hahahaha, gerçekten günümüz ilişkilerinin geldiği nokta bu oldu. dış güzellik ilişkilerde çok daha ön plana çıktığı için ilk odak noktamız yüz güzelliği fiziksel özellikler gibi şeyler oldu. Bu yüzden de çok yakışıklı veya çok güzel birinin daha fazla ilgi göreceğini düşünür hale geldik. halbuki bunun yerine biraz daha o insanı tanımaya çalışsak bu tarz şeylere takılıyor olmayız. Yani ben reddetmek için bir sebep göremiyorum.
beğendiğim erkeklere güvenmek zor oluyor çünkü ben beğendiysem diğerleri de beğenir diye düşünüyorum, bir nevi kıskançlık krizine girmemek için öyle söylerim ben kendi adıma
Jsjs buna benzer soru sormuştum sen çok güzelsin/yakışıklısın bizden olmaz diyenler hakkında. Bence özgüven eksikliği , ya da ego tatmini bak ona kimse hayır diyemiyor ama ben dedim karşı cinste de bu ilk defa reddildim hissi redden kişinin egosunu okşuyor bence Hahah 😃✌️ @яüүαмsı
Jsjs buna benzer soru sormuştum sen çok güzelsin/yakışıklısın bizden olmaz diyenler hakkında. Bence özgüven eksikliği , ya da ego tatmini bak ona kimse hayır diyemiyor ama ben dedim karşı cinste de bu ilk defa reddildim hissi redden kişinin egosunu okşuyor bence
bunu yasadim kötü bir aldim kotu bir elektrik zaten ileleyen zamandada ne kadar hakli oldugumu gördüm. Hisler asla yaniltmaz. Ego filan diyenler kisi kendinden bilir isi
Yani korkuyor olabilir özgüven eksikliğinden dolayı ben de öyleyim aslında daha önce sevgilim olmadı özgüvensiz olduğumu söyleyebilirim bu konularda mesela atıyorum kafeye mi gittin ya da vs bi buluşma ne konuşucağımı falan bilemem çok gerilirim
Kendini bilmeyen ne istediğini bilmeyen insan tipi en tehlikelisi en ahmağı... Birşeyi ya istersin ya istemezsin bu kadar nettir. Lafı dolandırmaya gerek yok.