Ben 23 yaşındayım sevgilim 41 yaşında birbirimizi çok seviyoruz ben hayatta kendi yaşıtlarımla anlaşamıyorum kafam uymur çünkü yapı olarak olgun bir insanım ben çocuksu ilişkilere gelemiyorum hayatımda ki erkekte tamda istediğim gibi biri ama maalesef yaş farkı ve aile faktörü yüzünden ilişkimiz onaylanmıcak arkadaşlarıma bile diyemiyorum yargılarlar diye ama o benimle evlenmekte kararlı sadece benim ailem değil onun ailesi de sıkıntı çünkü 2 tane çocuğu var ve ne tepki verirler bilmiyorum ama erkek arkadaşım bunların sorun olmucagini düşünüyor kendisi tanınan biri çevresinde olsun çalıştığı sektörde olsun o yüzden kaçmak gibi bi ihtimalimiz de yok oda zaten güzellikle olsun istiyor kaçırmam diyor bu arada bu ailem vermez gibisinden konu açınca kapatmami istiyor ayrılık konusunu olumsuz konuları açmama izin vermiyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
O evlilik sıkıntılı olur ailen verse bile ilerde sıkıntı yaşarsınız
Asıl ben kendi yaşıtım biriyle evlenirsem sıkıntı yaşarım ben olgun insanlarla anlaşabiliyorum
Bak haklı olabilirsin ama 18 yaş çok fark ilerde ikiniz arasında da sıkıntı olur
Olsun be insan sevdiği ilerde yaşlanıcak diye terkeder mi asıl sevgi onu o haliyle de sevebilmektir
İşte onu bilemem sonra aldatmalar felan sıkıntı olur inşallah olmaz da
Niye aldatiyim kardeşim karaktersiz miyim ben
Ya ben öyle demedim inşallah ta olmasın dedim farkındaysan
Olum o sevgilin değildir baban falandır yanlışın var fıfjd
Valla başına gelmeyince sadece dalga geçersin bende önceden böyle diyordum da değilmiş
Adam sana üç beş sene Çakar sonra ilişki biter. Zaten muhtemelen ya evlidir ya da evlenip boşanmıştır. Bu yüzden senle evleneceğini düşünüp ailem ne der diye düşünme çünkü bu ilişki o seviyeye gelmez
Valla ilişkimizi bilmeden böyle yorum yapman ne kadar doğru ayrıca cinsellik düşkünü bi insan değil mesafe var aramızda her zaman gorusemeyiz ki belki sevdiğine emin olmasam Haklısın derim ama adamı artık o kadar iyi çözdüm ki
Adamda seviştin mi sevişmedin mi?
Hiç öyle bi muhabbetimiz hiç olmadı aslında garip olan da şu elini sallasa ellisi ama adam beni seviyor çok Zengin Biri istediğiyle çıkar ama bu kadar mesafe olmasına rağmen benimle konuşuyor üzerime titriyor resmen bakalım zamanla değişir mi bilmiyorum
Zengin biri istediğiyle çıkar ne la flfkfkfkfk olm 5 yaş kafası ile düşünüyorsunuz.
Zenginse mal varlığını çıkacağı kızların üstüne mi yapacak da istediği her kız evet desin az büyüyün. Herkes kendine zengin. Zenginin kendi anasına babasına kardeşine hayrı yok, sen gelmiş zenginlerin takılmalık çerezlere faydalı olacağını sanıp her şeyi paraya bağlamışsın
Valla Türkiye'de para için kadınlar öyle şeyler yapıyor ki emin ol birini tavlamak çok kolay kendinde biliyorsun çoğu kadın paraya ve gösterişe önem veriyor
Çocuksun sen daha
Emin ol beni tanımış olsan bu dediklerinden utanırsın kaç kez tanıdın da beni çocuksun diyebiliyosun işine gelmeyince çocuksun asıl boş boş yorum atacak kadar çocuk olan sensin
Çocuk olduğun gerçeğini büyüdüğünde anlarsın
Cocuksam o zaman yazma defol git
Al işte 🤣
Bak işte ben bu yüzden yaşıtlarımla anlaşamıyorum çünkü çok gıcıksın😔
Ben yaşıtın mı oluyorum fkfkdksjs 🤣 what içiyorsun gülüm
Yaş kaç senin
28 buçuk
Bende 18 sanmıştım 28 yaşında ki biri bu kadar boş konuşamaz çünkü 😂😂😂
Laf soktuğunu sanan çocuk kişisi 🤣
Soktum şimdi kabul et😂
Soktuğunu söylesem sana hakaret olur çünkü soktuğunu söylediğin şey sinek vızıltısı kadar bir şey 🤣
Demek ki sağlam sokmuşum ki zoruna gitmiş hala bana yazmaya devam ediyorsun
Bi soksam 3 gün alfabeyi tersten okur gelmiş soktum diyor. Bir de yazma ne alaka herkes açık postta yorum yapıyorum sen flört moduna ne ara girdin mk
Sana birşey söylüyimmi o kadar rahatsızım ki yazmaya bile dermanım yok o yüzden daha fazla tartışmak istemiyorum he kaçtığımdan değil birine kötü birşey diyince üzülürüm kalbini kırdım diye o yüzden uzatmayalım
Hm ok
Kusura bakma
Aman Efe’nim kusur kim ben kim. Ona bakar mıyım ben daha iyilerine layığım 🤣
Aynı zamanda egoistsin de 😂
Ego bizim işimiz kendimizin egosunu uçurup elaleminkini kıçında patlatırız kral
Aldatırsın yatakta senin kadar istekli ve aktif olmaz
Tek düşündüğünüz cinsellik değil mi rabbim islah etsin sizi
Zengin o adam dimi
Zengin evet ama benim durumum da iyi bu arada o yüzden ondan hiç bir beklentim olamaz ama böyle düşünür diye de korkmuyorum değil sonuçta adam benim babamın zengin olduğunu bilmiyor ve kesin para için konuşuyor diye düşünür para için konuşsam bu kadar ilgilenmem ama gerçekten onu çok seviyorum
İlginç ama yas farkı çok babandan ilgi görmedin mi bu kadar büyük birine aşık oldun
Yok aslında babam çok merhametlidir ben sevdiğim adamı o gözle görmüyorum ki gerçekten çok seviyorum
ya çocuklu adamın cocugunamı bakacan boşver...
Çocukları büyük ikisininde ayrı evi var
Evlen tabi babanla iyi kanka olurlar. Hahahah
Siz ne kadar oldu çıkalı
Babanın arkadaşı sanırım
Hayır ya ne alaka babam kaç yaş büyük ondan
Grup yapmayı düşünür müsün mesela genç bir erkek olarak katılmak isterim
Ya tövbe mal mısın nesin salak beyinli
Onun yaşı var seni doyurmaz o yüzden diyorum beraber girersek anca yeter
Bu dediklerini duysa yazdıklarına pişman ederdi seni emin ol az da olsa Allah korkusu olsun içinizde
La s git canımı sıkma benim iki espri dalga yaparken de mi dikkat edicez
Trol soru soruyorsunuz trol cevap veriyoruz duyar kasıyorsunuz şaka mısınız be
Böyle espiri mi olur ya senin kardeşine biri böyle dese ne hissedersin
Tamam da ben ciddi demedim ki soruyu ciddiye almadım daha doğrusu böyle bir sürü trol soru soruluyor aç bak
Trol değil benimki gerçek
O zaman sory cidden ben trol sanıp trol cevapladım. O zaman işin zor dostum
Hemde çok
Geçmiş olsun
Gönlünden geçeni yap
Gönlüm onu istiyor ama çevrem ailem ne der korkusu var