18 yasimdayim ailem beni evlendirmek istiyor bunu onlemek icin ne yapabilirim?

Babannem tam bir seytan. Simdi niye boyle dusunuyorum diyeceksiniz ama boyle dusunmemin sebebi ben daha 14 yasindayken beni kardesinin torunu ile evlendirecekti kendisi 12 yasinda evlendi diye beni kiskaniyor okumami istemiyor anneme dusman diye intikamini benden aliyor , Ben doguda yasiyorum basta ailem istemiyordu daha kucuktum diye , hala simarik bir kizim ilaclardan kafayi yiyorum bazen ergenlik damarim agir basinca evden kaciyorum parkta hava aliyorum onlar saniyorki evi terk ediyorum direk solugu otogarda aliyorlar babam bu huyumdan dolayi evlendirmek istiyor saka maka ama ciddi ciddi niyeti var evlendirmeye.. acele ediyorum acikliseden mezun olup defolup gidecem ama babam diplomani al evde otur diyor onu dinlemiyorum hastayim ellerine resmen koz verdim beni okutmasalar hakkimi yiyip zorla evlendirebilirler olaylar buraya gelirse yasamam icin sebebim kalmaz ya olurum ya oldururum eger boyle olursa onlari nereye sikayet edeyim? şu an beni ikna modundalar eger beni evlendirirseniz gelinlikle kacarim o paralarla diye 😂 o derece manyak oldugum dogrudur
Güncellemeler
+1 yıl
O paralarla dedim*
Güncellemeler
+1 yıl
14 yasinda ilk ergenlige girince beni evlendirme gibi dusunceleri vardi babamin aklini celdi babaannem , sonra uzuntu , stres , baski ve korkudan simdi bir hastalikla savasiyorum o kadina cok kinliyim olursem bayram edicek olmezsem uzerimde para yemeyi dusunuyor asla amacina ulastirmitcam onu ve erkeklerdense tiksiniyorum benim bir amacim var uni kazanip annem haric herkesi silip memleketimdrn defolup gidicem
18 yasimdayim ailem beni evlendirmek istiyor bunu onlemek icin ne yapabilirim?